Bu kayınvalideye ne cevap verilmeli şimdi ?

Pes doğrusu.Ne cevap vereceğimi bilemiyorm bu kadından evini mümkün olduğunca uzağa taşı.İmkan olursa tabi cnm

Ne kaynanalr var ya hayatın gerçek yüzünü kk da tanıdım walla eyvahedigeldismile
Elini veren kolunu kaptırıo bu kaynanalara eşin de izin vermiş şakayla karışık söle lafını yılma (:

offffff offffffff nedir bu kayınvalidelerden çektğimiz yaaa...bendede var bi tanee illa karışcak herşeye ama susmıcaksın susarsan daha çok konuşuyolar tepene çıkıyolar,bende herseferinde susturdum şimdi benim yanımda gık yok ama eşimi bi yanlız yakalamasın:oklava:

bizimkiler baya benziyo birbirine çok da hazırcevaplar. ben yetişemiyorum valla. yazık olan da arada eşime oluyo hep fırçayı o yiyo, gerçi o da bazen hakediyo ama :) kaç yıllık evlisin merak ettim yenisin galiba bi süre sonra daha az canını sıkmaya başlıyo o boş laflar. çünkü dediğim gibi boş yani cahilce edilmiş, kendini ispatlama çabasıyla, size üstünlük sağlama çabasıyla kıvranışları aslında... oğullarının hala ilk kadını olma çabası..genelde de bu tür kaynanalar eşlerinden fazla değer görmeyen insanlar o yüzden oğulları yerine göre onların eşleri gibi olmuş. o yüzden kuma gelmişsin gibi davranışları.. oğullarının yanındayken canım kızım yavrum, başbaşa kalınca GELıN... yalnız bizim ufak bi atışmamız oldu beni çocuk gibi azarlamaya kalktılar kayınpederim de kayınvalidem de. ve benim için orada her şey bitti belki de son damla oldu.. tamamen görüşmemezlik olmuyo tabi ama artık çok az görüşüyoruz. ve görüştüğümüz zamanda gayet resmi davranıyorum. ve susmuyorum sölediklerine karşı cevap veriyorum. ilk zamanlar ben de susardım hep ben böyle öğrendim çünkü büyüklere cevap verilmez derdi hep ailem. kalbini kırma kimsenin derdi annem. ama baktım hep ben kırılıyorum ve evliliğim ciddi hasar görüyor bu durumdan, eşime de söyledim hiç kimsenin-buna senin ailen de dahil- benim evimin huzurunu bozmaya hakkı yok. anladım ki bazen sert ve kararlı olmakta fayda var. biraz da bencillik aslında o kadar kötü bir şey değil...

bizimkiler baya benziyo birbirine çok da hazırcevaplar. ben yetişemiyorum valla. yazık olan da arada eşime oluyo hep fırçayı o yiyo, gerçi o da bazen hakediyo ama :) kaç yıllık evlisin merak ettim yenisin galiba bi süre sonra daha az canını sıkmaya başlıyo o boş laflar. çünkü dediğim gibi boş yani cahilce edilmiş, kendini ispatlama çabasıyla, size üstünlük sağlama çabasıyla kıvranışları aslında... oğullarının hala ilk kadını olma çabası..genelde de bu tür kaynanalar eşlerinden fazla değer görmeyen insanlar o yüzden oğulları yerine göre onların eşleri gibi olmuş. o yüzden kuma gelmişsin gibi davranışları.. oğullarının yanındayken canım kızım yavrum, başbaşa kalınca GELİN... yalnız bizim ufak bi atışmamız oldu beni çocuk gibi azarlamaya kalktılar kayınpederim de kayınvalidem de. ve benim için orada her şey bitti belki de son damla oldu.. tamamen görüşmemezlik olmuyo tabi ama artık çok az görüşüyoruz. ve görüştüğümüz zamanda gayet resmi davranıyorum. ve susmuyorum sölediklerine karşı cevap veriyorum. ilk zamanlar ben de susardım hep ben böyle öğrendim çünkü büyüklere cevap verilmez derdi hep ailem. kalbini kırma kimsenin derdi annem. ama baktım hep ben kırılıyorum ve evliliğim ciddi hasar görüyor bu durumdan, eşime de söyledim hiç kimsenin-buna senin ailen de dahil- benim evimin huzurunu bozmaya hakkı yok. anladım ki bazen sert ve kararlı olmakta fayda var. biraz da bencillik aslında o kadar kötü bir şey değil...

7 aylık evliyim canım ama 3 yıldır beraberim eşimle 3 yıldırda tanıyorum bu aileyi evlenme arefesinde yaptıkları ve şimdi yaptıkları sinir ediyo beni ..
ama hoşuma gitmeyen bir yorumu olsun bir harekedi bana karşı bir davranışı olsun cevap vericem bundan sonra kötükedihüso

yeni evli sayılırsın daha. başlarda nasıl alıştırırsan öyle gider. evlilik dönemi ve öncesi çok farklı oluyor biliyosun. biz de eşimle uzun bi beraberlik sonucu evlendik ailesini de 3 senedir tanıyordum - tanıdığımı düşünüyordum- düğün arefesinde başladı bizim de olaylar. aynen senin ki gibi durumları çok müsait olduğu halde ve kesinlikle maddiyata düşkün insanlar olmadığımız halde niyeyse hep sorun çıkardılar. ben kına gecesi ayrılmayı düşündüm o gece çok ağladım ama eşim beni ikna etti onu da çok sevdiğim için tamam dedim. ama düğün günü üzerimde gelinliğimle berbat olaylar yaşattılar bana hatırlamak bile istemiyorum. sonraki 1 sene kabus gibiydi eşim de onların dolduruşuyla tamamen değişti.. dayanamadım bitsin artık dedim.. sonunda eşim benden ayrılmak istemediğini söyledi. istediklerimi de yaptı ve nasıl oldu ben de hala bilmiyorum ama toparlandık. temmuzda 4. yılımızı kutlıcaz ve o günleri ikimizde anmak bile istemiyoruz. çok şükür her şey geride kaldı ama sana tavsiyem susma ve inandığın şeyleri sonuna kadar savun...

yeni evli sayılırsın daha. başlarda nasıl alıştırırsan öyle gider. evlilik dönemi ve öncesi çok farklı oluyor biliyosun. biz de eşimle uzun bi beraberlik sonucu evlendik ailesini de 3 senedir tanıyordum - tanıdığımı düşünüyordum- düğün arefesinde başladı bizim de olaylar. aynen senin ki gibi durumları çok müsait olduğu halde ve kesinlikle maddiyata düşkün insanlar olmadığımız halde niyeyse hep sorun çıkardılar. ben kına gecesi ayrılmayı düşündüm o gece çok ağladım ama eşim beni ikna etti onu da çok sevdiğim için tamam dedim. ama düğün günü üzerimde gelinliğimle berbat olaylar yaşattılar bana hatırlamak bile istemiyorum. sonraki 1 sene kabus gibiydi eşim de onların dolduruşuyla tamamen değişti.. dayanamadım bitsin artık dedim.. sonunda eşim benden ayrılmak istemediğini söyledi. istediklerimi de yaptı ve nasıl oldu ben de hala bilmiyorum ama toparlandık. temmuzda 4. yılımızı kutlıcaz ve o günleri ikimizde anmak bile istemiyoruz. çok şükür her şey geride kaldı ama sana tavsiyem susma ve inandığın şeyleri sonuna kadar savun...

mutluluğun daim olsun canım. sağol susama kararı aldım bu konuyu açtığımdan beri

amin inşallah senin de her şey yoluna girer. dört dörtlük olmuyor hiç bir zaman. insanlar değişmiyor belli yaştan sonra.. ama biz değişebiliriz :) dişlerini göstermek en iyisi biraz cadı gelin olalım tabi ya kendimizi ezdirmeyelim hihoyyyt

amin inşallah senin de her şey yoluna girer. dört dörtlük olmuyor hiç bir zaman. insanlar değişmiyor belli yaştan sonra.. ama biz değişebiliriz :) dişlerini göstermek en iyisi biraz cadı gelin olalım tabi ya kendimizi ezdirmeyelim hihoyyyt

cadı gelin hahaykaydirigubbakcemile4

ihtimalen ben olsam gülümseyerek ev sahibi benim bana sorsan daha doğru cevap alırsın derdim. hem gülümseyerek böle şakavari hemide laf soma bi arada. kavga eder gibi söyleyince laf eder ama böle alınır sempatiksalakcinni en azından benimkisi böle sempatiksalakcinni

Back
X