Bu kemik nasil meydana geldi??

sanane0025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
851
88
98
selam kizlar

Inanin aklimi yetericem bi ton para verip bu olmayan daha dogrusu önceden görünmeyen kemik nasil meydana cikti ?? Doktora sordum net cevap vermiyor !? Burnumdan ziyade birde bu kemik benim uykularimi haram ediyor 2. ameliyata gecme gibi bi ihtimal yokmu ? Yemin ediyom az parada vermedim! Burnumun ucu deseniz oda ayri bi dert!! Yandanda resim koydum biraz üsten törpülemek istiyo siz nediyonuz ben ucunuda begenmedim düsük duruyo ödemler gecikce dahada asaga düsüyor gibi!??

Son düzenleme:
O kemik degil elinize kemik gibi sert gelen o sey birikmis odem
Bunun kemik mi odem mi oldugunun ispatida var simdi parmaginizi oraya bastirarak ovalayin ve 3 gun eliniz her an orda o sertligi parmaginizla bastirip ovalayarak gecsin eger kuculme fark ederseniz odemdir

O kemik degil elinize kemik gibi sert gelen o sey birikmis odem
Bunun kemik mi odem mi oldugunun ispatida var simdi parmaginizi oraya bastirarak ovalayin ve 3 gun eliniz her an orda o sertligi parmaginizla bastirip ovalayarak gecsin eger kuculme fark ederseniz odemdir
Cnm merhaba sana bişey sorucam benım burnum 2 ay olucak 1 hafta sonra. Çok memnunum ama onden odemlerim hala var burnumun yanlarında ince deriliyim . ince deriliyim diye de hemen geçicek sanıodum ama ne zaman iner 3 ayda biraz daha toparlar dımı :))

Cnm merhaba sana bişey sorucam benım burnum 2 ay olucak 1 hafta sonra. Çok memnunum ama onden odemlerim hala var burnumun yanlarında ince deriliyim . ince deriliyim diye de hemen geçicek sanıodum ama ne zaman iner 3 ayda biraz daha toparlar dımı :))
Benim 1.yilim doldu suan 1 yil 2 ay oldu hala ufak defek odemler elime geliyor bunun sebebi ben hic masaj yapmadim ihmal ettim duzdnli masajini yapip odem atici gidalar tuket bende ince deriliyim
Nar
Muz
Ananas
Maydonoz
Yesil cay kiraz sapi ada cayi ic
Yogurt ye her sabah ve aksam
Odem atici seyler tuketip en onemliside surekli masaji uygularsan daha cabuk gecer bende hep 6.ayda birden gecer tum sorunlar derdim tam 1 yil oldu hala bitmedi hala oturmaya devam ediyor burun
Zaman en iyi ilac surekli inceleme psikolojini bozma

Benim 1.yilim doldu suan 1 yil 2 ay oldu hala ufak defek odemler elime geliyor bunun sebebi ben hic masaj yapmadim ihmal ettim duzdnli masajini yapip odem atici gidalar tuket bende ince deriliyim
Nar
Muz
Ananas
Maydonoz
Odem atici seyler tuketip en onemliside surekli masaji uygularsan daha cabuk gecer bende hep 6.ayda birden gecer tum sorunlar derdim tam 1 yil oldu hala bitmedi hala oturmaya devam ediyor burun
Canım yaaa bende kalın deriliyim 7. aya giricem burnumun sol tarafında uç kısmında sert yuvarlak bişey var bole bombe yada içerden cıkmıs sıvilce g,b, duruyo :( canım ödemmidir yaaa bilgin varmi

Simdi burunda sonradan kemik olusmasi cok extrem bi durum eline gelen mercimek gibi sert kabarciklar genellikle odemdir bunu anlaman icin o bolgece surekli masaj yap zaten kuculdugunu azaldigini gorursun ama oyle masaji yaptik hemen gecsin yok mesela bir hafta her an elin burnunda hep parmagini sert sekilde o bolgeye iyicd bastirip ovalayip dagitmaya calis ama narin degil sertce bastirarak ovala ve ihmet etme her saat basi 15 buna ayir fark ediyor

Nar
Muz
Ananas
Maydonoz
Cnm benım doktorum masaj buz vs o tarz şeyler vermedi. Sadece son gittiğimde burnumun yanlarında şişlik var diye sever gibi yap dedi o kadar . öyle özellikle masaj falan vermedi jel verdi ödem için o kadar . Bende ondan habersiz bişey yapmak istemedim masaj vs yapmadım

selam kizlar

Inanin aklimi yetericem bi ton para verip bu olmayan daha dogrusu önceden görünmeyen kemik nasil meydana cikti ?? Doktora sordum net cevap vermiyor !? Burnumdan ziyade birde bu kemik benim uykularimi haram ediyor 2. ameliyata gecme gibi bi ihtimal yokmu ? Yemin ediyom az parada vermedim! Burnumun ucu deseniz oda ayri bi dert!!
kemik gözün hemen burunla birlestigi yerdemi
Bendede dağ burun kanadinin oldugu yerde sislikmi ne var anlayamadım baya elime gelio, sol taraftada var ama o sislik o tarafta yok
8ine randevu.aldim bakalim ne dicek doktor

Madem yapamicakti deseydi ben bu burnu yapamam böyle insanlara güvenipte bi ton para veriyoz sonu böyle hüsran oluyor !!!!!!

Geçmiş olsun hangi dr oldunuz acaba
selam kizlar

Inanin aklimi yetericem bi ton para verip bu olmayan daha dogrusu önceden görünmeyen kemik nasil meydana cikti ?? Doktora sordum net cevap vermiyor !? Burnumdan ziyade birde bu kemik benim uykularimi haram ediyor 2. ameliyata gecme gibi bi ihtimal yokmu ? Yemin ediyom az parada vermedim! Burnumun ucu deseniz oda ayri bi

İlk ameliyatımı buradan seçmiştim
Pohpohlanan bi doktor
Okadar iyidi ki
Revizyon olalı 1 ay oldu
Gecmıs olsun Senin burnun bana hiç ödem gelmedi :KK43:

7. aya giriyom daha nesi ödem olsun yayvan yandan tuhaf ben sayi niye baris cakirla alpaslan yildirima olmadim aklim iradem almiyor gidip bir hastayi dinledim ve simdidede gayet memnum yildirimin burnundan dedi onuda allaha havale ediyorum! benim doktorda sözde ünlü bunuda bilesiniz her ünlü doktora güvenmeyin hele önden tasarim yapmasini sevmeyen doktora hele hic güvenmeyin

0FF149A4-5707-4883-8963-5AABE09F4DB0.webp Bak resmen yamuktu burnum bu doğustan da değil ameliyattan sonra zamanla
Senin Çok da kötü değil doktorun düzeltecektir sıkma canını
Hasta olursun ben yamuk burunla gezdim Onca zaman :) öleyim ben o halde
99EDDC26-5C9C-4F15-9CD4-774F56EEC542.webp Şimdi tekrar oldum 1 ay hali
oluyor öyle seyler yani doktor cok orantılı yapsada bi cesit komplikasyonlar olabiliyor doktorlar bitirdikten sonra yanındakılere de soruyor
Bazi burunlar belki 1 kerede yola gelmiyordur :)))
canını sıkman bi şey değiştirir mi canım ?
Gece gece hele uykundan olmana
Anneciğini de üzme ,hisseder onlar ❤️❤️❤️

Back
X