bence pek takılma canım..
canını sıkacak kadar büyük sorun değil...
ayrıca konunu yanlış yere açmışsın eşi ve eşinin ailesi bölümüne olmalıydı..
Bencede çok büyütülecek bir sorun değil.Kendinizi üzmek yerine tabakta eşinize bırakılan parçayı alıp siz yiyeceksiniz."Bende bakayım tadına,benim canım patlıcan mı "diyerek.Kayınvalidenize inat herseferinde yapın bunu.Sen yeme diyecek hali yok ya.Siz sinir olacağınıza o sinir olsun.Eşinize de yaparsınız sonra.
büyük olmasada canını sıkmaya yetmiş anladığım kadarıyla...
bide tekrar eden bi durum olduğu için doldun sanırım....
bende arkadaşa katılıyorum valla al sen ye inadına....
benim eşiminkilerde yaptılar....
dışarı çıkıyoruz akşam olmuştu yaz tabi hava serinledi biraz eşimi sardılar hırkayla...
aşağıya indik baktım balkondalar....
dedim "üşüdüm ver o hırkayı bana"
anladı tabi "arabaya biniyoz" dedi....
inat ettim binmedim o bana üstündeki hırkayı elleriyle giydirene kadar...
arkadsalar haklı son parcayıda sen ye canım napacak bakalım senınkı yıne cocuguna ayırıo benımkı cocuguda dusunmes kocasına yedırır kocamda kocam yanı aaayyy sınır oldum bak yıne sımdı
ben olsam onun o lafının ustune gıcıklıgına yerdim o tatlıyı ballandıra ballandıra. o da lafının sözünün bana gecmediğini anlardı..
bence sende oyle yap. eşini karıstırma bence bu olaya. meseleyi kaynananı kendı sılahlarıyla vurarak çözebılırsın kanımca.
dusunuyorum aynısı basıma gelse atarım agzıma oh afıyet olsun bana derım
kayanamda bısey derse ama benımkıde can kaygana derım...
evet büyük bir sorun değil kesinlikle bunu bende yazdım ama her seferinde bunu yapması beni sinir etti.
bende ilk evlendiğim günlerde kayınvalidem sürekli bak bunu yaptım oğlum çok sever yesin felan diyordu benim nedense gücüme gidiyordu o zamanlar bir gün dediki yemekte bundan yaptım oğlum çok sever gelirmisiniz dedi tamam dedim o gelir yer nasıl olsa bana yapmıyorsun aa olurmu hiç dedi sonra bi daha yanlışlıkla bile dese öyle demek istemedim diye açıklma yapıyor ama artık geçti ben hiç kafama takmıyorum....
zaten artık arayıp sen bunu seversin sana yaptım deyip yemeğe çağırıyor canım annemm....
bende bir gün buna benzer bir ithafta bulunmuştum pişkin pişkin gülmekten başka bir şey demedi.eşime bir gün beni şikayet ediyordu kapıdan dinliyordum bende eşim ona anne sende eve bişey geldiğinde yiyorsun gerisinide oğluma ayırdım diyorsun neden böyle yapıyorsun.oda iyi yapıyorum demişti eşime.ve bunu artık bilerek isteyerek yaptığını düşünüyorum.
Bu konuyu eşinize söylemeniz hata bence.Kadın sinir olduğunuzu anlamış bilerek yapıyor belliki artık.Dediğim gibi siz yiyin o son parçayı.Eşinize de aynı tatlıyı yapın.Ona da yapınca neden eşinize ayıp olsun ki?Akşam gelince "aşkım ...... tatlı göndermişti ama sana kalmadı bende kıyamadım canım kocam için yaptım aynısından" deyin.Eşinizin gözüne girip kayınvalideyi sinir etmek varken neden eşinizle tartışıp aranızı açıyorsunuz ki?
eşimle tartışmamım sebebi annesinin bunu isteyerek ve bilerek yaptığını bildiği halde yinede annesini savunup bana abartıyorsun demesi yüzünden.
günaydın herkese.doğrumu yaptım yanlış ama en azından içimde kalan o siniri attım.Dün öğlede tatlı almıştım ve ondan iki dilim kalmıştı.O iki dilimi eve götürdüm.yemekten sonra çay yaptım ve tatlıyla beraber yedim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?