- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
- Konu Sahibi Balinayakafaatandelihamsi
uzun zamandan beri kilolarımla başım dertte,,, bir kilo eksik 5 kilo fazla bu zamana kadar hayatımı idame ettirdim lakin artık nefes almanın bile zul hale gelmesiyle hadi bismillah diyerek yeni bir diyet açılımı yaptım :)))
yarından itibaren burada fotolarla paylaşım yaparak bir yola çıkalım bakalım....
nasıl bir yol takip edeceğime gelirsek; iki aydır diyetisyenim tarafından hazırlanan ama uyuyorum sanıp uymarak kendimi kandırdığım ve boşuna iki aydır para ödediğim diyet listelerini artık icraata geçirerek :):):)
bu kez muvaffak olmak ümidiyle destek olmak isteyen herkesi bekliyorum.....
başlangıç kilo: 76,8
hedef miiii o da ne ki :)) belli bir kilo hedeflemiyorum hedefim zayıf olmak güzel olmak mutlu olmak mutlu olmak ve mutlu olmak :):):)
yarından itibaren burada fotolarla paylaşım yaparak bir yola çıkalım bakalım....
nasıl bir yol takip edeceğime gelirsek; iki aydır diyetisyenim tarafından hazırlanan ama uyuyorum sanıp uymarak kendimi kandırdığım ve boşuna iki aydır para ödediğim diyet listelerini artık icraata geçirerek :):):)
bu kez muvaffak olmak ümidiyle destek olmak isteyen herkesi bekliyorum.....
başlangıç kilo: 76,8
hedef miiii o da ne ki :)) belli bir kilo hedeflemiyorum hedefim zayıf olmak güzel olmak mutlu olmak mutlu olmak ve mutlu olmak :):):)