- 14 Ağustos 2018
- 21.050
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.640
- 598
oğlunuzun konusunda da böyleydiniz burda da böylesiniz.kendinizi dışarıdan görmüyorsunuz sanırım.eşiniz suçsuz demiyorum muhakkak bu olayın eşiniz yüzü de var.ama çok sinirli, anlamadan dinlemeden saldırganlaşan bir haliniz var ve tepkilerinizin ayarı yok.saldırganca atlıyorsunuz en ufak şeye.Ne yaşadığımı ne biliyorsun da tatlı dilli ol gıcık kapmış diyorsun. Onun koca kafalılığından, gamsızlığından, birşeyi elli kere söyletmesinden ben bıktım
Asıl o aklını başına alsın
bu kadar bıktıysanız çocuğu da o ortamda büyütmek zorunda değilsiniz, ayrı ayrı ama huzurlu evlerde büyürse daha iyi olur.cümlelerinizden nefret fışkırıyor, niye o adamla evli kalıyorsunuz o zaman?
mesela dediniz ki şunu söyledim ama laf sokmak için söylemedim.ama o an bunu "aa tüh aşkım keşke olsaydı ama neyse unutmuşsun boşver" diye gülümseyerek söylemediğinize eminim ki adam da o tepkiyi verdi.bence sizin çift terapisi yanında bireysel terapiye de ihtiyacınız var.
bir de o dediğiniz konuları esas asla çocuğun yanında konuşmamanız lazım, tutacaksınız kendinizi.kadınlar / adamlar boşuna mı eşleri onları aldatsa bile belli yaşa gelene kadar çocuklarına gerçeği söylemiyor boşanınca.