Bu kaynım ne yapmaya çalışıyor

Abisiyle konuşurken size mi soracak :işsiz: seri şekilde konu açıyorsun hadi hayırlısı :KK14:
Zaten gün içinde abisinin aradığı 8-9 u buluyor belki her zaman abisi mi arıyor bilmiyorum abisi
Evde oluyor işten çıktı annesi de belki ondan arıyordur ama bide eve gelince en az 2 kere arıyorlar her gün acaba akşamları ne yapıyoruz diye merak ediyorlar galiba

Arasin nolacak ki?
Ay erkeklerin yerinde olmak da istemezdim
Parana karissin ,telefona gelen aramaya karissin, erken gelirsin karissin,gec gelirsin karissin. Gercekten erkek olup da hala evlenmeleri ayri bir mucize bence
Arasın aramasın demiyorum gün içinde zaten defalarca kez arayıpta eve geldiğinde de aramaları ne kadar rahatsız edici anlatamam özel anımız bölünüyor bazen yemeği bırakıp kalkıp telefonla konuşuyor başka odaya gidiyor anlamıyorum

Arasın aramasın demiyorum gün içinde zaten defalarca kez arayıpta eve geldiğinde de aramaları ne kadar rahatsız edici anlatamam özel anımız bölünüyor bazen yemeği bırakıp kalkıp telefonla konuşuyor başka odaya gidiyor anlamıyorum
Demek ki var bir sorunu kayninizin. Arama denmez ki. Ozel aniniz yasanirken telefonun sesini kissin esiniz. Sonra tekrar acar. Bu da dert edilir mi?

İyi de arayanda sorun yok ki eşinizde sıkıntı
Özel anlarınız bölünüyor telefonunu komple kapatsın madem :KK66:

Kv kendisini ortaya atmıyor sinsi olduğundan benim kaynımı kullanıyor görüşebilir ama gece 12 de 11 de bazen 1 de araması ne kadar normal

Normal değil. Bizde de 9-9.30 tan sonra keyfe keder aranmaz. Gece sadece acil durum varsa aranır ki zaten gece telefon çalarsa korkarız. Ben olsam ne oldu, kötü bir şey oldu sandım, korktum gece gece derim.

Ay konuşsun. Adam rahatsızsa ağzı var kendi uyarır. Saygısızlık yapmaması pısırıklık demek mi? Size karşı aslan parçası ama siz onu da beğenmemişsiniz. Birde telefonda ne dediği dıyulmuyor ama kayınvalidenin söylettiğinden ne kdar da eminsiniz. Bırakın bu eşiin ailesine düşmanlığı yahu.

Daha 1.5 aylık evliyiz evet
Hayır beni arayıp sorma huyları yoktur ben yine Cuma’dan Cuma’ya yazıyorum diğer türlü ne beni ararlar ne sorarlar beni aramayanı ben de arayıp sormuyorum
Simdi anladim:işsiz:
Esinle konus uyurken telini kapatsın .Otururken ararlarsa karisma ama

Ah bu bdv ne dertliyiz şunlardan
Benim kv tam bir duygu sömürücü onun yanında kayınlarımda öyle
Kaynım nedense son 1 haftadır eşimi sürekli gece geç saatte arıyor 23.10 da sürekli 1 haftadır ya 2 dk önce ya 2 dk sonra bu da bizim aramızda tartışma konusu oluyor
Eşime söyle aramasın diyorum beni azarlıyor ben yapamam diye sessize alıyor telefonunu bi bakıyor 4 cevapsız arama arıyor niye açmadın diye afra tafra yapıyor abisi eşim uyaramıyor ağzı var dili yok çok pısırık çok saf yapısı gereği bana karşı da öyle bi erkeklik taslayamıyor ben mi uyarayım ne yapayım bunları
Offf ne ilginç kadınlar var umarım bizim gelin de kardeşime böyle davranmıyordur. o_O

Kardeşiyle konuşurken size mi soracak?
Basit şeyleri bu kadar büyütmeyin.
Eşiniz rahatsızsa belli bir saatten sonra geyik muhabbetinden, " hayırdır gece gece kötü bir şey mi oldu acil bir şey mi var bu kadar heyacanla arıyorsun" diyebilir ve konu kapanır.

Bu konu sahibesi hakkinda söylenecekler aslında belli ama bu tipler yuzunden kaç kere banlandım hatırlamıyorum. Yumuşak yazayım diyorum hak etmiyor, hak ettiğini yaziyorum bu seferde banlanıyorum.
Herneyse, Allah eşinize ve ailesine sabır versin. Sizide ıslah etsin. acıdım onlara, cidden çekilecek dert değilsiniz. sizin gibi bir eş ve gelin alarak kendi hayatlarını mahvetmişler, çok yazık.

Ah bu bdv ne dertliyiz şunlardan
Benim kv tam bir duygu sömürücü onun yanında kayınlarımda öyle
Kaynım nedense son 1 haftadır eşimi sürekli gece geç saatte arıyor 23.10 da sürekli 1 haftadır ya 2 dk önce ya 2 dk sonra bu da bizim aramızda tartışma konusu oluyor
Eşime söyle aramasın diyorum beni azarlıyor ben yapamam diye sessize alıyor telefonunu bi bakıyor 4 cevapsız arama arıyor niye açmadın diye afra tafra yapıyor abisi eşim uyaramıyor ağzı var dili yok çok pısırık çok saf yapısı gereği bana karşı da öyle bi erkeklik taslayamıyor ben mi uyarayım ne yapayım bunları
Bugün ki ikinci konun canım eşinin kıymetini bil kardeşler arasına girme çünkü üzülen sen olursun ilerde abla tavsiyesi sadece

Bir tek ben hak verdim sanirim konu sahibine.
Benzer bir durumu yasadim
Yeni evlendigimiz ve takip eden 1-2 yil boyunca kayinvalidem ve esimin kardesleri hep gece yarisina dogru ararlardi napiyorsun diye.
Benim icin aramalari asla mesele olmadi ama o saatte aramalarindan hic hoslanmiyordum.
Napiyorsun ne ya gece 11.3da? Sevisiyorum belki sana ne? Onemli bir sey oldugundan degil arayip iki bidi bidi yapip kapatirlardi.
Evliligime saygi duyulmadigini dusundugum icin sinir olurdum ben de.
Ki hakli oldugumu dusunuyorum cunku beni kabullendikce o saatteki napiyorsun aramalari bitti.

Bir tek ben hak verdim sanirim konu sahibine.
Benzer bir durumu yasadim
Yeni evlendigimiz ve takip eden 1-2 yil boyunca kayinvalidem ve esimin kardesleri hep gece yarisina dogru ararlardi napiyorsun diye.
Benim icin aramalari asla mesele olmadi ama o saatte aramalarindan hic hoslanmiyordum.
Napiyorsun ne ya gece 11.3da? Sevisiyorum belki sana ne? Onemli bir sey oldugundan degil arayip iki bidi bidi yapip kapatirlardi.
Evliligime saygi duyulmadigini dusundugum icin sinir olurdum ben de.
Ki hakli oldugumu dusunuyorum cunku beni kabullendikce o saatteki napiyorsun aramalari bitti.
Gerçekten burda ki aynı şeyler onlara yapılsa ne derler merak ediyorum evet çok lüzumsuz bana göre de gün içinde arayacakları kadar arıyorlar zAten eve geldikten sonra neden 2-3 kere ararlar ki

Banada garip geldiniz valla.Eşiniz diye esiriniz degil az rahat bırakın insanları.Kardeş bu yaa kardeş ötesi varmi.Bende kardeşimi kardeşimde beni istegimiz zaman istedigimiz kadar ararız kimeneki bundan.

Back
X