bu kaynanaya ne cevap verilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1::1:

valla bende anlamadım tam hamile ,yarım hamile nasıl oluyor..:35:
karnı büyüyünce hamile sayacak konu sahibi belki kendini...
inanası gelmiyordur şimdi yeni olduğundan zaaar..

yok doktor öyle demis ya :9:acaba degerinin artmasini filan mi bekliyor anlamadimki,
daha varolup olmadigi bile belli olmayan bebek icin isim tartismasida ilginc yani,
hele bi saglikla dogsun isim en son dusunulecek sey ki konu sahibi esinden yana dertliydi,
neyse saglikla kucagina alir INSALLAH bebegini :nazar::emir_bebek:

Bu zihniyette insanlara laf anlatamazsın..
"hıhı" der geçersin, kendi bildiğini yaparsın...
Allah cahil cühela insanla muhatap olmaktan korusun...
Ne büyük eziyet ya rabbim..

kızlar kaynanam dedi ki kız olursa benim adım konulacak!( emire bakarmısınız) ben de dedim ki benim annemde alınır olma dedim öbür çocukların koysun olmaz dedim o erkek annesiymiş tarla önemli değilmiş tarlaya ekilen tohum önemliymiş:47::47: ben önemli değilim yani ben dokuz ay karnımda taşıycam dedim o bebeğe isim koymak benm hakkım tabi çoçuk yok ama ortalıkta gıcık ediyo bu kadın beni allam ya ne demeliydim ki kadına eşime derse o da tamam derse tavrım nasıl olmalı

bizde de kayınvalide isimi ben koyarım dediğinde ben kesin dille olmaz dedim, uslubum kırıcıydı, eziyetini ben çekiyorum ben isimini koyarım size ne oluyo dedim, esime bile bu konuda söz hakkını zorla veriyorum karısmayın dedim direkt, sonuç; ismi biz koyuyorus:27:

kendini bastan ifade et, kimse beklenti içine girmesin,,, kararlarını kesinlestiremessen, her fırsatta kendi istediklerini yaqtırır, aman dikkat!!!

kızlar kaynanam dedi ki kız olursa benim adım konulacak!( emire bakarmısınız) ben de dedim ki benim annemde alınır olma dedim öbür çocukların koysun olmaz dedim o erkek annesiymiş tarla önemli değilmiş tarlaya ekilen tohum önemliymiş:47::47: ben önemli değilim yani ben dokuz ay karnımda taşıycam dedim o bebeğe isim koymak benm hakkım tabi çoçuk yok ama ortalıkta gıcık ediyo bu kadın beni allam ya ne demeliydim ki kadına eşime derse o da tamam derse tavrım nasıl olmalı

hakikaten de "tarlaya ekilen tohum..." gibi bir ifade kullandı mı?

şoktayım yemin ederim...

madem tarla önemli değil... kaynanan da bi tarla değil mi sonuçta :49:

e anne sen de bi tarlasın sonuçta çocuğuma bi tarlanın ismini veremem deyin :ssz:

madem tarla önemli değil... kaynanan da bi tarla değil mi sonuçta :49:

e anne sen de bi tarlasın sonuçta çocuğuma bi tarlanın ismini veremem deyin :ssz:

Hahahaha :9: :9: :9: Ay çok güldüm bu yoruma. Evet bunu de canım.
Bebeğin ismine gelince, daha bakalım kız mı olcak ? Ama kayınvalidenize haddini sertçe bildirin bence. Ağzını açmaz. Aaa kaynanaya bak be ...
Cahil Cühela ! :19:

Kaynanıza bir tarla alsın kayınpederiniz kaynananız da artık eksin dursun belliki tohum sevdalısı :)) alın bir tutam hıyar tohumu verin eline ekinler çıkınca bol bol tuzlayıp yesin :9::9::9:

Kaynanıza bir tarla alsın kayınpederiniz kaynananız da artık eksin dursun belliki tohum sevdalısı :)) alın bir tutam hıyar tohumu verin eline ekinler çıkınca bol bol tuzlayıp yesin :9::9::9:

süper yorum:))) canı gönülden katılıyorum:)

böyle saçmalık duymadım . kaynanamı öpüp başıma koyasım geldi

Bir bebeğim olsun değil kaynanamın, kaynanamın annesinin ismini bile koyarım derdim ama ben eşimle pazarlığı baştan yaptım Allahım kısmet ederde bir bebeğim olursa ve kız olursa annemin isminin kısaltılmışını koycam. erkek olursa o istediği ismi koyacak.

:53::53: inanmiyorum benimkide aynisini bana dedi, hemde öyle bi gafil avlandimki cevap bile veremedim
izmirin sicaginda yürüyoruz gebermisim terlemisim zaten, kadin aniden yolda giderken hic konusu bile olmadan bu lafi dedi:53::53: bide sinsi sinsi siritmasi yok mu:95: sonra diyo burda yasasaniz her aksam sizdeyim, olusuma kendi ellerimle yemek yidircem:24::22:

"gelini kesin cildirtma teknikleri":27: diye bir kitap mi var bizim bilmedigimiz, nasil bunlarin hepsi ayni olabiliyor:25:

cnm görümcen varsa eğer.anne sen görümceme kayınvalidenin adını koydunmu die sorabilirsin mesela..

seninki yine sen evliyken demiş.bizimkisi bn nişanlıyken bi gün ona temizliğe gitmiştim..bi bohça çıkardı.kız bebek için nevresim ama eski yani.kaynımda boşanmıştı.11 yaşında kızı var.demezmi bn bunu eski eltin olacak kadına aldıydm ama beğenmedi.kızın olursa sana vercem diye.11 sene önceki şey artı eski eltim beğenmemiş artı bn nişanlıyım ortada bebeğin b si bile olamaz artı hamile bile olsam kız olacağı nerden belli..:47:

Zorla güzellik olmaz, hele böyle hiç olmaz insanın koyacağı varsa da koymaz.
Ben ikinci oğluma kayınbabamın adını koydum.Ad konulacağı zaman kayınbabam dedi ki, kızım benim adımı koymak zorunda değilsiniz siz ne istiyorsanız onu koyun dedi, bende yok baba mustafadan güzel isimmi bulacaz dedim ve koyduk.Yani bu işler gönül rızasıyla olursa güzel...
Değilse iki tarafada eziyet olur.

seninki yine sen evliyken demiş.bizimkisi bn nişanlıyken bi gün ona temizliğe gitmiştim..bi bohça çıkardı.kız bebek için nevresim ama eski yani.kaynımda boşanmıştı.11 yaşında kızı var.demezmi bn bunu eski eltin olacak kadına aldıydm ama beğenmedi.kızın olursa sana vercem diye.11 sene önceki şey artı eski eltim beğenmemiş artı bn nişanlıyım ortada bebeğin b si bile olamaz artı hamile bile olsam kız olacağı nerden belli..:47:

nişanlıyken temizliğe mi gittin ne kadar iyi niyetlisin ben olsam evlensemde gitmem banane:19:

bizimkide bi hamile olsam diyecekde diyemiyo şimdi..ama bn kızlık soyadımı koymak istiyorum oğlum olursa..(kızlık soyadım bi erkek ismiydi)o zmn hepten kudurur bizmkide:9:

bence birleşip şu mub un tarla kayınvalidesini bi gidip yolalım çok gıcık oluyorum o kadına hiç tanımasam da:47:

Back
X