Bu kaynım ne yapmaya çalışıyor

K
Arasın aramasın demiyorum gün içinde zaten defalarca kez arayıpta eve geldiğinde de aramaları ne kadar rahatsız edici anlatamam özel anımız bölünüyor bazen yemeği bırakıp kalkıp telefonla konuşuyor başka odaya gidiyor anlamıyorum
kaynınız olduguna emin misiniz arayanın ?

eşim uyaramıyor ağzı var dili yok çok pısırık çok saf yapısı gereği bana karşı da öyle bi erkeklik taslayamıyor
Saygılı efendi insanlara şöyle hitab edildigini gorunce cidden sinir oluyorum.
Anlamiyorum bir insan esine pısırık saf gibi iğrenc sifatlari nasil kullanir???
Ayrica bu erkeklik taslamak meselesi nedir? Bana karsi erkeklik taslayamiyor demekde nasil bir aklin urunu acaba??? Ne istiyorsunuz, kodumu oturtan surekli bagirip cagiran bir tipmi sizin erkeklik anlayisiniz?
Adam esine nazik davranan bir insan iste. Tutup bas ustunde tasiyacaginiza erkekligine laf ediyorsunuz.
Hickimsenin yuvasi hakkinda boyle yorum yapmam ama, umarim esiniz gozlerini bir an once acarda yakasini sizden kurtarir.
Zira sizden cok cok daha iyilerine layik.

Vazife gibi açıyor bir de böyle direk ne bileyim nerdesin diye soruyorlar o saatte nerde olabiliriz ya da onlara ne ben sinemaya gidelim checkin atıyorum hemen arıyorlar bi yere gittiğimizde eşim atsın ya da sokakta yürürken fotoğraf çekilelim hemen arıyorlar
Bi abla tavsiyesi size herşeyinizi sosyal medyadan paylaşmayın her yere resim atmayın biz çok mutluyuz vs yapmayın özeliniz size kalsın sinemaya gideceginizi sadece eşiniz ve siz bilin yada dışarda oldugunuzu

Di mi?
O da doğru:KK35:
Yani kaynı değildir demiyorum yani bazı kardeşler çok düşkün oluyor ama benim eşimi kardeşi çok sık arar ama eşim hep yanımda ve gayet normal konuşur ama iki kardeş çok düşkünler birbirlerine ikisi aynı ayakkabı yı paylaşıp aynı simiti yemişler çocukken

arama arıyor niye açmadın diye afra tafra yapıyor abisi eşim uyaramıyor ağzı var dili yok çok pısırık çok saf yapısı gereği bana karşı da öyle bi erkeklik taslayamıyor ben mi uyarayım ne yapayım bunları
1.5 aylık evlilik için fazlasıyla saygısızsın eşine karşı. Erkeklik taslasa bu seferde ben babamgile gidiyorum diye feryat edersin kesin.

Boyle aa ne var bunda diyenlere de konu sahibinin es ailesi gibi gunde defalarca gece yarilarinda arayan aileler versin ki anlasinlar ne deyim.
Ben olsam ki sık sık yasiyorum da deli oluyorum. Herseyin bir yeri zamani insanlarin aile duzeni ve mahremiyeti var. Dakka basi nerdesiniz napiyosunuz diye aranmalar, sevisirken uyurken yada gece yarısı zirr ziirrrr calan bir telefon kadar sinitlr bozucu birsey yok. Yasayan bilir. Ha birde yeni evliymis arkadas. Adamida yeni bir ailesi ve hayati var rahat birakmak saygi duymak bu kadar zor olmamali. Burada konu sahibi degilde beyfendinin ailesi rahat birakmali bu aileyi. Evlendi gitti bizi unuttu unutacak diye mi evham yaparpar hic anlamıyorum da.

1.5 aylık evlilik için fazlasıyla saygısızsın eşine karşı. Erkeklik taslasa bu seferde ben babamgile gidiyorum diye feryat edersin kesin.

Eşine pısırık falan diyorsun da ne yapsın adam sen istemiyorsun diye yoktan yere abisiyle kavga mı etsin.? Ailesiyle arası mı açılsın? Ya derdini tam anlatamadın yada bi garipsin konu sahibi.

Boyle aa ne var bunda diyenlere de konu sahibinin es ailesi gibi gunde defalarca gece yarilarinda arayan aileler versin ki anlasinlar ne deyim.
Ben olsam ki sık sık yasiyorum da deli oluyorum. Herseyin bir yeri zamani insanlarin aile duzeni ve mahremiyeti var. Dakka basi nerdesiniz napiyosunuz diye aranmalar, sevisirken uyurken yada gece yarısı zirr ziirrrr calan bir telefon kadar sinitlr bozucu birsey yok. Yasayan bilir. Ha birde yeni evliymis arkadas. Adamida yeni bir ailesi ve hayati var rahat birakmak saygi duymak bu kadar zor olmamali. Burada konu sahibi degilde beyfendinin ailesi rahat birakmali bu aileyi. Evlendi gitti bizi unuttu unutacak diye mi evham yaparpar hic anlamıyorum da.
Gerçekten öyle çok sık arıyor gün içinde ne yaparlarsa yapsınlar zaten sabah gidip akşam geliyor bi akşam görüyorum eve geldiği zaman eve geldin mi diye arıyorlar 6.30 da direk sonra napiyosun nerdesin diye bu sizi de rahatsız etmez mi beni bu kadar kendi ailem annem babam arasa bile rahatsız olup açmam ya da laf ederim

Ailesinden önce eşi tavrını koyacak ortaya rahatsızsa kapatacak telini eve gelince bakın evlenirken tek kişiyle evleniyoruz ama ailesinide biz evlendik artık diye kenara atmak dogru değil bende çok çektim ilk zamanlar ama direndim tabi saygımı bozmadan evlilik engebeli bir yoldur o yüzden dikkatli olmak gerekiyor

Gerçekten öyle çok sık arıyor gün içinde ne yaparlarsa yapsınlar zaten sabah gidip akşam geliyor bi akşam görüyorum eve geldiği zaman eve geldin mi diye arıyorlar 6.30 da direk sonra napiyosun nerdesin diye bu sizi de rahatsız etmez mi beni bu kadar kendi ailem annem babam arasa bile rahatsız olup açmam ya da laf ederim
Yıldırma politikası olabilir bu durumda sen dikkatli adımlar atmalısın

Herhangi bi problem mi yasadin esinin ailesiyle?
Anladigim kadariyla seni arayip sormuyorlar, cok sıcak bi muhabbetiniz yok..
Deger vermeyip yok sayan insanların her seyi batar.. O yuzden bu kadar rahatsiz oluyor olabilirsin.. Gun icinde bin kez görüştüğün kişiyi, kardesin bile olsa eşiyle, ailesiyle birlikteyken surekli arayamazsin, aradığı saatler de normal degil, 11 gec bi saat mesela.. Bi derdi filan mi var acaba? Evli mi abisi?
Ama esinin abisi olduğu icin yapabileceğin cok bi sey yok.. Surekli bunun kavgasini yaparsan eşinle arani bozdugunla kalirsin.. Esin bu durumdan rahatsiz bile olsa, sen bi sey soylersen savunmaya geçer..

Herhangi bi problem mi yasadin esinin ailesiyle?
Anladigim kadariyla seni arayip sormuyorlar, cok sıcak bi muhabbetiniz yok..
Deger vermeyip yok sayan insanların her seyi batar.. O yuzden bu kadar rahatsiz oluyor olabilirsin..
Ama esinin abisi olduğu icin yapabileceğin cok bi sey yok.. Surekli bunun kavgasini yaparsan eşinle arani bozdugunla kalirsin.. Esin bu durumdan rahatsiz bile olsa, sen bi sey soylersen savunmaya geçer..
Yaşamadım sadece haftada 3-4 gün giderdik sürekli bunu haftada 1 e çektik çünkü eşim zAten yorgun oluyor istemiyor ben de sıkılıyorum istemiyorum hani tek değişen şey bu

Ailesinden önce eşi tavrını koyacak ortaya rahatsızsa kapatacak telini eve gelince bakın evlenirken tek kişiyle evleniyoruz ama ailesinide biz evlendik artık diye kenara atmak dogru değil bende çok çektim ilk zamanlar ama direndim tabi saygımı bozmadan evlilik engebeli bir yoldur o yüzden dikkatli olmak gerekiyor

Orasi oyle tabi ki este bitiyor. Burada dengeyi kurmasi ailesiyle esi arasında kopru kurmasi gereken kisi direk es kisisi. Zira su yanlis anlama da olmasin. Bu aramasinlar yada aile gorusulmeyecek demek değil tabi ki . zaten aramasin gorusmesin diyen yok. Ama gunde 15 kere saat kavrami olmadan aranmak a illallah yeter be dedirttirir. Bu hic gorusmeyelim demek degil ama. Arasın tabi ama unaltmadan normal saattlerde.Kimse ben kocamla evleniyorum ailesi beni ilgilendirmez diyemez en azindan evlendikten sonra. Ama buna bilenip kimsenin kimseyi yipratmaya da hakki yok. Bastan nasil olursa oyle gidiyor cogu sey.

Gec saatlerde ve sabahin erken saatlerinde onemli birsey yoksa aranmaya ben de kizarim. Korkuyorum ustelik gec saatte telefon calinca kotu bisey oldu saniyorum. Bence gec saatte birini aramak ayip. Abilerimi ablalarimi falan gec saatte aramam kesinlikle. Onlar da beni aramaz. Dedigim gibi onemli birsey olmadigi takdirde. Kardesiz diye de zirt virt arayarak ozel hayatinin icine etme hakkimiz yok.

Orasi oyle tabi ki este bitiyor. Burada dengeyi kurmasi ailesiyle esi arasında kopru kurmasi gereken kisi direk es kisisi. Zira su yanlis anlama da olmasin. Bu aramasinlar yada aile gorusulmeyecek demek değil tabi ki. Kimse ben kocamla evleniyorum ailesi beni ilgilendirmez diyemez en azindan evlendikten sonra. Kimsenin kimseyi yipratmaya da hakki yok. Bastan nasil olursa oyle gidiyor cogu sey.
Biz zaten haftada bir gidiyoruz ben Cuma’dan Cuma’ya mesaj atıyorum kendimce üstüme düşeni yapıyorum eşimle de zaten gün içinde arayıp konuşuyorlar eşimin çalıştığı yere gidip yüzyüze görüşüyorlar ama akşam da arayınca göze batıyor eve geldin mi diye napiyosun diye bazen babası arıyor yattınız mı diye soruyor ya yattık ne olcak yatmasak ne olcak

Back
X