bu kaynanayla basim dertte yardim kizlar

sudde22

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
44
6
Uç senelik evliyim iki kez kaynanam ve gorumcem yuzunden boşanma aşamasına geldik neyse konuya geleyim.. Kaynanam saolsun evliliğim boyunca hicbirseyime gelmemiştir riskli hamilelik döneminde kendi basima ev topladım annem isten çıkıp gelip yardım etti ev taşındıktan sonra yemeğe geldi ve daha neler neler ama kızının bir isi oldumu kosa koşa gider saolsun misafir getirir arayıp sormaz yardim lazimmi 30 kişiyi toplar gelir ben durmayanbebekle uugrasirim kendim neyse kendisi bana hic gelmeyip hep kızının isime koştuğu için bende artik bir işi oldumu eşim ev deyse esimle gidiyorum tek gitmiyorum gidersm surekli laf sokuyor çünkü bugun bana yarin yegenlerim gelecek yardıma gel dedi bende gelemem anne isim var dedim oda zatenbenim isim oldumu isin olur dedi bende iişin olduğu zamanlar çağırınca o zaman baska zamanda çağıran dedim neyse eve gelirken eşime söylüyor gelin yarin gelsin esimde gelse bile cocuk durmuyor anne dedi olsun diyor bende ben eşim yokken gelmiyorum biliyorsunuz dedim bak uç senedir hep aynı şey iste ben hanciyim sen yolcusun bende sana aynısını yaparim dedi sanki bir isimi görüyormuş gibi bende sorun yok anne dedim gorusuruz dedi görüsuruz dedim ayrıldık bu simdi beni açıkça tehdit mi etti nedir ben anlamadim ne demek ben hancıyim sen yolcusun canimcok sskildi yine yuvami huzursuz. Etcek

nekadar bencil bir insanmış...boşver istediğini söylesin..sende damlaya damlaya göl olur deseydin....
eşin arkanda olduğu için şanslısın...

kafana takmaaaaa

Uç senelik evliyim iki kez kaynanam ve gorumcem yuzunden boşanma aşamasına geldik neyse konuya geleyim.. Kaynanam saolsun evliliğim boyunca hicbirseyime gelmemiştir riskli hamilelik döneminde kendi basima ev topladım annem isten çıkıp gelip yardım etti ev taşındıktan sonra yemeğe geldi ve daha neler neler ama kızının bir isi oldumu kosa koşa gider saolsun misafir getirir arayıp sormaz yardim lazimmi 30 kişiyi toplar gelir ben durmayanbebekle uugrasirim kendim neyse kendisi bana hic gelmeyip hep kızının isime koştuğu için bende artik bir işi oldumu eşim ev deyse esimle gidiyorum tek gitmiyorum gidersm surekli laf sokuyor çünkü bugun bana yarin yegenlerim gelecek yardıma gel dedi bende gelemem anne isim var dedim oda zatenbenim isim oldumu isin olur dedi bende iişin olduğu zamanlar çağırınca o zaman baska zamanda çağıran dedim neyse eve gelirken eşime söylüyor gelin yarin gelsin esimde gelse bile cocuk durmuyor anne dedi olsun diyor bende ben eşim yokken gelmiyorum biliyorsunuz dedim bak uç senedir hep aynı şey iste ben hanciyim sen yolcusun bende sana aynısını yaparim dedi sanki bir isimi görüyormuş gibi bende sorun yok anne dedim gorusuruz dedi görüsuruz dedim ayrıldık bu simdi beni açıkça tehdit mi etti nedir ben anlamadim ne demek ben hancıyim sen yolcusun canimcok sskildi yine yuvami huzursuz. Etcek

bunların hepsi aynı, eşinin tavrı önemli. senin yanında mı değilmi ona göre işin kolaylaşır. bunun dışında boşver, hancı sensin çünkü eğer eşin senin arkadaysa hancı sen oluyosun o kendini bilmezin dediği tabirle.

1. sizin eviniz sizin hayatınız. benim kv de tıpkı senın ki gibi , çeyiz serilcek diye dırdır etti durdu serdik görmeye bi akrabasını çağırmadı kendi de gelmedi. felsefen şu olsun, sana ve evine saygı duyulması gerekiyo orası yol geçen hanı değil kafasına göre misafir falan çağıramaz. buna sert tepki koyarak önlemen gerekiyor, çünkü bunlar yumuşak yüzden anlamıyor
2. kendisi kv lik yapmıyor ama tam teçhizat gelinlik bekliyor, yok öyle yağma, sen kimsenin işini yapmak zorunda değilsin. canın isterse yaparsın istemezse yapmazsın. ben gittiğimde ki bu ayda yılda bir dir, bi bardak yıkamam çünkü değmiyo.
3. kimseden beklentin olmasın. ben çok yıprattım kendimi ona gelmedi bunda yoktu ay surat yaptı onu da yapmadı diye ama yok . bekleme hiç bi şey güler yüz bile bekleme o zaman her şey daha iyi oluyo

Allah yardımcın olsun. Kendini kullandırma gitmede ne hali varsa kendi görsün boşver. Kimin hancı kimin yolcu olduğunu Allah bilir takma sen keyfine bak çocuğuna bak. Sıkılınca al çocuğunu çık gez hayatını yaşa bidaha çocuğun bu yaşlara dönmeyecek her yaşının tadını çıkar

Hancı yolcu diyerek içindeki tüm kötü düşüncelerini yansıtmış. .
Uzak durun canım. .

oğluma dediğimi istediğimi yaptırırım
yol sana gözükür demeye başladı ne
acayip kadınmış boşver takma kafana

Sizde de iş yok
Riskli hamilelikte ev değil kürdan kaldırılmamalı, çocuktan önemli değil hiç bişey
Öte yandan kadın sizi tehdit ederken sadece dinleyeceğinize ' bu dünya fani, kimse hancı değil yolcunun da önce kimin olacağı belli olmaz ' deseydiniz
Eşiniz pasifse siz dişli olun

canım dikkat et ya

Ben ondan hiçbir is bekleniyor kum benden ve aileden yuvadan uzak dursun yeter bir ayirsa rahat edecek iki kere ipten döndük onun kafası bu hersey benim elimde die düşünüyor sanirim ben ondan bisey bekelmiyorum oda benden beklemesin bide cagirio hem gelme hem çağır oh ne ala

acembuselik'in söylediklerine katılıyorum. cevabını vermişsin ama o da tehditetmiş kendince. nasıl alıştırırsan öyle devam eder. Bu türlere :KK62:verilebilecek en güzel ders yok saymak. kendinize çocuk ve ev dışında bir uğraş bulursanız müdahale etmesine de engel olursunuz. Bu uğraş daha fazla onları düşünmemenizi de sağlayabilir.
ilk evlendiğim zamanlarda kaynanamdan her dönüşte eşimle mutlaka tartışırdık. inceden inceye yapardı yapacağını sonra da "ben kaynanalık yapmam, karışmam" derdi. geçmişe baktığımda ne kadar safmışım diyorum. Davranışlarında bir değişiklik oldu mu? hayır ama ben çok değiştim, dalga geçiyorum artık. eşim içten içe üzülüyor zaman zaman ama yapabileceğim başka iyilik kalmadı, bundan anlıyorlar çünkü.
Bir olay anlatmak istiyorum yakın zamanda yaşadığım. 1 hafta arayla iki düğüne gittik. İlk düğün kendi akrabasının, ikinci düğün benim akrabamın.
Kendi akrabasının düğününde gece üçe kadar uyumadı, zıpkın gibiydi:) benim akrabamın düğününde ise gelir gelmez kafasını masaya koydu, uyumaya çalıştı, hastaymış gibi davrandı. Annem de yazık, kaynanan çok kötü kızım, çok hasta falan dedi ve duruma çok üzüldü.
Eşimde gördü durumu, evde gülerek annen ne güzel rol yapıyor dedim. Biliyorum dedi. ama içten içe üzüldü haliyle.
Not: Rol yapmasının nedeni annem kızıma bakıyor. Hasta olduğundan ötürü kızıma bakamadığını göstermeye çalıştı. ama yalan.

hanı han yapan yolcudur, yolcu uğramasa o han nasıl dönecekmiş bir sor bakalım kayınvalidene. bu kadar bariz bir tehditi yapıp da daha senden ne bekliyor?

zaten niye bekliyor?

iş yapacakmışsın.

evimin işini yapamıyorum ben deyiver. robot mu sanıyor bu kadınlar sizi?

Bu arada tehdit olarak algilamadim ben. Ne diyecegini bilememis laf sokmaya calismis komik insan

Yok canim bariz laf soktu boyle ufacık şeyden kavga cikarir bebek Mevlud i için bile kavga çıkarmış insan iste sama kim bakıyordiyen bize kendisinin bbaktığını düşünen bir insan halbuki hiçbir ise yaradığı yok can skmaktan baska onlara gore gelin gelip her isi yapacak annesine gitmicek her yrre kızıyla gider gelinde onlarla gidecek gittiği yerde de bulaşık is ne varsa yardim etcrk kızı genelde hasta olur bariz tehtit etti ben buna eminim daha öncede sayelerinde boşanmanın eşiğinden döndüğümüz icin ona dayanarak söyledi bence .. Tanıyorum ben onu

Allah yardimcin olsun cnm ins. Bence o kadin kavgayi hakediyor imkanin varsa baska bir sehire tasin yada uzak biyerlere artik gorusme o kadjnla allah ekrar tekrar yardimcin olsun canim

K.validemin hiç bir işini yapmadim bunu nedeni hem onu samimiyetsiz bulmam hem nişanlı olduğumuz dönem yokmuşum gibi davranmasi hemde bişey yaptimi alışkanlık halien getirmesi. Bana kalirsa o da sende restleşmişsiniz bundan sonra geri dönüş yapma herkes başının çaresine baksın sen ev taşırken hamileyken faydası olmamış bundan sonra ne faydası olacak. Ayrica ben hanciyim sen yolcu ne demek ne biçim bi laf bu artik bende hanciyim anne deseydin yolcular gelip geçer ben kaliciyim deseydin

X