- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Evde lazer cihazlari var su taksitcilerden 100 er lira taksitle bile alabilirsin gecen hafta denedim kolumun bi kismina dokuldu baya iyi bisi ben lazer yaptirdim ihtiyacim yok ama almayi dusunuyorum annem icin
Lazer yaptırmalısın kıl dönmesinden de kurtulursun böylece
lumea kıl çıkmasını durdurmuyo sadece uyutuyo yazıyo internette diye almamıştım. normal lazerde düzenli bi yıl yaptırınca yaptırınca bidaha çıkmıyo ya lumea da mı öyle yoksa süreklilik mi gerek yıllarca biliyo musun cherrycim
Agda denediniz mi ? Denediyseniz onda da acı duyuyor musunuz bacak bolgenizde ?
tabi eğer merkezde yapılandan sonra yine çıkıyosa lumea çok çok daha mantıklı haklısınYaklaşık üç ayda tekrar çıkıyor bırakınca. Ama malesef merkezlerde yapılan lazer de kesin çözüm değil. İkisini de denedim, lumea daha mantıklı geldi bana.
Kuaforde yaptir. Bende yapamam bikini mesela. Basim dönuyoBacak.degilde bikini.ve.koltuk.altincok aciyo yapmiyorum agda kaliyor.orda zaten
Kizlar daha onceki.konulara baktim ama.net birsey bulamdim
Cildim cok hassas ve iz kaliyor tahris oluyor jilet kullaniyordum ama hem sobrasinda kasiniyor.kizariyor hem.cikarken sivilce cikiyor izleri kaliyor . Epilasyon aletini ve eldiveni denedim beceremedim canim cok acidi napcagimi bilemaz.haldeyim bacaklarimdada kil donmeleri.cikiyor surekli cok iz var cok uzuluyorum.artik
Bildiginiz gittiginiz veya yaptiginiz yontemler varmi tavsiye edeceginiz bi.kuaforde olabilir
lazerden memnun kaldınız mı? Bi de yaptırırken canınız acıdımıben lazer yaptırmıştım ama tvde reklamını gördüğüm bi ürün var, 2 ayda dudak üstünde bile etkin sonuç diye, adı gelmedi aklıma, yaptırmamış olsam onu denerdim sanırım
Bende bekarim ayrica diyolar soyluolarla olmaz ki kendin deneyimle kisiden kisiye degisir ben hormon bozukluguna bagli killiyim tedavide olmadim lazerimi oldum mis gibi geziorum onceden agdadsn bir gun sonra kokleri cikardiLazer icin bekarim dogum yapinca tekrar cikiyor diyolar cesaret.edemiyorum
Bende lumea varRemington iyi diolar bide lazer isigini kendin deistirebiliomussun kullanan var mi lumea da atis nasil oluyor bitince mesela
Lumeanin omru ne kadar kortusu bitiyo diyr okumustum bi kere remigton daha uzun omurlu kullanilabiliyomus galiba bende almak istiyorum pkoya bagli killanmalarim var biktim artik her ay bir saat epilaayonla almaya calisiyorumBende lumea var
Kildan tuyden eser yok
Pahali ama her kurusuna deger
Memnun kaldım ama acıdı, değer mi acıya bence değer, herkesin acı eşiği farklı, benim çok acıdı, senin az acır inşallah, bi de hamile kaldım arkasından çok rahatlık valla, hiç düşünmüyosun kıl tüylazerden memnun kaldınız mı? Bi de yaptırırken canınız acıdımı
Hormon bozukluğuna rağmen lazer ile sonuç alabilmeniz çok güzel. Hangi cihaz acaba?ben de de aynı durum var ve benim tamamen bitmedi. Benim yaptirdigim cihaz Alex di.Bende bekarim ayrica diyolar soyluolarla olmaz ki kendin deneyimle kisiden kisiye degisir ben hormon bozukluguna bagli killiyim tedavide olmadim lazerimi oldum mis gibi geziorum onceden agdadsn bir gun sonra kokleri cikardi
Kuaförü de tavsiye üzerine seçin. Çünkü bazıları çok özensiz ve sert hareketlerle hem acıtıyor hem de cildin kızarması ve kasinmasina neden oluyor.Kizlar daha onceki.konulara baktim ama.net birsey bulamdim
Cildim cok hassas ve iz kaliyor tahris oluyor jilet kullaniyordum ama hem sobrasinda kasiniyor.kizariyor hem.cikarken sivilce cikiyor izleri kaliyor . Epilasyon aletini ve eldiveni denedim beceremedim canim cok acidi napcagimi bilemaz.haldeyim bacaklarimdada kil donmeleri.cikiyor surekli cok iz var cok uzuluyorum.artik
Bildiginiz gittiginiz veya yaptiginiz yontemler varmi tavsiye edeceginiz bi.kuaforde olabilir
Evde kullanılan lumea dan çok memnunum. Işıklı epilasyon.
Ya lumea Alıcam bende ama iki farklı versiyonu var atış sayısı fark ediyor sanırım. Sizdeki hangisi? Bikini bölgesine kullandınız mı? Bide ne kadar surede çıkıyor tuyler? Memnunum diyince sormak istedim:)Bende lumea var
Kildan tuyden eser yok
Pahali ama her kurusuna deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?