kizlar yine ben sinirliyim yine iyiki burasi var derdimi anlatip rahatliyorum kayinvaldem evimin@herseyine karisiyor halisini yikama salcasina kuruluguna diyeceksiniz ne guzel ama kendi duzenimi yapamiyoru; bizim@birda salca yapilir benim yaramaz bi oglum var 10 kilo salca bana yetiyor hazir alim dedim@bu sene kiyamet kopardi yapilacakmis salca hazir alinmazmis ya ayiklasam biberi gunesde bekletse dikkat etmiyor icine hersey dusuyor tiskiniyorum diyorum artik ben ayri bi evim anlamiyor esim is icabi 2 hafta disari gitti kayinvaldemede kaldim herseyime karisiyor banyo yapmama cocuk@bakimima dili susmuyor en canimi sikan ise biz kardesime kiz ariyoruz biri geldi var dedi ben disari cikdim bakdim kadina fisir fisir okiz guzel bu oglani ne yapsin filan filan diyor canim sikildi bi kaynana bunu yaparmi yarin esim gelecek aksama evime gecim sabah dedim bende gelicim senle dedi dusunce olsa bu gelin 2 haftadan beri rezil dinlesin demez ne yapicam bu kaynanayla bilmiyorum kafayi yemek uzereyim@kusura bakmayin@uzun oldu simdiden tesekkurler
O ne karışıyor ki o kadar ister hazır alırsın,ister kendin yaparsın.Hayret bir şey yahu şu kaynanalar gerçekten niye böyle anlayamadım ben.Bu kaçıncı benzer konu daha çözüm bulanı göremedim.Eşin ne diyor peki bu duruma?
Yandim gelin dedikce altına deste deste odun atmali sabah birine de yazmıştım @@@ :))) ayy ne zaman olecek bunlar benim ki ilk sırada olsun please ne kadar nefret doluyum bilemezsinizzzz
Bu arada kaynana sorunu olanlar bu sorunu çözecek tek kişi esiniz.eğer o dengeyi sağlar ve arada köprü vazifesi görür ise bir çok sorun ortadan kalkar.
mesafeli davran, uzaklık sok, bayramdan bayrama tarzına çevir ilişkinizi. Sonuçta senin öz annen değil, bu kadar işine gücüne karıştırma, lafını sakınma canım insan öz annesini bile karıştırmıyor.