Ben dünden razıyım adam gitmiyor anası babası kovmadan çıkmazmış evin yerine kentsel dönüşüm apartman geliyor o açıdan yıkılsın diye dua ediyorum banane bana kalsa bugün çıkarım bir iş bulur çalışırım hem kirayıda kendim öderim milletin nazını tuzunu çekmem.Kusura bakmayın da durumdan memnun değilseniz taşınacaksınız o zaman.
Kira vermek istemiyorum diyorsunuz, huzur bulamıyorsanız kira ödeyin daha iyi.
Şu ev yıkılsa da kurtulsam diyorsunuz o ev sizin değil eşinizin ailesinin.
Çok bencilce düşünüyorsunuz ev konusunda.
Neler yaşadınız bilemem ama taşınmak gibi bir çözüm varken böyle şeyler söylemeniz çok abes.
Evlerinde oturuyorum diye ne isterlerse yapacağımı sanıyorlar eşime de aynısını dedim sen minnet duyabilirsin ama benim onlara duyacak hiçbirşeyim yok. Aslında ipler çoktan koptu ben eşime ailesini sevmediğimi buna benzer herşeyi söyledim neden gitmiyorsun dedi çocuğumda olmuyor benim kendine yeni hayat kurabilirsin diye.
Eşimi seviyorum ve biliyorum ki ailesi bıraksa mükemmel bir eş olacak bana ailesi yüzünden ortada kalıyor aramız bozuluyor ben eşimi araya koymak istemiyorum eşim annesiyle beni bitirme planları yapsada ben annesine kim olduğumu göstermek istiyorum. Ve şuan eşim diplerde ben sevimsiz saygısız gelin olarak biliniyorum böyle gitmeyeceğini biliyorum ya annesi pes edip bırakacak biz kırgınlıklarımızı tamir etsekte içimizde acı kalacak yada tamamiyle bitecek ben kırgınlık olmasın istiyorum bitse yada devam etse ama bna hiç mutlu olma şansını vermiyorlar