bu kez zafer öyküm yok...aldatıldım....

Bir kadın her zaman hisseder...
Bir kadın, sevdiği adamın her hareketini en ince detayına kadar bilir ve bunu yorumlar..
Bir kadın sevdiğini herkesten iyi tanır....

Ben hislerinde yanıldığını sanmıyorum arkadaşım...
Bitirmekle en doğru hareketi yapmışsın...
Bu tür bir şüpheyle bir ömür yol değil, bir adım yol bile gidilmez...

35 yaşında bir erkek.
Üstelik evlenmesine az kalmış bir erkek.
Bu şartlara uygun bir erkeğin, mantıklı ve olgun olması gerekirdi.
Ayrıca seven bir erkeğin tek gecelik bile olsa başka bir kadına gitmemesi gerektiğini düşünenlerdenim.
İhtiyaçmış ! Tutan tutuyor ya kendini ?
35 yaşındaki adamın sevgi anlayışı ile 20 yaşındaki ergen sayılan bir erkeğin sevgi anlayışının çok zıt olması gerekir.
35 yaşında bir adam, hayatında biri varken hala tek gecelik bir ilişki yaşıyorsa ben ondan şüphe ederim şahsen.

bi de şurda tezatlık var ;

eve gelenlerin yüzünü hatırlamayacak kadar sarhoş ama diğer odaya gidip fısıldayarak konuşacak kadar da ayık !!! :51:

itiraf etmeyi düşünecek kadar şerefli olsaydı zaten aldatmazdı canım bide öle bişi var

Ay bilmiyorum ama o kadar ıncık cıncık düşünmez erkekler genelde gibi geliyor:26:

Bir kadın her zaman hisseder...
Bir kadın, sevdiği adamın her hareketini en ince detayına kadar bilir ve bunu yorumlar..
Bir kadın sevdiğini herkesten iyi tanır....

Ben hislerinde yanıldığını sanmıyorum arkadaşım...
Bitirmekle en doğru hareketi yapmışsın...
Bu tür bir şüpheyle bir ömür yol değil, bir adım yol bile gidilmez...

35 yaşında bir erkek.
Üstelik evlenmesine az kalmış bir erkek.
Bu şartlara uygun bir erkeğin, mantıklı ve olgun olması gerekirdi.
Ayrıca seven bir erkeğin tek gecelik bile olsa başka bir kadına gitmemesi gerektiğini düşünenlerdenim.
İhtiyaçmış ! Tutan tutuyor ya kendini ?
35 yaşındaki adamın sevgi anlayışı ile 20 yaşındaki ergen sayılan bir erkeğin sevgi anlayışının çok zıt olması gerekir.
35 yaşında bir adam, hayatında biri varken hala tek gecelik bir ilişki yaşıyorsa ben ondan şüphe ederim şahsen.

Kızlar kusura bakmayın eve giremedim bu akşam adımlarım bir türlü eve getirmedi beni. şimdi geldim, eninde sonunda yaşayacağımız eve ayaklarımla döndüm,dolaştım geldim ama tek bir farkla.asla gelinlikle giremeyeceğim evimize geldim.toparlanmaya çalışmam zaman alıcak biliyorum.ama yine biliyorum ki benden bir tane daha yok.ayakta kalmak zorundayım yoksa hasta olduğum günlere tıpış tıpış dönerim.bu stresle o kanser illeti beni bulmadan,sabah yine sorumluluğumun başına geçmek zorundayım,maskemi takmak zorundayım,nefes almak zorundayım.kanasam da acısam da bunu yapmak zorundayım.dualara sığınıp boşluğa sarılıp uyumak zorundayım.zorundalıklarım o kadar fazla ki.yarından sonra da arttırcam zihnim sürekli meşgul olmalı yoksa çıldırırım ben.bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.yazamıyorum,çizemiyorum anılarla nasıl sabahı edicem bilemiyorum.o da şimdi perişan biliyorum ama bu birşeyi değiştirmez.bana şans dileyin lütfen.sizleri seviyorum.şimdilik hoşçakalın.

Hanımlar merhaba;
Kimseye anlatamıyorum ama size yazmak beni rahatlacak sanırım.
Önceki konumda bir zafer öyküsünden bahsetmiş olsam da bu kez bir mağlubiyetle çıktım karşınıza.Evet.. ALDATILDIM.
12.12.12 de yapılacak nikahımız ertelendi, iş değişikliği v.b nedenler yüzünden.Hafta sonu kuşkularımın üzerine gittim ve yediği haltları bir bir öğrendim. Ağladım,üzüldüm ama çabuk toparlandım sanki.Sabah yine birşey olmamış gibi maskemi taktım ve ofisimdeyim.

Herşeye çözüm buluyorum, belli etmiyorum ama ruhumdaki yara çok derin sanırım bu kez.O kadar sarsıldım ki.Yarım kalan planlar,hayaler,hedefler öyle incitti ki.Yine de şükrediyorum geç olmadan,adım atmadan kurtulabildiğime.Ona göre elimde delil yok ama en büyük delil benim kuşkularım ve üzerine gitmelerim.Pişman mıyım? Hayır.Yaşandı bitti.Bundan sonra yaşar mıyım?Sanırım.
Nİce gitmez diyenlerin,bitmez diyenlerin ardından tekrar tekrar dirilmedim mi??

Sözlerimle kendimi teselli etsem de oluk oluk kanıyor içim.Klasik haketmedim tepkilerim,o dolmayan koşa boşluk,nefret herşey o kadar karıştı ki....
Bu girdaptan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum. Bumerang gibi dönüp,dolaşıp aynı son beni buluyor.Güçlü kadın imajımı çizdirmeye niyetim yok,burnum yere düşse karşısında eğilip almam.Ama evime gittiğimde o kocaman boşluk var ya o beni mahvediyor.Uykularımın bölünmesinden,rüyalar görmekten,aynı saatte yapılan aktivitelerde elimin telefona gidişinden,ardından bir hışımla telefonu elimden bırakmaktan nefret ediyorum.Bunları C.tesi günü yaşadım,herşey o kadar taze ki.Sebep sadece 1 gece başına buyruk yaşaması ve beni kuşku içinde bırakması.Kendimi tanıyorum aynı kuşku hep olacak.En güzeli onu bensiz bırakmak.Yanılıyor muyum???
Sen Çok Güçlü bir insansın Bacağındaki Tömerden kurtulmuş iyileşmişsin Bunumu atlatamıcaksın Aldatılıyorsan yol verip gidiceksin arkana bile bakma Unutma nişanlıyken aldatan evliyken neler yapmaz...

Kızlar kusura bakmayın eve giremedim bu akşam adımlarım bir türlü eve getirmedi beni. şimdi geldim, eninde sonunda yaşayacağımız eve ayaklarımla döndüm,dolaştım geldim ama tek bir farkla.asla gelinlikle giremeyeceğim evimize geldim.toparlanmaya çalışmam zaman alıcak biliyorum.ama yine biliyorum ki benden bir tane daha yok.ayakta kalmak zorundayım yoksa hasta olduğum günlere tıpış tıpış dönerim.bu stresle o kanser illeti beni bulmadan,sabah yine sorumluluğumun başına geçmek zorundayım,maskemi takmak zorundayım,nefes almak zorundayım.kanasam da acısam da bunu yapmak zorundayım.dualara sığınıp boşluğa sarılıp uyumak zorundayım.zorundalıklarım o kadar fazla ki.yarından sonra da arttırcam zihnim sürekli meşgul olmalı yoksa çıldırırım ben.bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.yazamıyorum,çizemiyorum anılarla nasıl sabahı edicem bilemiyorum.o da şimdi perişan biliyorum ama bu birşeyi değiştirmez.bana şans dileyin lütfen.sizleri seviyorum.şimdilik hoşçakalın.

:43: eğer kararın kesinse ASLA diyorsan daha güçlü olacaksın ağlaman gerekiyorsa ağla bağırman gerekiyorsa bağır bişeyleri kırmak istiyorsan rahatlamak için kır yırtman yakman gereken ne varsa yırt yak ne yapmak istersen onu yap ama bidaha böyle acı çekmemek için bir defada yap gücünü bir defa tüketsin bu durum sonra tekrar ayağa kalk sakın o bahsettiğin maskeyi takma gerçekten gülsün yüzün yaşıyorsun ya bi çok insanın kıymetlisisinya onu düşün ama ne var ne yok bir defada hallet geçermi geçmez ama kanayan yara olarak değilde sızı olarak kalsın sadece emin ol kendini bundan sonra daha güçlü hissedeceksin nedense o kadar eminim ki bundan:34:

Sen Çok Güçlü bir insansın Bacağındaki Tömerden kurtulmuş iyileşmişsin Bunumu atlatamıcaksın Aldatılıyorsan yol verip gidiceksin arkana bile bakma Unutma nişanlıyken aldatan evliyken neler yapmaz...

:43: eğer kararın kesinse ASLA diyorsan daha güçlü olacaksın ağlaman gerekiyorsa ağla bağırman gerekiyorsa bağır bişeyleri kırmak istiyorsan rahatlamak için kır yırtman yakman gereken ne varsa yırt yak ne yapmak istersen onu yap ama bidaha böyle acı çekmemek için bir defada yap gücünü bir defa tüketsin bu durum sonra tekrar ayağa kalk sakın o bahsettiğin maskeyi takma gerçekten gülsün yüzün yaşıyorsun ya bi çok insanın kıymetlisisinya onu düşün ama ne var ne yok bir defada hallet geçermi geçmez ama kanayan yara olarak değilde sızı olarak kalsın sadece emin ol kendini bundan sonra daha güçlü hissedeceksin nedense o kadar eminim ki bundan:34:

Haklısın canım daha iyiyim artık. Olumsuzlar silinip olumlu,güzel anıları yaşadığım sancılı döneme geçtim. Birde o gece neler olduğuna??
Kararım mı? aslaaaa, aslaa.Biten şeylerin başlamasına son derece karşıyım.Aşk,sevgi tek başına yetmez.Bağlılık,saygı gerekir. Kaç yaşında insan hala kendini tartamıyorsa, kazandıklarıyla,kaybettiklerini ayrıştıramıyorsa geçer biter.Ağladım,üzüldüm,içtim, sigara üzerine sigara yaktım.Ama sabah bambaşka uyandım.

canım benim ya üzme kendini herşey olacağına varır hem şöyle bişi var bugün olmadı diye ağladıklarımıza yarın bir gün olmadı ALLAH nasip etmedi diye şükrederiz yani ALLAHIN bir bildiği vardır
belkide böylesi senin ve ikiniz içinde daha hayırlıdır
nişanlın kaybettiğiyle kalır umarım bundan sonra seni gerçekten hakedecek biriyle ömrün geçer nasip eder RABBİM AMİN

canım benim ya üzme kendini herşey olacağına varır hem şöyle bişi var bugün olmadı diye ağladıklarımıza yarın bir gün olmadı ALLAH nasip etmedi diye şükrederiz yani ALLAHIN bir bildiği vardır
belkide böylesi senin ve ikiniz içinde daha hayırlıdır
nişanlın kaybettiğiyle kalır umarım bundan sonra seni gerçekten hakedecek biriyle ömrün geçer nasip eder RABBİM AMİN

Canım samimi duaların için ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok sağol.

Canım samimi duaların için ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok sağol.

Allah o kadar büyükki canım benım , sana bunları yaşatan mutlumu olucak sanıyorsun...

sen bence sadece sağlıgını düşün...seni hak etmeyen için üzülmeye değermi..

bir kez daha güçlü olma zamanı..

bu da bir süreçti hayatından bir kesitti geçti gitti. böyle düşün ve üzülmemeye çalış kaybeden o oldu sen değil. bundan sonraki hayatında hep mutlu olursun inşallah

Neden itiraf etmesin ki?? Belki %80' lik bir kısmı inatla inkar ediyor olabilir ama
itiraf edenler de mevcut. Bunun nedeni de bayanların affediciliğine olan inanç...
İtiraf ederler, önce kadın restini çeker, sonra ısrarla arayıp yaptıklarına kılıf
sunarlar. Kadın bir süre daha direnir ama inanmaya hazır olduğu için, kendini
değil karşısındaki bencili daha çok düşünüp savunduğu için eninde sonunda
adamı o hatası ile kabul eder... İçimizden %80' lik bir dilim de böyle yapar...

Okuyun şu kk'yı aldatılma vakalarının ilkinde hep affederiz ve illaki 2. yi yaşarız.
Biz kadınız çünkü. Bize dayatılmış erkeğin aldatabilirliliği...

Sevgili laylalayy, seni kastederek yazmadım bunları, erkek zihniyetini ve biz
kadınların affediciliğini tasvir etmek istedim. Yıllar önce ilk kez sevgili diye
hayatıma birini aldığımda tıpkı senin yaşadığına benzer bir durum yaşadım ve
beni tanıyamamış olan mahlukat :9::9: onu affedebilirim düşüncesi ile ( bana
hep dürüst olduğunu da ispatlamak adına :27: ) itiraf etmişti aldattığını...
Onu oracıkta o kısır zihniyeti ile bıraktım. Birkaç gün üzülmek için zaman tanıdım kendime.
Sonra da hayat çok kısa, yeter bu kadar diye yoluma baktım. O da imkansızı oldurmak
için her yolu denedi.

Umarım kolay aşarsın ki sen sağlıkla ilgili bir sınav vermişsin. Buradaki birçok kişiden
daha mücadeleci ve azimlisin bana göre. Aldatmalar, ihanetler, ayrılıklar ruhsal
savaştır ama sağlıkla ilgili her sınav hem ruhsal hem fiziksel savaştır... Sağlıkla
sınanan insan hem kendi ruhu hem sevdiklerinin ruhu, huzuru için didinir. Sen bunları
başarıyla aşmış birisisin. Biraz zaman tanı kendine üzülmek için ama sonra bırak
seni kaybeden üzülsün...

Sevgiyle ve sağlıkla kal :3::3::3:

bu da bir süreçti hayatından bir kesitti geçti gitti. böyle düşün ve üzülmemeye çalış kaybeden o oldu sen değil. bundan sonraki hayatında hep mutlu olursun inşallah

aynalarda bile kendime acıyacak kadar dağıttığım oldu ama bitti.dimdik ayaktayım ve pes etmiyorum.birgün içinde aradığım her özelliği barındıran bir sevgi yaşayacağıma eminim.umarım hepimiz çok çok mutlu oluruz.

Neden itiraf etmesin ki?? Belki %80' lik bir kısmı inatla inkar ediyor olabilir ama
itiraf edenler de mevcut. Bunun nedeni de bayanların affediciliğine olan inanç...
İtiraf ederler, önce kadın restini çeker, sonra ısrarla arayıp yaptıklarına kılıf
sunarlar. Kadın bir süre daha direnir ama inanmaya hazır olduğu için, kendini
değil karşısındaki bencili daha çok düşünüp savunduğu için eninde sonunda
adamı o hatası ile kabul eder... İçimizden %80' lik bir dilim de böyle yapar...

Okuyun şu kk'yı aldatılma vakalarının ilkinde hep affederiz ve illaki 2. yi yaşarız.
Biz kadınız çünkü. Bize dayatılmış erkeğin aldatabilirliliği...

Sevgili laylalayy, seni kastederek yazmadım bunları, erkek zihniyetini ve biz
kadınların affediciliğini tasvir etmek istedim. Yıllar önce ilk kez sevgili diye
hayatıma birini aldığımda tıpkı senin yaşadığına benzer bir durum yaşadım ve
beni tanıyamamış olan mahlukat :9::9: onu affedebilirim düşüncesi ile ( bana
hep dürüst olduğunu da ispatlamak adına :27: ) itiraf etmişti aldattığını...
Onu oracıkta o kısır zihniyeti ile bıraktım. Birkaç gün üzülmek için zaman tanıdım kendime.
Sonra da hayat çok kısa, yeter bu kadar diye yoluma baktım. O da imkansızı oldurmak
için her yolu denedi.

Umarım kolay aşarsın ki sen sağlıkla ilgili bir sınav vermişsin. Buradaki birçok kişiden
daha mücadeleci ve azimlisin bana göre. Aldatmalar, ihanetler, ayrılıklar ruhsal
savaştır ama sağlıkla ilgili her sınav hem ruhsal hem fiziksel savaştır... Sağlıkla
sınanan insan hem kendi ruhu hem sevdiklerinin ruhu, huzuru için didinir. Sen bunları
başarıyla aşmış birisisin. Biraz zaman tanı kendine üzülmek için ama sonra bırak
seni kaybeden üzülsün...

Sevgiyle ve sağlıkla kal :3::3::3:

Herkes acıyı ertelediğimi düşünüyor ama tam tersi gerçekten iyiyim, adlandıramadığım boşluk,ama bir yanımda hep huzur var.
Ailelere ihanet yüzünden bittiğini söylemek istemedim ondan da söz aldım, utanmadan sözünü tuttu:))
Keşke her sözüne bu kadar sadık kalsaydı.Bu da ona son insanlığım olsun.
O evdeki bütün eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıttırıyorum bugün.
Dizilerde izlerdim de ''hadi ordan'' derdim.Oluyormuş harbiden.Dün gece o evde kendimce vedalaştım,düşündüğümde de vardığım tek sonuç asla yapamayacağım.Kendi düşen ağlamaz.Şu an kızgın ya da nefret duygularım yok sadece kırgınım ayrıca da ona çok acıyorum.

şaşkınlıkla okudum yazılanları:) adam o kadar güven vermeyen bir profilde ki aldattım demesine bile inanmamış hatunlar:))

suçluluk duymuştur, nikahtan önce bırakamaz nasolsa demiştir vs vs neden yalan olsun ki. ayrıca şüpheli hallerde bulunan bir insanın bunun aksini ispata çalışması yerine ona olan güveni denemesi ve aldatma acısıyla karşıdakini sınaması ne haddine!? üstelik bu kadın başka acıları yaşamaktan imtina ediyor büyük bir hastalık atlatmış, kendini acı çekmekten koruma güdüsüyle şüphesini daha kuvvetli duyuyor, standart bir durumda da değil yani.

yanlış bir tabir olabilir ama nasıl kanserden "yırttıysan" bu adamdan da öyle yırtmışsın. başına iki kötü şey gelmiş ikisini de def etmişsin. muklakukla'yı da ciddiye alma, sözlüklerde vasat bir troll olacağı için kk'da marjinal sayılabilmeyi tercih eden kezbanzede bir erkek. carlıyor bütün başlıklarda, allah yardımcısı olsun:)

şaşkınlıkla okudum yazılanları:) adam o kadar güven vermeyen bir profilde ki aldattım demesine bile inanmamış hatunlar:))

suçluluk duymuştur, nikahtan önce bırakamaz nasolsa demiştir vs vs neden yalan olsun ki. ayrıca şüpheli hallerde bulunan bir insanın bunun aksini ispata çalışması yerine ona olan güveni denemesi ve aldatma acısıyla karşıdakini sınaması ne haddine!? üstelik bu kadın başka acıları yaşamaktan imtina ediyor büyük bir hastalık atlatmış, kendini acı çekmekten koruma güdüsüyle şüphesini daha kuvvetli duyuyor, standart bir durumda da değil yani.

yanlış bir tabir olabilir ama nasıl kanserden "yırttıysan" bu adamdan da öyle yırtmışsın. başına iki kötü şey gelmiş ikisini de def etmişsin. muklakukla'yı da ciddiye alma, sözlüklerde vasat bir troll olacağı için kk'da marjinal sayılabilmeyi tercih eden kezbanzede bir erkek. carlıyor bütün başlıklarda, allah yardımcısı olsun:)

Canım bugüüne kadar o kadar ülke,o kadar insan gördüm ama maklakukla nın kafası yok kimsede:)) kimdir nedir bilmiyorum ama yaptığı çok yanlıştı.zaten hassas ve yeterince kırgın olduğum bir zamanda iyice gerdi beni.İyi ki sonra uyarımı dikkate alıp yazmadı.Bu arada güldürdün beni çok sağol:)) iyi ki varsın.

Bence de erkek :51::51:
Yaptığı yorumlar ya bir erkeğin ya da 'ben herşeyi aştım' imajı çizmek isteyen birinin
yorumları. Hiç duygu barındırmıyor içinde. O yüzden sen hiç takılma ona laylalayy :32::32:

Güzel şeyler hakediyorsun :3::3::3:

Canım bugüüne kadar o kadar ülke,o kadar insan gördüm ama maklakukla nın kafası yok kimsede:)) kimdir nedir bilmiyorum ama yaptığı çok yanlıştı.zaten hassas ve yeterince kırgın olduğum bir zamanda iyice gerdi beni.İyi ki sonra uyarımı dikkate alıp yazmadı.Bu arada güldürdün beni çok sağol:)) iyi ki varsın.
yok yav o kadar orjinal değil kafası, dedim ya sözlükte bunlardan sürüyle:) cool bir kişi olduğu için bir kaç kez yazıp kaçıyor genelde :ssz: gerçi bu konuda seni ilgi bekleyen, şımarık, tipik türk kadını kalıbına sokmak istedikten sonra "evet adam itiraf etti" dediğin için de tırıs gitmiş olabilir:18:

gerçekten üzülme ama. ciddi şeylerle sınanıyorsun fakat bunlardan kendini kurtaracak gücün de var. kimbilir daha ne sıkıntılar yaşatacaktı bu adam sana. yaşattıklarına değil, çekmekten kurtulduğun acılara odaklan.:38:

Bence de erkek :51::51:
Yaptığı yorumlar ya bir erkeğin ya da 'ben herşeyi aştım' imajı çizmek isteyen birinin
yorumları. Hiç duygu barındırmıyor içinde. O yüzden sen hiç takılma ona laylalayy :32::32:

Güzel şeyler hakediyorsun :3::3::3:

Zaten herşeyi aşmış, görmüş,geçirmiş birinin imaj çizme gayesi yoktur. Ne deyim Allah yardımcısı olsun.
Ama merak uyandırmıyor da değil hani?:)) varsa bir sorunu yardımcı olsak.hayır kadınlarla ne gibi bir sorunun var:))

muklakukla nın bazı yorumları itici olabiliyor ama bazen de çok komik yazıyor :) şu kapısına yılan bırakılan üyenin konusunda yaptığı yoruma hala gülüyorum :)

muklakukla nın bazı yorumları itici olabiliyor ama bazen de çok komik yazıyor :) şu kapısına yılan bırakılan üyenin konusunda yaptığı yoruma hala gülüyorum :)

Muhakkak ki öyledir ama insanların acılarıyla dalga geçercesine,anlamadan,dinlemeden, hiçbirşey bilmeden yapılan yorum çok yanlış.
Ben yine nezaketimi korudum, kendisinden de aynı şeyi beklerdim.Amaaan neyse önemi yok.

Back
X