Bu Kekin Üstündeki Ne?

Çikolatalı soslar varya bu ondan biraz daha sulu olur vanilyalı bu sos marketlerden bulabilrsiniz

muhallebi bence ama muhallebi olsa kekin tadını da bozar olmaz yani. evet ama genede son kararım muhallebi gibi

bu bildiğiniz krema
hani kendi yaptıgımızdan hazır olandan değil..
koyulugu kısıye kaldıgından aynen bu sekılde ayarlayabilirsiniz

bu bildiğiniz krema
hani kendi yaptıgımızdan hazır olandan değil..
koyulugu kısıye kaldıgından aynen bu sekılde ayarlayabilirsiniz

valla benim hamaratlığım yazanları yaparım başkada bilmem işte nasıl oluyosa şans eseri oluyo yaptıklarım acemi şansı iyi oldu öğrendiğim denemeli bu da şansıma tutar kesin

valla benim hamaratlığım yazanları yaparım başkada bilmem işte nasıl oluyosa şans eseri oluyo yaptıklarım acemi şansı iyi oldu öğrendiğim denemeli bu da şansıma tutar kesin

olsun önemli olan tutması :)))
aslında resmi açınca kremalı kek diye yazıyor zaten dikkat etmemiş olabilirsiniz belki ama :)

çok defa kullandım özelliklede çikolatalı keklerime bu beyaz çikolatalı sos ötkerin var :)

dr oetkerin hazır kek i varya canm, limonlusu ama. onun içinden çıkıo bu sos. hazır keki yapıosun üzerne de içindeki bu hazır glazürü yapıosun. aynsı oluo krema muhallebi filan deil, yaptığnda yumuşak oluo krema gibi sonra 5-10dkya kuruyup donuyo. denedm ve çok lezzetlidr tavsye ederm

Glazür bu.. Donmus cikolata.. Öncesinde benmari usulü seklinde eritmek gerek
daha sonra kekin üzerine dökülür..

canim bu buyuk bir ihtimallle ,pudra sekeri ile yapilmis sostur.ilk gorunce o aklima geldi.cunku burda genelde keklerin uzerine,pudra sekerine limon suyu ilave edilerek bir sos hazirlayipkekin uzerine dokuyorlar...hatta tarifini bulursam eklerim..

soyleki,tam olculu bir tarif bulamadim..
ama tarife gore;2 cay kasigi dolusu pudra sekerini,bir kaba susgecle eliyoruz ve pudra sekerine kasik kasik su(ilik su) yada limon suyu ekliyoruz.yani once bir cay kasigi su ekleyip iiyice karistirip,sos kivamli ve puruzsuz olana kadar yava yavas ekleyip cirpiyoruz...bu kadar...insallah anlatabilmisimdir..sevgiler.

bencede glazür
bende kullanıyorum bazen
tavsiye ederim hem süslüyor hemde lezzeti güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…