- 1 Şubat 2015
- 44
- 6
Uç senelik evliyim iki kez kaynanam ve gorumcem yuzunden boşanma aşamasına geldik neyse konuya geleyim.. Kaynanam saolsun evliliğim boyunca hicbirseyime gelmemiştir riskli hamilelik döneminde kendi basima ev topladım annem isten çıkıp gelip yardım etti ev taşındıktan sonra yemeğe geldi ve daha neler neler ama kızının bir isi oldumu kosa koşa gider saolsun misafir getirir arayıp sormaz yardim lazimmi 30 kişiyi toplar gelir ben durmayanbebekle uugrasirim kendim neyse kendisi bana hic gelmeyip hep kızının isime koştuğu için bende artik bir işi oldumu eşim ev deyse esimle gidiyorum tek gitmiyorum gidersm surekli laf sokuyor çünkü bugun bana yarin yegenlerim gelecek yardıma gel dedi bende gelemem anne isim var dedim oda zatenbenim isim oldumu isin olur dedi bende iişin olduğu zamanlar çağırınca o zaman baska zamanda çağıran dedim neyse eve gelirken eşime söylüyor gelin yarin gelsin esimde gelse bile cocuk durmuyor anne dedi olsun diyor bende ben eşim yokken gelmiyorum biliyorsunuz dedim bak uç senedir hep aynı şey iste ben hanciyim sen yolcusun bende sana aynısını yaparim dedi sanki bir isimi görüyormuş gibi bende sorun yok anne dedim gorusuruz dedi görüsuruz dedim ayrıldık bu simdi beni açıkça tehdit mi etti nedir ben anlamadim ne demek ben hancıyim sen yolcusun canimcok sskildi yine yuvami huzursuz. Etcek