Bu kez Vazgeçtim Hem de Gerçekten

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Şimdiye kadar çok vazgectigim olmustu tamam olmayacak dedigim fakat kalbimin bir tarafinda hep kucukte olsa bir umut olurdu olacagina dair

Evet tahmin edeceginiz sey evlilik mutlu bir evlilik kendime ait bir yuva bir hayat
30 yasimdayim ve bu yasima kadar hayatimda kimse olmadi kaale bile alınmayacak bir iki teklifi saymassak gercekten hic kimse olmadi

Cevreme bakiyorum akranlarımın çoğu evli kalan kesimin cogununun hayatindada mutlaka biri var benimki gibi yalnizlar tek tuk var onlarda benim kadar umutsuz vaka degil onleronde degerlendirebilecekleti secwnekler var

Aslinda yasitlarim dedimde yasitlarimdan gectim kac yas kucuklerim dahi artik evli coluga cocuga karışmış

Ailemden dolayi is olarak mecburen ailemin oldugu sehri tercih etmek zorunda kaldim is yerimdekilerin cogu benden kucuk ve artik gelen hep benden kucuk insanlar oluyor

Hayatima birinin girme ihtimali bile yok umutla beklemektwn yoruldum ve vazgectim artık cok uzuluyorum ama isyan etmemeye calisiyorum belkide benim icin boylesi hayirlıdır Allahta bana boylesini nasip etti diyorum

Ama yıllarca insanların her evlenende eee artık darisi senin basina yada cok umutsuz gibi gordukleri kisilerin evliliklerini örnek gosterip mucize olmus gibi ornek gistermelerine yada sirada bekleyen onlarca kisi varmis eee artik evlen yok hersey yasinda guzel gibi bi dolu nasihatlerine nasıl sabredicem hicbilmiyorum
Zaten yillardir dinliyorum bide omur boyu dinlemesi var

Evet artik kesin kez olmayacagina eminim

Hicbirseý için kesin olma canim bak herkesin imtihani farkli.
Bak ben 23 yasimdayken evlendim noldu 6 yıl çocuğum olmadı hergün kavga hergün hastane ilaçlar igneler ameliyatlar evliliğimin ilk yılları mahvoldu asla isyan etmedim hep olacağına inandim ve dua ettim yaşım 32 8.yilimiz bitti cok şükür bir tane evladim ildu 2.5 yasinda suan ama imtihan bitmiyor değişiyor.
Demem o ki kismetin bir yerde seni bekliyor ve zamani gelince karşına çıkacak dua ve sabır.
Konusanlara kafayı hiç takma benim adımı da kısıra çıkarmışlardı
Mevlam büyük canim.

Bak ben 23 yasimdayken evlendim noldu 6 yıl çocuğum olmadı hergün kavga hergün hastane ilaçlar igneler ameliyatlar evliliğimin ilk yılları mahvoldu asla isyan etmedim hep olacağına inandim ve dua ettim yaşım 32 8.yilimiz bitti cok şükür bir tane evladim ildu 2.5 yasinda suan ama imtihan bitmiyor değişiyor.
Demem o ki kismetin bir yerde seni bekliyor ve zamani gelince karşına çıkacak dua ve sabır.
Mevlam büyük canim.
Allah sıkıntılarınızdan feraha cıkarsin bazen cok uzuluyorum ama sonrasinda burda okudugum konulari gorunce Allah herkese kaldirabilecsgini verir diyorum belki ben o zorluklara sizler gibi sabir gosteremezdim belkide yalnizligimin hikmeti budur

Siz calissaniz da ev kızı modundan cikamamissiniz ki
Ben 27 yaşındayım beni gören akrabalar 'biri var mı?' demiyor da 'kiz Ukrayna'da ne işin var? Neler yaptın' falan diyorlar
Aynı şekilde 2
37 yaşında bir kadın kuzenim var, benim olduğum şehre yeni atandı. O da her yıllık izninde Avrupa'ya falan gider. O yüzden yaşıt gibi takılıyoruz. O da yani OTUUUZZZZYEEDDİİİ yaşında, ama hayatından çok mutlu. Kendi gibi bekar (ama daha genç) arkadaşlarıyla geziyor, haftanın her günü yapacak bir aktivitesi var, ayda bir bizi. Tiyatro günlerimiz var.. haftasonu günübirlik geziyor.
Hiç de sülale falan birşey demiyor, 'bu deliyi kim alır? ' modundalar. Ama bizden çok daha küçük kızları sıkıştırdıklari oluyor. Sen de onlardan birisin sanırım.
Önce bir kendini sev, kendinle mutlu ol. Madem bunca senedir yalnızsın, yalnızlığını sev derim ben
Valla buraya yazıyorum, 30dan önce ASLA evlemem, bekar hayat o kadar güzel ki, hiç de ozenmiyorum evli arkadaşlarıma .senin özendiklerin sanki çok mu mutlu? İşten aynı saatte gelip mutfağa geçip TV karşısında ayak parmaklarini minciklayarak dinlenen kocaya yemek hazırlicam diye bir tarafını yirtarken?

Siz calissaniz da ev kızı modundan cikamamissiniz ki
Ben 27 yaşındayım beni gören akrabalar 'biri var mı?' demiyor da 'kiz Ukrayna'da ne işin var? Neler yaptın' falan diyorlar
Aynı şekilde 2
37 yaşında bir kadın kuzenim var, benim olduğum şehre yeni atandı. O da her yıllık izninde Avrupa'ya falan gider. O yüzden yaşıt gibi takılıyoruz. O da yani OTUUUZZZZYEEDDİİİ yaşında, ama hayatından çok mutlu. Kendi gibi bekar (ama daha genç) arkadaşlarıyla geziyor, haftanın her günü yapacak bir aktivitesi var, ayda bir bizi. Tiyatro günlerimiz var.. haftasonu günübirlik geziyor.
Hiç de sülale falan birşey demiyor, 'bu deliyi kim alır? ' modundalar. Ama bizden çok daha küçük kızları sıkıştırdıklari oluyor. Sen de onlardan birisin sanırım.
Önce bir kendini sev, kendinle mutlu ol. Madem bunca senedir yalnızsın, yalnızlığını sev derim ben
Valla buraya yazıyorum, 30dan önce ASLA evlemem, bekar hayat o kadar güzel ki, hiç de ozenmiyorum evli arkadaşlarıma .senin özendiklerin sanki çok mu mutlu? İşten aynı saatte gelip mutfağa geçip TV karşısında ayak parmaklarini minciklayarak dinlenen kocaya yemek hazırlicam diye bir tarafını yirtarken?

Her şey iyi güzel de 37 yaşında dedikten sonra "ama" kelimesi oldu mu şimdi? :P

Konunda sanki kendimi gordum, olmuyor olmuyor ne yapsam I'lk adimida atsan, kendimi agirdanda alsam olmuyor... Bu konu beni delirticek... Bir bebegim olmadan olmek istemiyirum :( en son bir tanidigin ogluyla aramiz yapilicakti resmen cocuga asik oldum... AblasiYlada arkadas olmustum, sonra bi baktim beni asla istemiyor evlerine en son gittigimde surat yapiyor, ablasinin telindende nunarami sildirmis whatsuptan gordum o kadar kirildimki aklima geldikce gozumden yaslar akiveriyor, Bu Sefer mutlu olucam sanmistim gercekten cok canim yandi...

Konunda sanki kendimi gordum, olmuyor olmuyor ne yapsam I'lk adimida atsan, kendimi agirdanda alsam olmuyor... Bu konu beni delirticek... Bir bebegim olmadan olmek istemiyirum :KK43: en son bir tanidigin ogluyla aramiz yapilicakti resmen cocuga asik oldum... AblasiYlada arkadas olmustum, sonra bi baktim beni asla istemiyor evlerine en son gittigimde surat yapiyor, ablasinin telindende nunarami sildirmis whatsuptan gordum o kadar kirildimki aklima geldikce gozumden yaslar akiveriyor, Bu Sefer mutlu olucam sanmistim gercekten cok canim yandi...
Uzme kendini lütfen bu yasina kadar gordugum kadariyla sunu soyleyeyim erkeklerin cogunda su var dunyanin en cirkini bile olsa kendini dunyanin en yakisiklisi olarak goruyorlar o yuzden dunyanin en guzel kadinlarinin bile kendilerine bakacaklarindan suphe etmedikleri icin cok rahatlar karsibdaki insan o yuzden kendini bi halt zannedip boyle havalara girmis anliyorum seni aynisini yasamasamda benzer durumlarla karsilastigim oldu

Simdiye kadar hic ilk adimi attigim olmamisti en son onuda tecrube ettim suan keske yapmasaymisim diyorum

Mevlam büyük canim.
Çok haklısın.
Ben de atandım herkes o kdar imrendi ki. Sonra çatt diye bir imtihanla yüzleştim şu an onun savaşını veriyorum.

Konu sahibi ümitsiz olup arabeske bağlama sakın.
Etrafa saçtığın pozitif enerji ve kendi kendine yetebilirliğin böyle konularda kısmet açar.
Seçilen değil seçen olursun amiyane tabirle.

Şimdiye kadar çok vazgectigim olmustu tamam olmayacak dedigim fakat kalbimin bir tarafinda hep kucukte olsa bir umut olurdu olacagina dair

Evet tahmin edeceginiz sey evlilik mutlu bir evlilik kendime ait bir yuva bir hayat
30 yasimdayim ve bu yasima kadar hayatimda kimse olmadi kaale bile alınmayacak bir iki teklifi saymassak gercekten hic kimse olmadi

Cevreme bakiyorum akranlarımın çoğu evli kalan kesimin cogununun hayatindada mutlaka biri var benimki gibi yalnizlar tek tuk var onlarda benim kadar umutsuz vaka degil onleronde degerlendirebilecekleti secwnekler var

Aslinda yasitlarim dedimde yasitlarimdan gectim kac yas kucuklerim dahi artik evli coluga cocuga karışmış

Ailemden dolayi is olarak mecburen ailemin oldugu sehri tercih etmek zorunda kaldim is yerimdekilerin cogu benden kucuk ve artik gelen hep benden kucuk insanlar oluyor

Hayatima birinin girme ihtimali bile yok umutla beklemektwn yoruldum ve vazgectim artık cok uzuluyorum ama isyan etmemeye calisiyorum belkide benim icin boylesi hayirlıdır Allahta bana boylesini nasip etti diyorum

Ama yıllarca insanların her evlenende eee artık darisi senin basina yada cok umutsuz gibi gordukleri kisilerin evliliklerini örnek gosterip mucize olmus gibi ornek gistermelerine yada sirada bekleyen onlarca kisi varmis eee artik evlen yok hersey yasinda guzel gibi bi dolu nasihatlerine nasıl sabredicem hicbilmiyorum

Aynı ben bende 30 um bekarim yapayalnizim bende bitirdim ümitlerimi ayni şeyi düşünüyorum sürekli soruyor herkes biktim artik olmuyo ya işte diyemiyorum neden sürekli sorarlarki anlamiyorum olmuyo iste

Ben 31 yasinda esimle tanistim ve evlendim. Bu sene 35 yasima giiyorum ve iki cocuk annesiyin. Allahtan hep hayirlisini dile. Iyiki esimi beklemisim diyorum :) nasip diye birsey var. Sabretmek lazim. Rabbim gönlüne göre versin insallah

Allah sıkıntılarınızdan feraha cıkarsin bazen cok uzuluyorum ama sonrasinda burda okudugum konulari gorunce Allah herkese kaldirabilecsgini verir diyorum belki ben o zorluklara sizler gibi sabir gosteremezdim belkide yalnizligimin hikmeti budur
Belkide canım.
Biz insanoğlu çok sabırsız davranıyoruz bazen çünkü hakkimizda hayirli mi degil mi bilmeden istiyoruz.
Ama mevla hakkımızda hayırlısını veriyor her zaman dua ve sabretmek kalıyor geriye rabbim yolunu ve bahtını açık etsin canim.

Hayırlısı inşallah senın icin. İnsanlar üstüne vazife olmayan seylere karışmasa keşke. Şimdi evliliğinde çok da önemli birşey olmadığını söyleyeceğim ama saçma olucak .
Şu çevre bi sussa, evlenmiyormusun ? Çocuk yokmu ? 2. Yok mu? Vs vs aslında biz hassas oldugumuz ıcın daha cok alınıyoruz. Allah hayırlı kısmet çıkarsın karşına. Bazısının gerçekten bu konuda yüzü gülmüyor.

Millet birini atıp, ötekini alıyor....

Back
X