• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kez Son Olsun

Safir Taht

“Bizden hüznü gideren Allah’a hamd olsun” Fatır S
Pro Üye
3 Şubat 2010
11.306
5.495
773
Her akşamın sabahını diyete başlama günü ilan edip başlayamayan ben bu kez son olsun diyorum.

Her sabah aç karınla tartılıp , günlük yediklerimi paylaşıcam.
Eşlik etmek isteyenleri bekliyorum.

Hedef 50 kilo

Diyet yapan herkese ,bol şans diliyorum.

hayırlı olsun günlüğün:nazar: ben şu aralar tüp bebek işleri ile uğrasıyorum bugün toparlanayım biraz dedim
dikkat etmeye başladım fırsat buldukça gelirim uamrım istediğin kiloya çabucak ve saglklı bir şekilde gelirsin
bol şanss arkadasım

nurlum canım günlüğün hayırlı olsun.

umarım hedefine ulaşırsın,takip ederim ben de ara ara burayı

geçen yıl aynı topikteydik ,nerelerdesin diye merak etmiştim seni ,kendine iyi bak görüşürüz

hayırlı olsun günlüğün:nazar: ben şu aralar tüp bebek işleri ile uğrasıyorum bugün toparlanayım biraz dedim
dikkat etmeye başladım fırsat buldukça gelirim uamrım istediğin kiloya çabucak ve saglklı bir şekilde gelirsin
bol şanss arkadasım

Teşekkür ederim.
Allah hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin inşallah bebeğine en kısa zamanda sağlıkla kkavuşursun.
İnşallah çabucak gider kilolar , çok saol her zaman beklerim :16::16::16:

nurlum canım günlüğün hayırlı olsun.

umarım hedefine ulaşırsın,takip ederim ben de ara ara burayı

geçen yıl aynı topikteydik ,nerelerdesin diye merak etmiştim seni ,kendine iyi bak görüşürüz

Teşekkür ederim bizeyeter hatırlamazmıyım hiç :21: nasılsın canım herşey yolundadır umarım .
Verdiğim kiloları geri aldım maalesef , nasıl oldu anlamadım bir süre boşladım ve kilolar geri geldi :43:
Görüşürüz canım sende kendine çok iy bak,meleğinide uzaktan öpüyorum:54:

Her akşamın sabahını diyete başlama günü ilan edip başlayamayan ben bu kez son olsun diyorum.

Her sabah aç karınla tartılıp , günlük yediklerimi paylaşıcam.
Eşlik etmek isteyenleri bekliyorum.

Hedef 50 kilo

Diyet yapan herkese ,bol şans diliyorum.

bende aksine kilo almaya çalışıyorum bana yardımcı olacak olan var mı :1: :1: canm yeni üye olduğun için özelden msj atamıyorum oyüzden burdan cvb veriyorum playscol ilk arabam vtech ilk arabam yada fisher price yada bunlara benzer bişi arıyorum elindeki nasıl bişey acaba özelden mailini yaz istersen ordan görüşelim :34:

İp atlamaya başladım . Toparlanmama yardımcı oluyor . Yemek konusunda henüz kesin çizgiler çizemedim ama dikkat etmeye çalışıyorum .

Back
X