• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kaynana beni oldurecek

keske yanınızda götürmeseydiniz . ben bir kac kere aşı vurulurken kötü oluyorum diye çagırdım annemide bazen kayınvaldemide hemen annesi gibi davranıyorlar karısıyorlar.

şak şak lafını verin direk ona verin eanize söylemeyin

Biz cümbür cemaat
senin kendi babanın geleceğini öğrenince geliyor sanki kv.
eve bile ayda bir kez gelip te hastanelerde peşinizde şov yapmasının başka açıklaması yok.
eşine söyle dr. kontrollerini anons yapmasın herkese:))
giderken yardımcı olarak babana ihtiyaç duyuyorsan da bunu kv ye duyurmayın

eşiniz neden demiş işte

siz de neden babanıza dediniz

yani benim anlayamadığım Allah göstermesin kötü bir durum yok, ameliyat değil, acil hastaneye kaldırılma değil rutin kontrol

hani hamile ile gitmeyi istiyorlar onu bile bir şekilde anlayayım diyorum, bebek içeride sadece doktorda görebiliyoruz vs de

eve gelip rahat rahat bebeği/çocuğu sevmek varken hastanede ne yapar insan
benim babam para içinde gelmiş olabilir lazım olursa karttan cektiriyim diye kaynana 9 randevu 7.30 ariyo nerde kaldınız diye

Mont olayını bi açıklayan canim bazen bakiyorum bazı anneler soğuk havada ne doğru dürüst bi üstünde kalın giysi ne başında bere nede ayağında ayakkabı bi çorapla cocugun ayağı sallanıyor arabadan

senin kendi babanın geleceğini öğrenince geliyor sanki kv.
eve bile ayda bir kez gelip te hastanelerde peşinizde şov yapmasının başka açıklaması yok.
eşine söyle dr. kontrollerini anons yapmasın herkese:))
giderken yardımcı olarak babana ihtiyaç duyuyorsan da bunu kv ye duyurmayın
babam para lazım olur karttan çekeyim diyede gelmiştir

Mont olayını bi açıklayan canim bazen bakiyorum bazı anneler soğuk havada ne doğru dürüst bi üstünde kalın giysi ne başında bere nede ayağında ayakkabı bi çorapla cocugun ayağı sallanıyor arabadan
Yikadim montu 2 kazak 1 ceket 1 de kalın yelek mont tarzı ki bura ant hava 21 derece

benim babam para içinde gelmiş olabilir lazım olursa karttan cektiriyim diye kaynana 9 randevu 7.30 ariyo nerde kaldınız diye

ama bakın babanızın haberi nasıl oldu

gelmiş olabilir diyorsunuz bu aşamada da

yani deseniz ki sıkışığız babam para verir diye ben onu çağırdım

eşim de babamın geldiğini duyar kv olay yaratır diye kv yi çağırdı

sonra da bunlar oldu, deseniz anlaşılır olur

ama siz baban neden geldi diyene ben tek çocuğum demişsiniz

yukarıda da yazdım ben de tek çocuğum

ailemden farklı bir şehirdeyim

doğuma geldiler

ne doğuma giderken yanımda götürdüm ne de bir haftalık iken bebeğin ilk kontrolüne

para lazım mı verelim mi diye de evde sordular

o benim babam ama o benim annem modundan çıkın

ikiniz de yetişkin insanlarsınız siz de anne babasınız

ihtiyacınız varsa güzelce öncesinde söyleyin ama bu garip ego savaşlarının arasında üzülen siz oluyorsunuz

Altta niye kalıyosun ki? Babaannesi olarak iyisini alırsın artık de geç.

kadın hep konuşuyorsa habersiz gidin
ayrıca doktor baktıysa iyi
kimse kusura bakmasın ama hastam gelse ve yanında gelen hastamla ilgili değil başka biriyle ilgili konuşsa ya konuşanı dışarı çıkarım ya da baştan savma bakarım çocuğa çünkü doktorun ki de sinir can

kadın hep konuşuyorsa habersiz gidin
ayrıca doktor baktıysa iyi
kimse kusura bakmasın ama hastam gelse ve yanında gelen hastamla ilgili değil başka biriyle ilgili konuşsa ya konuşanı dışarı çıkarım ya da baştan savma bakarım çocuğa çünkü doktorun ki de sinir can
Beni asıl delirten o varsa yoksa o torunu bide erkek cocugun torunu kıymetli olurmuş ben calisirsam o bakacaktı bakamam dedi çıktı öbürüne bakiyo ama

Beni asıl delirten o varsa yoksa o torunu bide erkek cocugun torunu kıymetli olurmuş ben calisirsam o bakacaktı bakamam dedi çıktı öbürüne bakiyo ama

erkek çocuğun torunu neden kıymetli olsun

ona bakıyor işte

boş verin sizden de uzak olsun daha iyi

Back
X