Oncelikle inanç konusunda insanoglunun başına her iş gelebilir, birazda gençliğin etkisi hersey gönlümÜzce olsun istiyoruz bazen boyle elzem durumlar oluyor, tabiki üzücü sonuçta bıçak altına yatiosun, doktorunda gereken ilgiyi gostermemis sanırım ondan biraz panik olmussun yorumlarin görüyorum öncelikle doktoru burda yazma özelden yazman daha dogru, maliyeti 15000 çok büyük para doktorlar neyin kafasında bana çok cok yüksek geliyor, devlette oldum kemeride duzelttiler egrilik vardi su an nasıl bilmiorum yamukluktan çok anlamıyorum, ama oparaya yazıktır hepsi tip mezunu devlette de çok ıyi doktorlar var kbb ye gttm ben, 3 -4 tane doktora gttm ve plastik cerraha (5 bin dediler) kbb iyi bilir dedim eskisinden iyiyim şükür sekil konusunda 1 ay oldugu için yorum yapamiorum,
Bence vakit kaybetme bikac doktora git bu neden olmuş bunu öğren belki ödemdir, kendi doktorunada git dava açacağını sole bu ne ilgisizlik okadar parayı alıp sessiz kalamaz burda defresip polyanna die arkadaş revizyon oldu gayet güzel burnu onun doktorunada bir görün, burda bazı doktorlari FAZLASIYLA ÖVÜYORLAR, çoğunun da reklam olduğunu düşünüyorm üzülme lütfen eminim başka bir doktor durumu düzeltecektir.Bu da senin imtihanin olsun.
Ne zaman belli olmaya başladı.