Yani yaşayan sensin sen bilirsin ama şöyle bir örnek vereyim sana ben 6 yıllık ilişkimi üzerime böyle bir iftira atıldığı için bitirdim erkek arkadaşımın arkadaşı neymiş efendim beni 2 çocukla (hemde şehrin en işlek en kalabalık yerinde )görmüş çok samimiymişim

alakası yok ben o gün evden sadece çocukluk arkadaşım bebeğiyle Ankara'dan geldiği için onu görmeye evimiz karşılıklı oraya gittim
Neyseeee çağırdım hem iftira atanı hemde onu dedim eminmisin o kişinin ben olduğuna çocuk mırın kırın etmeye başladı çok benziyordu demezmi

ama emin değilsin dedim ses yok ama diğer aptal inanmaya dünden razıymış sanırım

dedim kul hakkı alıyosun bak o kişi ben değildim dedim neyse o çocuk apar topar yanımdan gitti gönderildi

erkek arkadaşımın dediği cümle 6 senenin pisliği temizle temizleyebilirsen

bunu duydumya o an bitti sonra beni arayıp barışalım diyo olumsuz cevap karşısında vicdanım rahat demezmi kendi eliyle ağzıyla söktü aldı kalbimden kendini sadece o yüzden teşekkür ederim ona çok acı çekmedim
Bilemiyorum kendi başıma böyle birşey geldi ama haklıda olabilirsin bilemiyorum keşke somut bir kanıtın olsaydı o zaman çarparsın suratına gönül rahatlığıyla bitti derdin ama şu an içinde hem nişanlın böyle yaptımı diye şüphe var hemde acaba bitince gerçekten doğruyumu yapacam diye de şüphe var karar senin hangisi daha ağır gelmezse onu seç