Gunaydiin kizlar evimde huzurum kalmadi artik gozume uyku girmiyo sanirim bosanma karari almak icin kendimi deniyorum cunku artik katlanamicam inanirmisiniz Allah im icimden esime olan sevgimi sok al da arkama bile bakmadan gidebiliyim diye dua ediyorum biz birbirimizi cok severek evlendik ama annesi sagolsun tanistigimiz gunden beri bi gun huzur vermedi esya alinicak herseyi benim aileme yikti dugun geldi altinlarimi alip kendine bilezik yapti kinamda dugunumde kuyafetlerime kendi karar vermek icin ailemin yaninda kavga cikardi evlendik evime geldi beni kovmaya calisti bundan once ogluna bi kiz begenmis onu almak istemis esimde beni bulunca kabullenemiyo tabi beni hala o eski kizla fotograflar koyuyo tatillere onunla gidiyo ve bana soyledigi seyde ereni o kizla evlendirmeden gidersem gozum acik gider benim herseyi yuttum esim istiyo diye bayramda evine gittim annecim dedim simdi yine evine gidiyorum esim sensiz gitmem dedigi icin odaya giriyo hic yanimiza gelmiyo bana yaptigi yemeklerden yedirmemek icin herkesi tek tek yemege cagiriyo mutfagin kapisinida kapatiyo girmiyim diye esime surekli karin soyle karin boyle anlatip duruyo o da etkileniyo bi haftadir bu yuzden konusmuyoruz ben yokmusum gibi davraniyo artik gercekten yoruldum bana bi akil verin diyorumki bosanalim evliyken cekicegime ayrildigimda cekerim bu kadar kin nefret dolu insani kaldiramiyorum esimde cok bunaldi halinden belli dayanamiyorum artik