Bu kayinvalidelerin amaci ne!!!

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Gunaydiin kizlar evimde huzurum kalmadi artik gozume uyku girmiyo sanirim bosanma karari almak icin kendimi deniyorum cunku artik katlanamicam inanirmisiniz Allah im icimden esime olan sevgimi sok al da arkama bile bakmadan gidebiliyim diye dua ediyorum biz birbirimizi cok severek evlendik ama annesi sagolsun tanistigimiz gunden beri bi gun huzur vermedi esya alinicak herseyi benim aileme yikti dugun geldi altinlarimi alip kendine bilezik yapti kinamda dugunumde kuyafetlerime kendi karar vermek icin ailemin yaninda kavga cikardi evlendik evime geldi beni kovmaya calisti bundan once ogluna bi kiz begenmis onu almak istemis esimde beni bulunca kabullenemiyo tabi beni hala o eski kizla fotograflar koyuyo tatillere onunla gidiyo ve bana soyledigi seyde ereni o kizla evlendirmeden gidersem gozum acik gider benim herseyi yuttum esim istiyo diye bayramda evine gittim annecim dedim simdi yine evine gidiyorum esim sensiz gitmem dedigi icin odaya giriyo hic yanimiza gelmiyo bana yaptigi yemeklerden yedirmemek icin herkesi tek tek yemege cagiriyo mutfagin kapisinida kapatiyo girmiyim diye esime surekli karin soyle karin boyle anlatip duruyo o da etkileniyo bi haftadir bu yuzden konusmuyoruz ben yokmusum gibi davraniyo artik gercekten yoruldum bana bi akil verin diyorumki bosanalim evliyken cekicegime ayrildigimda cekerim bu kadar kin nefret dolu insani kaldiramiyorum esimde cok bunaldi halinden belli dayanamiyorum artik

Off böyle cadısını da ne gördüm ne duydum, eşin niye göz yumuyor? Yani düşünsene annenin senin kocana aynısını yaptığını? Annene mi saydırırsın yoksa kocanla mı küsersin? Böyle adamlar niye evlenir hayret bir şey yani. Ya boşan ya da kocan akıllanıyorsa başka şehre taşının

Gunaydiin kizlar evimde huzurum kalmadi artik gozume uyku girmiyo sanirim bosanma karari almak icin kendimi deniyorum cunku artik katlanamicam inanirmisiniz Allah im icimden esime olan sevgimi sok al da arkama bile bakmadan gidebiliyim diye dua ediyorum biz birbirimizi cok severek evlendik ama annesi sagolsun tanistigimiz gunden beri bi gun huzur vermedi esya alinicak herseyi benim aileme yikti dugun geldi altinlarimi alip kendine bilezik yapti kinamda dugunumde kuyafetlerime kendi karar vermek icin ailemin yaninda kavga cikardi evlendik evime geldi beni kovmaya calisti bundan once ogluna bi kiz begenmis onu almak istemis esimde beni bulunca kabullenemiyo tabi beni hala o eski kizla fotograflar koyuyo tatillere onunla gidiyo ve bana soyledigi seyde ereni o kizla evlendirmeden gidersem gozum acik gider benim herseyi yuttum esim istiyo diye bayramda evine gittim annecim dedim simdi yine evine gidiyorum esim sensiz gitmem dedigi icin odaya giriyo hic yanimiza gelmiyo bana yaptigi yemeklerden yedirmemek icin herkesi tek tek yemege cagiriyo mutfagin kapisinida kapatiyo girmiyim diye esime surekli karin soyle karin boyle anlatip duruyo o da etkileniyo bi haftadir bu yuzden konusmuyoruz ben yokmusum gibi davraniyo artik gercekten yoruldum bana bi akil verin diyorumki bosanalim evliyken cekicegime ayrildigimda cekerim bu kadar kin nefret dolu insani kaldiramiyorum esimde cok bunaldi halinden belli dayanamiyorum artik
Canım eşin arkanda mı annesini dinliyosa bi ömür anasıyla kalsın çıkart hayatından yok seni ezdirmiyo annesini konuşturmuyo dersen evine hiç gitme eşinde kendi gitsin kaynanasız bi hayat gzel olur ama sanırım eşin biraz dinliyo ki kadın bunları demeye cesaret etmiş çok tehlikeli bi kadın ya Allah yardım etsin

Tam yolmalık kv :KK62:
Aman boşan da istediği kızla evlendirsin oğlunu inşallah hayatında çekmediği kadar çeker o gelinden.

Kusura bakma da eşin kör sanırım. Ne diye seni sürüklüyor giderken yanında? Senin ailen sahip çıkmıyor mu sana, yapılanlara susuyor musunuz? Karıştırmayın evinize barkınıza resmiyet koyun. Benim eşimin annesi de telefonda kovdu beni burası onun oğlunun eviymiş ben gidecekmişim, aldı ağzının payını, sıkıysa girsin evimin eşiğinden. eşin öncelikle kendi kararını kendi versin annesinin lafıyla sana gelip konuşmasın. eşini seviyorsan ailesinden uzak duracaksın, yoksa sinirlerin yıpranır. gitsin kendi görüşsün siz artık ayrı ailelersiniz.

Böylelikle sevmenin ve aşık olmanın evlilik yürütmek için yeterli olmadığını tekrar anlamış oluyoruz.

Arkadaşım kendi kıymetinizi bilin. Size zarar veren insanlardan uzak durun eşiniz olsa bile. Eşiniz Böyle fedakar bir insan olduğunuzu bildiği için sınırlarınızı tekrar tekrar aşmış. Ama siz dik durun"ben bir bireyim kusura bakma hayatım annen yaptığı davranışları fark edene kadar iletişimi kesiyorum" deyin.

Bu ne yav böyle nişanlıyken ayrı evliyken ayrı çekiyorsunuz. Ne demek yemek yedirmemeye çalışmak. Eee eşiniz ne diyor. O da sırası gelince yiyip çıkıyor mu?

Normalde çooook sakin bir insanımdır. Halden anlar alttan alırım. Ama böyle bir durumda basıp gelirdim evime. Ohhh beğen kendine eş yap bütün bunları görmezden gel.

Eşinizi Karşınıza alın konuşun. Böyle evlilik olmaz. Gerekirse ailenizden destek alın.

insanlıktan nasibini almamış kayınvaliden,eşinle ciddi ciddi konuş öyle bunalmakla olmaz,iyi olacaksada kötü olacaksada eşin sağlayacak,üzülme kayınvalidenin ekmeğine yağ sürersin

Kaynanan eziyor,kocanda musade ediyor arkadasim....kaynananin bu laflarina,bu davranilarina karsi halen sana oraya gidelim diyorsa sorun var...resmen anasi evliliginizi bozup,ogluna yeni kari yapmanin pesinde...tabi ogulcugunun da gozu kör olmus,halen anama gidelim,bayramda elini öpelim derdiyle,seni onun dibine sokmaya calisiyor...
Al karsina konus,bak durum bundan bundan ibaret...ben daha annene gitmek istemiyorum,zaten onunda beni gormek gibi bir istegi olmadi olmayacakta...sana birakiyorum,ya annenin gercek yuzunu gorup,benimle aile olmayi secersin,ya da ben giderim anneciginin sana almak istedigi kizla ananizin dizinin dibinde bir yasam surersiniz...

önemli olan kaynananın ne yaptığı değil eşinin bu durum karşısında ne yaptığıdır.. kendine erkeğim diyip evine sahip çıkmak kafasında olan erkek böyle anaya bi höst çeker sonra da değer verdiği karısının yüzünü anasına kurban eder..
kusura bakma arkadaşım ama sizdeki sorun kocanda.. ben kaynanana hiçbişey diyemem.. sonuçta belli ki pisliğin teki.. ama eşinin yaptığı pardon ama tam bir ayılık..
al karşına konuş ben bunlardan rahatsız oluyorum, daha da gitmicem bana saygısızlık yapanların evine.. istersen sen git beni karıştırma de.. daha da ısrar ederse işte kapı işte bu da sapı hadi sana güle güle ananla yaşa dersin..
böyle kocaya ben adam demem kimse kusura bakmasın..

anasına bak oğlunu al. Al birini vur ötekine. Senle konuşmuyormuş. aynısını senin annen yapsa kocanın tepkisi ne olurdu acaba??

evet bırakıp kaçsın diye yapılıyor belli ama eşinin tavrı ne bu konuda.
eşin durumları görüp te ses çıkartmıyorsa işte burda bam telinin kopması lazım

Esim bana ben annemin istedigini yapsaydim o kizla evlenirdim zaten onu bosuna takma sinirden konusuyo diyo bunca dedigine ragmen evine gidip saygi gosteriyorum ama o yuzume bakmaya tenezzul etmiyo esime soyluyorum bundan sonra beni goturme oraya diye bu sefer kotu niyetli ben oluyorum kendimi sevdirseymisim boyle olmazmis

Back
X