• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kez balinaya kafa atıcam :)

bu kez bu hamsi bu balinayı dize getirecek mi?

• hayır

OY: 0 0,0%
  • mümkün değil

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Balinayakafaatandelihamsi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
5.084
421
173
uzun zamandan beri kilolarımla başım dertte,,, bir kilo eksik 5 kilo fazla bu zamana kadar hayatımı idame ettirdim lakin artık nefes almanın bile zul hale gelmesiyle hadi bismillah diyerek yeni bir diyet açılımı yaptım :)))

yarından itibaren burada fotolarla paylaşım yaparak bir yola çıkalım bakalım....

nasıl bir yol takip edeceğime gelirsek; iki aydır diyetisyenim tarafından hazırlanan ama uyuyorum sanıp uymarak kendimi kandırdığım ve boşuna iki aydır para ödediğim diyet listelerini artık icraata geçirerek :):):)

bu kez muvaffak olmak ümidiyle destek olmak isteyen herkesi bekliyorum.....

başlangıç kilo: 76,8

hedef miiii o da ne ki :)) belli bir kilo hedeflemiyorum hedefim zayıf olmak güzel olmak mutlu olmak mutlu olmak ve mutlu olmak :):):)

sana bu yolda başarılar beybi.... bende tam 50 gün önce 75,9 la başladım... bir haftadır da 68 de takıldım kaldım..... ben son 2 yıldır hep 70 - 77 arası dolaşıp altmışları görmeyi başaramamıştım ama bu kez karar verdim ve oldu.... kendimizi kandırmadan yaparsak oluyormuş.... arada çok duraklamalar oldu ama bozmadan devam ettim..... sen de duraksama olunca bozma :)

sana bu yolda başarılar beybi.... bende tam 50 gün önce 75,9 la başladım... bir haftadır da 68 de takıldım kaldım..... ben son 2 yıldır hep 70 - 77 arası dolaşıp altmışları görmeyi başaramamıştım ama bu kez karar verdim ve oldu.... kendimizi kandırmadan yaparsak oluyormuş.... arada çok duraklamalar oldu ama bozmadan devam ettim..... sen de duraksama olunca bozma :)

inşallah olacak cancağızım :) arada destek at olur mu :)

Back
X