Bu kez kulağını kesti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Bu kez kulağını kesti
Geçen yıl gerçekleştirdiği eylemle tüm dünyaya konu olan Rus ressam Pyotr Pavlensky bu yıl da kulağını kesip attı.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Dış Haberler/milliyet.com.tr

Rusya’da kendini testislerinden Kızıl Meydan’a çivileyen sıradışı ressam Pyotr Pavlensky tuhaf protestolarına bir yenisini ekledi ve bir kulağını elindeki bıçakla kesti. Ünlü ressamın protesto ettiği şeyse devletin adli psikiyatriyi politik amaçlar için kullanması. Moskova’da ruh hastalıkları enstitüsünde çırılçıplak bir şekilde duvara çıkıp oturan Pyotr Pavlensky elindeki büyük bir bıçakla kulak memesini kesti. Daha sonra güvenlik güçleri ünlü ressamı oturduğu yerden güçlükle kaldırdı.

milliyet

Bakırköy ruh ve Sinir hastalıklarında gözlerden korkan bir hasta hem kendi gözünü çıkarmıştı. Hem de gördüğü gozleri. Oda arkadasinin gece gözünü çıkarmıştı.
Bunu okuyunca aklima o geldi. Videosu bile var. Cok ürkütücü. .

Niye assagidan en tepeye cikmis ki? testislerden baslamis, hemen ortasindakinden de devam etseymis... boyle hic inandirici olmamis..

protesto ettiği şeyde bi garip ya, bu kadar vahşete gerek yoktu, bi pankart açaydın temizinden

Adam kendini gıdım gıdım kesiyor.
Her protestoda birazcık, en azından bireysel birşeyler yapıyor ama bedenine eziyet etmesini kimsenin umursadığını sanmıyorum keşke daha makul ve birçok kitleyi arkasına alacak protestolar yapsa.

kulağından çivileyip testisi kesecekti.... yanlış yapmış hödük....

ay aynen niye böyleyiz yaa
resmen kadınların empatisi tavan yani
testis bile empatiliyoruz tövbe ya
Annelik bu annelik...
ben empati yapmak istemiyorum ya bildirimlerime bakmaya geldim testislerime sancı girdi

İçim bir tuaf oldu insan kendini nasıl keser yaa ufff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…