Bu kez bosaniyorum !

eş tarafının ailesi yüzünden biten evliliklere çok üzülüyorum, pire için yorgan yakmak gibi.. ama eşinin sana sahip çıkması gerekirdi gerçekten. boşanma kararına da mı tepki göstermiyor? kendini düzeltmek yerine göz göre göre bitirecek mi yani?

eş tarafının ailesi yüzünden biten evliliklere çok üzülüyorum, pire için yorgan yakmak gibi.. ama eşinin sana sahip çıkması gerekirdi gerçekten. boşanma kararına da mı tepki göstermiyor? kendini düzeltmek yerine göz göre göre bitirecek mi yani?

Cok argo tabir olacak ama ne emmeye be gmmeye misali .. Ne dur diyo onlara ne de benden bosaniyor asla bosamam seni diyor ... Ama illaki kabullenecek

Boşa demek kolay zor bir süreç aile işin icindeyse bu evlilik zor kurtulur maalesef bur da evlilikler iki kisi arasinda degil ailelerde evleniyor hem kiz ailesi hemde erkeğin ailesi evlenen ciftlere hiç karismamasi gerekir

Kaynın arayıp kardeşimi boşa s.. git diyecek ve ben onların ekmeğine bal sürecem yok öyle bi dünya senin yerinde olsam şayet eşimle 3.kişiler dışında bi sıkıntım yoksa asla boşanmazdım niye bebeğim kendini bilmez bikaçkişi için babasız bi hayat yaşasınki o aile apartmanıyla tamamen ilişini kesmen lazım madem 2. Evin var bırak ya alsınlar depo olarak kullansınlar

neyse izin vermedim diye ortalik karisti diger kaynim kocami aryip kizmis o da ben bisi diyemiyoum sen soyle demis ve kaynm beni arayip agzine geleni saydi .. Koca koca olmayonca ezmeye calisan cok oldu .

Kocanız kaynınıza cevap vermeli idi.
"Orası sadece benim evim değil, HAYAT ARKADAŞIMla yaşadığımız ev. O istemiyorsa koyamaz hiç kimse bir şey demeliydi

Tam tersi bir de diğer kaynınızı üstünüze salmış.

Kocanızda iş yok. İsterseniz uzaya taşının fark etmez. Bu adam sizi hep ezdirir.

Kocanız kaynınıza cevap vermeli idi.
"Orası sadece benim evim değil, HAYAT ARKADAŞIMla yaşadığımız ev. O istemiyorsa koyamaz hiç kimse bir şey demeliydi

Tam tersi bir de diğer kaynınızı üstünüze salmış.

Kocanızda iş yok. İsterseniz uzaya taşının fark etmez. Bu adam sizi hep ezdirir.
Su cumlenin yarisini kursa ben bubkadr cirpinmazdim . bu postu acarak sadece ben mi abartiyorum diye minicik bi dusuncemi regale ettim .. Tesekkur ederm hepinize

Kaynın arayıp kardeşimi boşa s.. git diyecek ve ben onların ekmeğine bal sürecem yok öyle bi dünya senin yerinde olsam şayet eşimle 3.kişiler dışında bi sıkıntım yoksa asla boşanmazdım niye bebeğim kendini bilmez bikaçkişi için babasız bi hayat yaşasınki o aile apartmanıyla tamamen ilişini kesmen lazım madem 2. Evin var bırak ya alsınlar depo olarak kullansınlar

O evde benim esyalarim var dayali doseli .. Asla kabullenmek istemiyorum ignesini bilr koymasin ki bana sormadilar bile emrivaki yaptilar getir su anahtari diye asla yapacagim vrsa da yapmam .. Yeter kocam ssavunmasa da benim de bi karakterim var oglu pisiriksa bu benim ceremesini cekecegim bi konu degil. Cok direndim sevindirmeyeyim diye ama giden benden gidiyor ..onlara bisi oldugu yok

Sana laf soyletirken sana mi sorduki sen ona soruyorsun ?
Ona sormadim ki sadece bosanacagimi acilladim cekemeyecegimi daha fazla yurutemeyecegimi soyledim ..
O bunu kabul etmiyormus oahlemeye bile cikilmayacakmis mis mis da mis mis .. Git o emrivakilerini ailene yap da huzur versinler ben tokum dedim .. Offfff :(

Basimdaki sagolsun. O kadar sessiz ki onlara karsi Gezmemize dahi hatta fatiramiza yedigimiz trafik cezasina haradiginiz paraya kadar laf konusma hakko buluyolar kendilerinde
Onu diyorum bir erkek koruyamiyorsa karisinin yaninda olamiyorsa olmasin hemen bosanin demiyorum ama burnunu surtun

Back
X