Bu kaynım ne yapmaya çalışıyor

Gec saatlerde ve sabahin erken saatlerinde onemli birsey yoksa aranmaya ben de kizarim. Korkuyorum ustelik gec saatte telefon calinca kotu bisey oldu saniyorum. Bence gec saatte birini aramak ayip. Abilerimi ablalarimi falan gec saatte aramam kesinlikle. Onlar da beni aramaz. Dedigim gibi onemli birsey olmadigi takdirde. Kardesiz diye de zirt virt arayarak ozel hayatinin icine etme hakkimiz yok.
Yani fuzili yattınız mı diye sormaları beni deli ediyor

Yaşamadım sadece haftada 3-4 gün giderdik sürekli bunu haftada 1 e çektik çünkü eşim zAten yorgun oluyor istemiyor ben de sıkılıyorum istemiyorum hani tek değişen şey bu
E esin de seninle ayni fikirdeymis iste, ne guzel, sukret haline.. Hem bi olay da yaşanmamış..
Esinle kavga edip iliskinizi yipratma, yazik edersin..

Orasi oyle tabi ki este bitiyor. Burada dengeyi kurmasi ailesiyle esi arasında kopru kurmasi gereken kisi direk es kisisi. Zira su yanlis anlama da olmasin. Bu aramasinlar yada aile gorusulmeyecek demek değil tabi ki. Kimse ben kocamla evleniyorum ailesi beni ilgilendirmez diyemez en azindan evlendikten sonra. Kimsenin kimseyi yipratmaya da hakki yok. Bastan nasil olursa oyle gidiyor cogu sey.
Biz zaten haftada bir gidiyoruz ben Cuma’dan Cuma’ya mesaj atıyorum kendimce üstüme düşeni yapıyorum eşimle de zaten gün içinde arayıp konuşuyorlar eşimin çalıştığı yere gidip yüzyüze görüşüyorlar ama akşam da arayınca göze batıyor eve geldin mi diye napiyosun diye bazen babası arıyor yattınız mı diye soruyor ya yattık ne olcak yatmasak ne olcak
Aile yapısı öyle o zaman benim eşimin ailesi de öyle bir cinnete bakıyor :) şaka şaka zamanla düzelir sabredin

Kardeşlerin birbirlerini arayıp sormaları dertlerini paylaşmaları çok güzel Allah kimseyi kardeşsiz ailesiz bırakmasın.Ama biraz mantıklı olmak gerekir gün içinde bayanlar bile ailelerini bu sıklıkta aramaz ki onların doğası gereği daha çok iletişimde olurlar anneleriyle.Bu normal değil hele ki gece aramaları hiç doğal değil.Yeni evliyseniz onların kontrolünde olmanızı istiyorlar sanırım bir süre sonra sıkılırlar inşallah...

Daha 1.5 aylık evliyiz evet
Hayır beni arayıp sorma huyları yoktur ben yine Cuma’dan Cuma’ya yazıyorum diğer türlü ne beni ararlar ne sorarlar beni aramayanı ben de arayıp sormuyorum
1. 5 aylık evlisin bukadar kin nefret ne saçma ya tamam uzun yılardır evli olsaydınız arada kavga gürültü tartışma olmuştur o yüzden bu davranış belki normal gelirdi... Gerçi saçma yani kaynım la da kv. De konuşabilir ler bana zararları olmadığı sürece

1. 5 aylık evlisin bukadar kin nefret ne saçma ya tamam uzun yılardır evli olsaydınız arada kavga gürültü tartışma olmuştur o yüzden bu davranış belki normal gelirdi... Gerçi saçma yani kaynım la da kv. De konuşabilir ler bana zararları olmadığı sürece
Illa uzun yillar gecmesi gerekmiyor ki buyuk sorunlar yaşanması icin.. Kendi biten evliligimden biliyorum : )

Valla her saat basi ya da gece yarisi aramasi degil de bence her gece her gece ne konustuklari onemli.

Sormadin mi esine her gece ne konisuyorsunuz? Diye.

Bence takilma.
Esin rahatsiz degilse sen de bosver.

Yaptiklari yanlis evet ama esin rahatsiz olmuyorsa senin de yapacak birseyin yok

Siz neden rahatsiz oldunuz bu durumdan? Kardesinden mi kiskandiniz esinizi. Benimkiler de oyle. Esimin telefonu gece 12 de de calar 1 de de calar. Hic umursamazlar uyumuslar midir falan diye. Ben de bazen o saatte calmasindan rahatsiz da olsam kavga meselesi yapmam bunu. Benim rahatsiz oldugum konu o saatte aradiklarinda allah korusun ciddi bir şeyler olmus olmasi. Cunku o saatte uyanik olduklarindan emin olsan dahi aranmaz. Ben oyle gordum. Ama onlar oyle gormemis napabilirim. Ben aksam 8 oldu mu bile aramam kimseyi rahatsiz etmemek adina.

Siz haklısınız, bakmayın haksız diyenlere, şimdi onlardan biri haksız bulunca peşine diğerleri takılıyor.
Gün içinde defalarca arıyor birde gecenin o saatinde ve bu normal öyle mi. Oldu çok normal.
Amaç huzur kaçırmak, biz burdayız evlendiniz ama hayatınızın tam merkezindeyiz mesajı vermek size.
Düşüncesizlik, tamamen saygısızlık, görgüsüzlük.
Bir süre sessiz kalın takip edin bakalım, nasıl sonuçlanacak.

evli insanlar o saatte rahatsız edilmezler. Kocanın onları uyarması gerek. Zamanla düzeniniz oturur. Duruma göre o saatlerde baştan çıkar mesela, açamaz telefonu.

Back
X