Karnimda 1 haftadir gurultular var hem de oyle boyle degil cok fena... belim agriyor sag kasigimda segirme gibi bisi oluyor ayaklarim buz gibi ... fakat adetim yeni bitti 3 aydir olmuyordum bu ay oldum ve cok az oldu yani gunde sadece 1 ped degistirecek kadar. acaba hamilemiyim ????
Üşütmekten de olabilir,gaz sancısı falan, benim duyduğum da hamileyken vücut ısısı yükselirmiş, sizde tam tersi ama regl gününüzü tekrar bekleyip tahlil yaptırın, en mantıklısı o. Yada şimdiden içinizin rahat etmesi için Dr. gidip kan tahlili yaptırın.
doktora gidip kan tahlili yaptırın kesin sonuç odur. biz burada ne desek yalan olur sizin için bizim söyleyeceklerimiz sadece iyi temenniler soğuk almış olabilirsin gaz sancısı olabilir psikolojik olabilir tabiki inşallah allahın izniyle hamilesindir emin olmak için kan tahlili yaptır
Karin gurultusuyla hamileligin pek ilgisi olmayabilir gaz sancisi olabilir kasiklarindaki. Benim hamileligimin ilk zamnlarinda ayaklarim falan da sicacikti. Dogum yaptim buz gibi olmaya basladi. Hamieyken vucut sicakligi ve vucuttaki kan miktari artiyo. O yuzden sicak olunur. Doktora gidip bi kan testi yaptir bence de.