Bu kez bosaniyorum !

Mavirimel1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
29
8
1
35
Selam kk ..
Nerden baslasam bilmiyorum 5 yil evlilik hayali kurdugum ama hayatimin icine eden bir dugun seromonisi ve igrenc bir sulale ile kurulan bir evliligin nerseinden tutsam elimde kaliyor . kisaca geecegik kafam col karisik .
Dugun gunu kapi basma adeti yuzunden yani 400,lira icin aileme soyguncu vs birsurunlaf dendi esim bisibdiyemedi sadece beni alip cikti evden .. Para isteyen kizlara
O.p muamelesi yaptilar vs aglayarak gelin oldum keske o an bitirseymisim herseyi ..
Kustum ailesine kusunce biter sandim bitmediler ayni binadaym gelen gidenime anneme kadar laf soylediler evde istemediler yakin bi akrabasi annem bana geliyo diye kufurler etti ortalik birbirine girdi .. Ortaligi fitleen kynanam ve hic bisiye karismayan kocam olacak adam kosye cekildi .. Lohusayken evimi bastilar .. Simdi kuuk bi bebegm var konusmadigim kaynim evime esya koymak istedi kabul etmedim .. Yaptigi cok sey var anlatsam romab olur neyse izin vermedim diye ortalik karisti diger kaynim kocami aryip kizmis o da ben bisi diyemiyoum sen soyle demis ve kaynm beni arayip agzine geleni saydi .. Koca koca olmayonca ezmeye calisan cok oldu . artik dayanacak gucum kalmadi bebegime ragmen bosaniyorum . kocam cok uzgun ama en kisa surede cocugumu babasiz buyutnek uzere bi yola bas koyuyoum ..

Butun bunlara ragmen kocanin kotu bi aliskanligi yok bosanma sebebo degil diyebilecek biri yoktur sanirim .. Cok yoruldm

Son düzenleme:
Adamin ickisi kumari dayagi yok ilgili koca benden baska hobisi yok .. Kazanci guzel ama ailesinden kurtulmamin baska bi caresi yok ve o ailesine bir kelime konusabilen bir adam degil . tek savasmaktan yoruldum ..

Bir tek korkm bebegim bana bu yuzden babasindan ayrildigim icin hesap sorar mi .. Benim artik pskolojim bitti . saglikli dusumemiyorm .ama beni taniyan herkes bu hayatin cekilmeyecegini soyluyor . ki cekemiyorum da

Ailesinde uzağa taşınıp bide öyle deneseniz eşinize olan sevginiz devam ediyorsa yanı herkes eşinin evlilik birliğini korumasını dışarıdan kimseye müdahale ettirmemesini ister ama yapı meselesi ne yazıkki herkeste bulunmuyor

Bunu sormayi sevmiyorum ama bu kez sorucam.. Taa kapi tutma adetinde olay cikardiklarinda bitirseymisim keske demissin, aglayarak gelin oldugunu soylemissin, en basindan kopmussun yani, bu kosullarda cocuga nasil karar verdin?

Bir donem ses soluk kesildi yeni telaseleri vardi benimle ugrasmadilar . artk sorunlar bitti sanmistim . ama cocugumdan pisman degilim asla .. O ayri ..

Kotu alışkanlıkları yok ama ailesine olan kamburu da evliliklerde bende kötu alışkanlıklar arasinda sayılmalı...
Seni bu noktaya getiren bir cok olay yaşamışsın hakkinda hayirlsii olsun.
Aile problemi bir cok yuvanın bozulmasına maalesef sebep oluyor.
Kendini bilmez sözde aile büyükleri evliklerin içine ediyor.
Aman cocugum mutlu huzurlu olsunda gerisi onemli degil deyip kenara cekilen cok az insan var.
Bir hata gördüğünde büyüklük edip görmezden gelen.
Cahildir küçüktür kız çocuğudur diyip alttan alan yok.
Hatta ve hatta sen hata yapmasan da hata yapmiş gibi konusan eden nifak sokan esini dolduran iftiralar yalanlar atan....
Gecesi gündüzu nasil mutsuz ederiz olan bir cok SÖZDE aile büyükleri var ve o sozde ailenin sözde kendimize eş olarak seçtiğimiz arkamızı yasladığımız ömür boyu mutlu eder diye inandığımız ve heveslerimizi inançlarımızı boğazıma düğüm düğüm eden o ailenin çocukları yani kocalarımız. ...
Hakkinda hayirlsii olsun seni esinin ailesi tarfindan defelarca boşanma asamasina gelmş biri olarak iyi anlıyorum.

Karşındaki insanları ve kocanı allah islah etsin dilerim mubarek günlerde.
Senide yavrunu da korusun kollasın.
Gercekten son noktadayım diyorsan boşan bu adamlar düzelmiyor çünkü malesef duzelmiyorlar.....

Ailesinde uzağa taşınıp bide öyle deneseniz eşinize olan sevginiz devam ediyorsa yanı herkes eşinin evlilik birliğini korumasını dışarıdan kimseye müdahale ettirmemesini ister ama yapı meselesi ne yazıkki

Bir suredir bunu da deniyorz 2 evim var yani o eve sasece esya almaya gidiyorum ayda bir .. Ama adam adam olmaynca ev yakin uzak farketmiyor oradan yetiyorlar . bana bu zulmu yapanlarla esim telefonla da konusuyor zaten .. Sen gorusme deyop kestirip atiyor

Koca bu kadar pasif, aile bu kadar çirkef olunca mutluluk mümkün görünmüyor. Evliliği bu yüzden yıkmak insanı çok acıtır ama herşey eşinizde bitiyor işte. O da göz göre göre evliliğinin yıkılmasını seyredecekse bu yüzden, bırakmak en iyisi.
Bu arada düğünlerde kapıda durup para ısteme olaylarının artık olmaması gerekiyor diye düşünüyorum, hiç hoş olmuyor. Üstüne birde dünyanın rezilliği yaşanıyor. Sırf bu yuzden erkek tarafı ve kız tarafının yumruk yumruga gırdıgını gormuştum.

Bir suredir bunu da deniyorz 2 evim var yani o eve sasece esya almaya gidiyorum ayda bir .. Ama adam adam olmaynca ev yakin uzak farketmiyor oradan yetiyorlar . bana bu zulmu yapanlarla esim telefonla da konusuyor zaten .. Sen gorusme deyop kestirip atiyor
Bende eşiniz ailesinin altında eziliyor engel olamıyor sandım yazık çok yaZık gerçekten size başka çare bırakmamışlar kötü bi ortamda büyümektense sizinle büyüsün daha iyi çocuk olduğu halde değişmiyorsa ne zaman evlendiğinin farkında olacak bu adam

Bende eşiniz ailesinin altında eziliyor engel olamıyor sandım yazık çok yaZık gerçekten size başka çare bırakmamışlar kötü bi ortamda büyümektense sizinle büyüsün daha iyi çocuk olduğu halde değişmiyorsa ne zaman evlendiğinin farkında olacak bu adam
Ben de oyle sanmıştım.. Ailesine gucu yetmiyor herhalde filan..

Kotu alışkanlıkları yok ama ailesine olan kamburu da evliliklerde bende kötu alışkanlıklar arasinda sayılmalı...
Seni bu noktaya getiren bir cok olay yaşamışsın hakkinda hayirlsii olsun.
Aile problemi bir cok yuvanın bozulmasına maalesef sebep oluyor.
Kendini bilmez sözde aile büyükleri evliklerin içine ediyor.
Aman cocugum mutlu huzurlu olsunda gerisi onemli degil deyip kenara cekilen cok az insan var.
Bir hata gördüğünde büyüklük edip görmezden gelen.
Cahildir küçüktür kız çocuğudur diyip alttan alan yok.
Hatta ve hatta sen hata yapmasan da hata yapmiş gibi konusan eden nifak sokan esini dolduran iftiralar yalanlar atan....
Gecesi gündüzu nasil mutsuz ederiz olan bir cok SÖZDE aile büyükleri var ve o sozde ailenin sözde kendimize eş olarak seçtiğimiz arkamızı yasladığımız ömür boyu mutlu eder diye inandığımız ve heveslerimizi inançlarımızı boğazıma düğüm düğüm eden o ailenin çocukları yani kocalarımız. ...
Hakkinda hayirlsii olsun seni esinin ailesi tarfindan defelarca boşanma asamasina gelmş biri olarak iyi anlıyorum.

Karşındaki insanları ve kocanı allah islah etsin dilerim mubarek günlerde.
Senide yavrunu da korusun kollasın.
Gercekten son noktadayım diyorsan boşan bu adamlar düzelmiyor çünkü malesef duzelmiyorlar.....
Agzina yuregine saglik
Hayatimi bir yorumla ozetlemissin . hala genc ve guzelken ayrilmak en mantiklisi zaten . yillaimi heba etmek istemiyorum

Koca bu kadar pasif, aile bu kadar çirkef olunca mutluluk mümkün görünmüyor. Evliliği bu yüzden yıkmak insanı çok acıtır ama herşey eşinizde bitiyor işte. O da göz göre göre evliliğinin yıkılmasını seyredecekse bu yüzden, bırakmak en iyisi.
Bu arada düğünlerde kapıda durup para ısteme olaylarının artık olmaması gerekiyor diye düşünüyorum, hiç hoş olmuyor. Üstüne birde dünyanın rezilliği yaşanıyor. Sırf bu yuzden erkek tarafı ve kız tarafının yumruk yumruga gırdıgını gormuştum.

Zaten kredi cekip gelinigime kadar kend aldim bari bunu yapsalardi . o pislik sulale elini kolunu sallaya sallaya geldi herseye .. Sanki biz kiz aliyomusuz gibi . hic bi masrag yapmak istemediler bari bunu yapsalardi.. Evet bizde de yumruk yumruga girildi ne yazikki

Back
X