Bu kemik nasil meydana geldi??

İki ay oldu. Ama o yaptıranlar alci çıktıktan sonrada iyilerdi. Hiç sorun yaşamadılar. Elim burnumda yaşıyorum resmen masaj yapacağım diye
Benim 1 bucuk ay olcak benimde yamukluk var inşallah daha başka şeylerde çıkmaz şişlikler inince nekadar şanssiziz ama şöyle bisi var 6 ay sonra anca düzelebilio ben burda gerçekten bisuru sorunla karsilasan ve 6 ay sonra burnu düzelen kişiler gördüm biz daha yeniyiz sen masaja devam et bence bende hergün her saat yapıyorum napalim bizimde kaderimiz buymuş

Benim 1 bucuk ay olcak benimde yamukluk var inşallah daha başka şeylerde çıkmaz şişlikler inince nekadar şanssiziz ama şöyle bisi var 6 ay sonra anca düzelebilio ben burda gerçekten bisuru sorunla karsilasan ve 6 ay sonra burnu düzelen kişiler gördüm biz daha yeniyiz sen masaja devam et bence bende hergün her saat yapıyorum napalim bizimde kaderimiz buymuş

Herseyi kadere baglamiyalim kendi kaderimizi kendimiz cizdik benim rahmetli annem ölümünden bi hafta önce ( ekim 2015) dediki kizim sen bosver o Doktoru gel almanyada ol türkiyedeki doktorlar yurtdisindanki insanlari ciddiye almazlar istedigin burnu yapmaz senin pskologin dahada bozulur bi hafta sonra ani kayipettim yataginda öldü ve inanirmisin annemin ölümünden sonra 5 kisi aralarinda almanlarda vardi kafayımı yedin olma o doktora sonra allah nasip etmedi o yıl, bu sene ne yaptim ne ettim kendim belayi buldum bana aniden randevu verdiler vermez olaylardı icime bi sıkıntı girmisti zaten teyzem dedi paramin tümümü vermezler vazgecersen !bunun kaderle alakasi yok allah insanlara akil vermis !

Son düzenleme:
Back