- 31 Ekim 2014
- 356
- 224
- 53
- 32
Bugün bebegimin kontrolü vardı . benim babam eşimin anneside orda olmak istedi.kayinvalidem hastanede beklicekti.hastaneye girdik neden mont giydirmediniz ay çocuğu usütmusler ay ayağı buz bu bebek arabası kötü yenisi alin hemen.kirayı zor ödüyoruz biliyor. durmadan konuşuyor nese sıra bizde kayinvalidem kendisi babama dünürüm biz dışarda bekliyelim dedi. anam bir baktım benim kaynana arkadan girmiş. gorumcemin oğlunun doktoru da bizim doktormus neyse ışte başlıyor diğer torununu anlatmaya bizimkinin kilosu azmis çok kotuyüm zaten allahım durmadan konusuyor hiç susmuyo indik asagiya esimle tartistim o cocugu alip kahvalticaya gitmiş yazık babama yapılan terbiyesizlege bakın lütfen neyse biz babamla gittik kahvaltıya adam cay bile icmedi cocugu parka götürdük . yazık ordan eve döndü şimdi akıl verin ben kocamla bu kaynanayi napim.kaynana hep böyle dogumda burnumdan getirdi .anne olmaz bundan dedi .durmadan konusuyo, yürüme mesafesinde ayda 1 kere görmeye geliyo bebegimi. durmadan konuşuyorkaynanam .eşimle gorumcemde hasta şekeri var tansiyon diyolar yakında ben hasta olcam