- 27 Ekim 2008
- 5.983
- 2.441
- 723
Ama ney işte:)))
evet ney işte neyy o ney kısmını onlar bize açıklıycaktı işte

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ney işte:)))
Canım benim öyle her şeyde günahını alacak olsaydım benim düğün hazırlığı yapıyor olmamam gerekirdi. Bu kez çok çok farklıydı.Arkadaşlara detayları yazdım rica etsem bakar mısın?? Kim bilir belki de senin söylediğin doğrudur.
kırmızıyla çizdiğim cümlelerin aynısını erkek arkadaşım bana söyledi. ama masum olan insan ilişkisini önemseyen kaybetme korkusu olan bi insan böyle umarsızca davranabilir mi yani,bişiyler yapmaz mı ispatlamak adına ya da ilişkisini kurtarmak adına. bilmiyorum ben arkadaşı ve kendimi haklı görüyorum bu konuda. çocuğunun üstüne yemin ettiler tamam şartsız koşulsuz inandık gitti. peki içimizdeki kuşku nolacak?
ben yapmam açıkçası. erkekleri bilmem erkekler gibi mi düşünüyorum onu da bilmiyorum. ama benim emek verdiğim, gelecek planları kurduğum, bu planları hayata geçirdiğim nişanlım sırf bir akşam herzamankinden farklı davrandım diye '' neyin var iyi misin '' diye sormak yerine '' hmm arkadaşının sesi çıkmadı, sen de bi tuhaf konuşuyorsun demek beni aldatıyorsun bitti bu iş '' derse daha önce de ona karşı bir yanlışım olmadığı halde böyle davranıyorsa sinirlenirim ve güle güle derim.
hani hukukta masumiyet karinesi vardır '' herkes suçu ispatlanıncaya kadar masumdur '' diye. nasıl bu karine son yıllarda mesela ülkemizdeki bazı davalarda tam tersi olarak yani '' bir kişi masumluğu ispatlanana kadar suçludur '' şeklinde işliyorsa arkadaş da böyle davranmış nişanlısına. ben nişanlısı yüzde yüz masum kesin aldatmamıştır gibi bir şey söylemiyorum bu veriler yetersiz ve o gece olanlar aldattığının şspatı değildir diyorum. nişanlısı da o sinirle öyle demiş ve daha sonra adım atmış ama arkadaş ısrarla aynı tavrını devam ettirmiş. olabilir insan şüphelenebilir ben de aşırı şüpheci bir insanım ve buna rağmen bunları yazabiliyorsam gerçekten tek bir akşam farklı davranmanın aldatma belirtisi olarak görülmesinin yanlışlığını düşündüğümdendir.
seninki en azından aramış benimki onu da yapmadı bana güvenmeyip beni bununla aşağılıyosun yapmadığım bişi için suçlanamam dedi çıktı işin içinden![]()
En iyisini yapmış tebrik etmek lazım.
tamam canım sen de haklısın,ama bu kızı rahatlatmak için hiçbirşey yapmamış hatta ertesi gün boğazda keyif yaptı diyor arkadaş.en azından rahatlatmaya çalışacaktı şüphelerini gidermeye çalışacaktı. yok öyle sen bana güvenmiyosun hadi güle güle diye bunun arkasına sığınmak(yanlış anlama canım sinirim sana değil konu sahibinin sevgilisiyle benim rahmetliye
)
evet en iyisini yaptı tabiki, bana şüphelerimde yanıldığımı ispatlayamıyor,sıkıntımı gidermeye çalışmıyorsa en iyisini yaptı çünkü zaten bi haltlar yemiştir![]()
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım birşeyler yapmış olsaydı bu sefer de suçlu olduğu için suç bastırıyor derdik![]()
ben yapmam açıkçası. erkekleri bilmem erkekler gibi mi düşünüyorum onu da bilmiyorum. ama benim emek verdiğim, gelecek planları kurduğum, bu planları hayata geçirdiğim nişanlım sırf bir akşam herzamankinden farklı davrandım diye '' neyin var iyi misin '' diye sormak yerine '' hmm arkadaşının sesi çıkmadı, sen de bi tuhaf konuşuyorsun demek beni aldatıyorsun bitti bu iş '' derse daha önce de ona karşı bir yanlışım olmadığı halde böyle davranıyorsa sinirlenirim ve güle güle derim.
hani hukukta masumiyet karinesi vardır '' herkes suçu ispatlanıncaya kadar masumdur '' diye. nasıl bu karine son yıllarda mesela ülkemizdeki bazı davalarda tam tersi olarak yani '' bir kişi masumluğu ispatlanana kadar suçludur '' şeklinde işliyorsa arkadaş da böyle davranmış nişanlısına. ben nişanlısı yüzde yüz masum kesin aldatmamıştır gibi bir şey söylemiyorum bu veriler yetersiz ve o gece olanlar aldattığının şspatı değildir diyorum. nişanlısı da o sinirle öyle demiş ve daha sonra adım atmış ama arkadaş ısrarla aynı tavrını devam ettirmiş. olabilir insan şüphelenebilir ben de aşırı şüpheci bir insanım ve buna rağmen bunları yazabiliyorsam gerçekten tek bir akşam farklı davranmanın aldatma belirtisi olarak görülmesinin yanlışlığını düşündüğümdendir.
muhterem totolarına güveniyorlarsa aksini ispatlasınlar:88:
Orasını bilemem ama kedi yavrusu gibi sürekli ilgi beklemek ve bunu değişik yollarla elde etmeye çalışmak bazen itici olabiliyor.
sen de suçlu olduğunu ispatlaşaka yapıyorum senin konunu bilmediğimden bişey diyemem ama sen de yanlış yapmış gibisin.
''neyin var?'' diye sordum tabii ki ama o etekleri tutuşan tavrı var ya o beni kopardı işte.o an sadece benim sevdiğim,herşeyim dediğim adamın bir başkası için beni ertelediğini düşündüm ya, evleneceğim adam sadece 1 gece sadece bunun için bana kötü davrandı ya bunu silemiyorum işte.
''neyin var?'' diye sordum tabii ki ama o etekleri tutuşan tavrı var ya o beni kopardı işte.o an sadece benim sevdiğim,herşeyim dediğim adamın bir başkası için beni ertelediğini düşündüm ya, evleneceğim adam sadece 1 gece sadece bunun için bana kötü davrandı ya bunu silemiyorum işte.