• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kilolarla bas edemiyorum ya :'(

İnsanların seni kırmamak için söylediklerine aldanma..

18 yasındayım. Benim boyum 1.80 95 kiloyum. Mesela ben çok fazla göstermiyorum nasıl göstermiyorum iri duruyorum lop lop etler yok etrafmda :27:
yanlış anlama ama aramzdaki 20 cm sende baya kendini gösterecektir

Pollyannalıgın luzumu yok

bende yedklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum 2 gün diyet yaptm su içtim bol 1.5 kilo verdim sonra bisürü sorun oldu devam edemedim ama almadım o kiloyu cunku saglıklı verdim.

Vermek hiç zor değil.

Bol su. Hareket. Sağlıklı yemek

İşte bu kadar basit

İnsanların seni kırmamak için söylediklerine aldanma..

18 yasındayım. Benim boyum 1.80 95 kiloyum. Mesela ben çok fazla göstermiyorum nasıl göstermiyorum iri duruyorum lop lop etler yok etrafmda :27:
yanlış anlama ama aramzdaki 20 cm sende baya kendini gösterecektir

Pollyannalıgın luzumu yok

bende yedklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum 2 gün diyet yaptm su içtim bol 1.5 kilo verdim sonra bisürü sorun oldu devam edemedim ama almadım o kiloyu cunku saglıklı verdim.

Vermek hiç zor değil.

Bol su. Hareket. Sağlıklı yemek

İşte bu kadar basit

2 günde 1.5 kiloyu nasl sağlıklı bir şekilde verdiniz soyleyin de biz de yapalm benim de biraz ihtiyacm var

2 günde 1.5 kiloyu nasl sağlıklı bir şekilde verdiniz soyleyin de biz de yapalm benim de biraz ihtiyacm var

mübalağa ettim. 2dakkada bitti derken ki gibi
1 2 gün yazıcaktm eksik olmuş zaten :9:
1haftada vermiştim 1.5 kiloyu net
kilo vermenin kolaylıgından dem vurdum :31:

Son düzenleme:
5 te 5 diye bir diyet var bir haftadır yapıyorum 4 kilo verdim aç kalmıyorsun hiç. Her besini yiyorsun protein, meyve, sebze, lifli gıdalar ben memnun kaldım yapıp yapmamak sana kalmış:)

bazı arkadaşlar ne kadarda kırıcı konuşmuş burda.
mesela bende kilolu bir bayanım.herhalde kimse istemez kilolu olsun.etraf insanların eleştirilerine maruz kalsın ama hiç düşünen yok belki bu kadında veya kızda bir hastalık var veya başka birşey.mesela ben kendim kilolarımın sebebini biliyorum.pcos"um bunun üzerine birde doğum kontrol hapı alıyorum o ilaç bana iyice kilo aldırıyor.ister istemez bu tür yorumlar benim gibi insanların kalbini kırıyor.hem hastalıkla boğuşuyorum hem kilolarımla birde üstüne insanların kalp kırıcı konuşmaları.
gerçi konu sahibi arkadaşımız sizlerin dediklerinizden motive olmuş ama ben kendisinin yerinde olsam dahada hayattan koparım.:14:

neysee.

arkadaşa önerebileceğim yegane diyet var.
5 güne 5 kilo verdiren bir diyet
kendim denedim ve oldu ama bu diyet yüzünden vejeteryan bile olabilirsin.:1: çünkü ben hemen hemen öylelyim.artık tavuktan iğreniyorum

sadece et,tavuk,balık tüketeceksin.haslanmış olarak ve tuzsuz.bol bol su tüketmelisin.ekmekti oydu buydu kesinlikle yememelisin.
5 güne 5 kilo gidecek garanti.fransız bir diyeti bu.bende burdakı diyet başlıklarından buldum bunu.
sağlıklı olmayabilir bazı arkadaşlar için ama ne yapalım.hem zayıflayın diyorlar hemde sağlıksız diyetler yapmayın diyorlar.gelde çık işin içinden.:44::43:

95 kilonun neyini göstermiyormuşsunuz çok merak ettim,ayrıca çalışıyorum spor yapamam diyet yapamam bunların hepsi bahane,evde bütün gün otursanız demekki kaç 95 olacakmış kilonuz.ayrıca 95 olana kadar aklınız nerdeydi heralde bi gece yatıp sabaha 95 kilo olarak uyanmadınız.okadar kızıyorum ki kendine dikkat etmeyen insanlara,kıyafet güzellik değil olay.sağlığınız için çok büyük risk,kalp şeker damar hastalıkları adayısınız şuan.olur da evlenirseniz anne olmanız ne kadar zor biliyor musunuz?Acil bi diyetisyene başvurun ve bu en güzel yaşınızda saklanmaktan vazgeçin artık

Yazdiklarinizin bi kismina katilmiyorum, herkez kendine dikkat edebilseydi dediginiz gibi (yani bukadar kolay ise) suan dunyada obesitler,hastaliklar, turlu turlu dertler vs vs olmazdi.. Ama rahat soyleyebildiginize gore gayet saglikli ve zayifsinizdir herhalde.. Bu sekilde devam etmenizi dilerim..

hemen tecrübeli olarak anlatıyorum
üniversitede 53 kiloyken bile üzülen ben mesleğe geçip nişanlanınca şiştikçe şiştim bi rahatlık geldi herhalde :1: hiçbir pantolonum üzerime olmuyordu giyerken 2 tanesini yırtmişliğim bile oldu :D staj hocam aşırı derece kiloluydu 4-5 ay önce evlendi facede onun resmini gördüm benim 2-3 katım olan kadın şimdi benden daha zayıf...hemen kendime geldim kafama dank etti...bu sitede araştırıp 9lu hayat çayı aldım iştahımı kesti yemek yerken kalori hesabı yaptım kızarmış kepekli ekmek yedim günde 2 litre su içtim çikolata ve şekeri hayatımdan çıkardım canım tatlı istediği zaman kuru incir yedim ki tatlı isteğimi oldukça kesti haftada 1 kez kendime ödül günü yaptım istediğimi yedim o gün..günde yarım saat zumba dansı yaptım ve günde 1-2 saat hafif tempo yürüdüm araba kullanmadım sonuç : 1 ayda 4 kilo.. bütün pantolonlarım üstüme oluyor ve hatta bol gelmeye başladı ki işin aslı eski kiloma dönmedim ama spor yaptığım için vücudum sıkılaştı eskisinden zayıf görünüyorum.. çevremdekiler kızıyor artık zayıflama diye... olay şudur; önce kafada bitireceksin ben çok kiloluyum kilo veremiyorum çok acıkıyorum dersen hayatta zayıflayamazsın..

Son düzenleme:
bazı arkadaşlar ne kadarda kırıcı konuşmuş burda.
mesela bende kilolu bir bayanım.herhalde kimse istemez kilolu olsun.etraf insanların eleştirilerine maruz kalsın ama hiç düşünen yok belki bu kadında veya kızda bir hastalık var veya başka birşey.mesela ben kendim kilolarımın sebebini biliyorum.pcos"um bunun üzerine birde doğum kontrol hapı alıyorum o ilaç bana iyice kilo aldırıyor.ister istemez bu tür yorumlar benim gibi insanların kalbini kırıyor.hem hastalıkla boğuşuyorum hem kilolarımla birde üstüne insanların kalp kırıcı konuşmaları.
gerçi konu sahibi arkadaşımız sizlerin dediklerinizden motive olmuş ama ben kendisinin yerinde olsam dahada hayattan koparım.:14:

neysee.

arkadaşa önerebileceğim yegane diyet var.
5 güne 5 kilo verdiren bir diyet
kendim denedim ve oldu ama bu diyet yüzünden vejeteryan bile olabilirsin.:1: çünkü ben hemen hemen öylelyim.artık tavuktan iğreniyorum

sadece et,tavuk,balık tüketeceksin.haslanmış olarak ve tuzsuz.bol bol su tüketmelisin.ekmekti oydu buydu kesinlikle yememelisin.
5 güne 5 kilo gidecek garanti.fransız bir diyeti bu.bende burdakı diyet başlıklarından buldum bunu.
sağlıklı olmayabilir bazı arkadaşlar için ama ne yapalım.hem zayıflayın diyorlar hemde sağlıksız diyetler yapmayın diyorlar.gelde çık işin içinden.:44::43:

aynen katılıyorum insanlar kilo falan söz konusu olduğu zaman çok rahat konuşuyor karşıdaki kişinin hastalığı var stresli bir dönemden mi geçiyor soran yok aynı dertten muzdarip bir hasta olarak pcos um var ve kilo vermek benim için imkansız gibiydi üç gün boyunca aç kalıp bir kilo vermediğim günleri biliyorum üstelik ünsilün direncide vardı bende oysa etrafımdaki insanlar demek ki diyet yapmıyorsun ben bir diyete başladım mı boğazımdan bir şey geçmez lafları eksik olmuyordu bu durum daha betercanımı sıkıyordu insülin direnci için ilaç almaya başladım ancak kilo vermeye yeni başladım
bu durumda olan benim içinde aynısını öneriyorum önce kan tahlili hormonlar ve gizli şeker ölçümleri yapılsın
ve ben hala kiloluyum ama o ara hiç bir şey yemesem bile gram vermşyordum

aclık otu nedir canım ? nasıl kullanılıyor

Canım nete yazarsan görürsün. Fasulte gıbı tane tane bır ot on tane cezvenın ıcıne koyuyorsun kaynatıyorsun sonra 5 dk demlenıyor suyunu ıcıyorsun tabı tuvalete cıkıyorsun . Zararı yok aksıne bobrektekı kumu dusuruyor doktorlarda onerır

Tup mide ameliyatindan haberin var mi? Kilon hangi gruba giriyo bilmiyorum sismanlara yqpiliyor ameliyat ve sonuclari cok basarili

Kizlar :( Cok morelim bozuk cook. Artik iyice takinti haline geldi bu kilolarim. 23 yasindayim, 163 boy ve kilo 95 kilo ( gerci okadar gostermiyormusum).
Sabahim gunduzum aksamim kilolarimi dusunerek geciyor en kotusu de elimden bise gelmiyor. Ustume basima kiyafet alasim gelmiyor, almiyorumda zaten.
Spor yapmak, hafif yemekler vs vs bunlar benim icin soz konusu olamiyor bi turlu..
Calistigim icin ne kendime ne yemek hazirlamaya nede spora vaktim oluyor. Ben ne yapabilirim? Kosu bandi alsam diyorum ise yararmi sizce yoksa 2 gun kosup kenara atilan bi alet mi olur?
Son cagre ameliyat dusunuyorum ama cok korkuyorum vitamin eksikligi falan saclar dokuluyomus. Lutfen bi bilgisi olan tecrubesi olan yazmayi ihmal etmesin...

Selam canim, benimde basim kilolarla dertte idi :)) ,
Sana bol su icmeyi oneririm, ben suyu pek sevmedigim icin , limon damlatirdim icine , ve kesinlikle spor yapman lazim, hem kendini iyi hissedersin hemde zayiflaman icin , bu yarim saat yuruyus veya bisiklet surmede olabilir , benimde isim yogun olurdu ama geldigimde ya temizlik yapardim / yuruyus veya internetten walking leslie ile evde spor yapardim haftada 3kere
Ivir ziviri kestim , iyi bi kahvalti ogle yemegi , aksam yemegi ve 3 ara ogun yedim. Ve saglikli bi sekilde zayifladim. Tabiki diyet surecimde kendimide 2 veya 3 haftada bir odullendirdim , buyuk askim cikolatA ile :DD
Onemlisi Sabir !!!

Bak canım , ben bundan birkaç sene önce tam 104 kiloydum .
Genele vurursak 1 senede 27 kilo verdim. Diyet yaptığım ay toplam 8 ay ama , yapmadığım ayları ve duraklamaları da sayıp 1 sene diyorum.
5-6 Ay filan spor yaptım. 48 bedenden 42-40 arası bir şey oldum .
Ve o kadar güzel ki , fotoğraflarla , aynalar ile barıştım şuan 78 kiloyum. Yine yüksek ama şimdi bugün yeniden başladım. Ve temmuz 1 ' e kadar 10 kilo vermek hedefim. 4 ay var önümde. 3er 3er verip son iki ay 2şer olsa yine tamamdır o iş. Bir ayda 3 kilo vermek çocuk oyuncağı .
İnan bana , çok basit. En başta zor gelse de, verince ne kadar kolay olduğunu göreceksin :1:
Yahu ben 27 verdim ama daha fazlasını, azmedip verenler var.
Ameliyatmış yok bilmemne hapıymış filan bunlara inanmasın kimse.
Kendi iradesi dışında yaptığı her şey fıstır ,insanın.
Ayrıca seni bu kilo ile ameliyat etmezler 100'ün üstünde olman lazım sanırım.
Ameliyat risk işi. 95 kiloya "aaaa, ooooooo,, uuuuuuu" yapanlar olmuş da, bana az geldi 95 kilo .
Verilemeyecek kadar yüksek değil . 130,150 kilo insanlar tanıyorum.
Lütfen canım silkelen kendine gel .
Bu işin sırrı şu bence, klasik. 3 BEYAZDAN UZAK DURMAK. Sabah kahvaltında istediğin gibi tabi yine de nutella filan çok abartmadan ye.
4 dilim mi ekmek yiyeceksin? Ye. Fakat sonra hiçbir öğünde ekmek yemek yok .
Bol yoğurt,peynir, süt vs bunlarla aranı iyi tut.
Salatalık yeşillik çok önemli. Ayrıca kırmızı biber tok tutar her öğünde yiyebilirsin.
Tarçın şeker,tatlı krizini önler. Kullanabilirsin yediklerinde.
Mesela yulaf kepeğine de çok önemli diyorlar. Ben şimdi onu aldım. Sabah süt , bal ve tarçınla yiyeceğim. Tok tutuyor ve iyi besliyormuş.
95 kilo ne ki ? ilk hedefin 80 olsun. ben 4 ayda 10 kilo versem sen rahat 4 ayda 1 temmuza kadar 15 verirsin. Hatta ilk ay 6-7 kilo verirsin.
Sonraki ay 4-5 , son iki ayda 3, 3 versen 18 kilo eder :) Kilon bana göre yüksek olduğu için, ilk ay baya gider senden.
Ben işte 104 kiloyken, 40günde 9 kilo mu ne vermiştim yanlış hatırlamıyorsam :)
Bu arada boyumda 1.69 şimdi boyumun kilosuna düşmek 3. hedefim. Düştükten sonraki hedefim 58 kilo :52:
Ayyyyyyyyyyyy hayal gibi. düşününce çok heyecanlandım. Ayrıca nette araştır after-before fotoğrafları bul onları göz önüne as, dolabına vücudunu beğendiğin birinin fotosu ile kendi fotoğrafını as. Dolaba elin gitmez böylelikle.
Yapabilirsin. Başkaları yapıyor , sen neden yapamayacakmışsın ? :34:

Demeyi unuttum, günde 3 bardağı geçmemek üzere en az 1 bardak yeşil çay ve en az 1.5 lt su içmelisin . Yeşilçay on numara . Mutlaka içilmeli. Tarçın kabuğu ile tatlandırıp tarçını o şekilde de alabilirsin.
Ya da yasemin çok zor bulunuyor ama yasemin katarsan o da iyi yağ yakar . :16:

Bak canım , ben bundan birkaç sene önce tam 104 kiloydum .
Genele vurursak 1 senede 27 kilo verdim. Diyet yaptığım ay toplam 8 ay ama , yapmadığım ayları ve duraklamaları da sayıp 1 sene diyorum.
5-6 Ay filan spor yaptım. 48 bedenden 42-40 arası bir şey oldum .
Ve o kadar güzel ki , fotoğraflarla , aynalar ile barıştım şuan 78 kiloyum. Yine yüksek ama şimdi bugün yeniden başladım. Ve temmuz 1 ' e kadar 10 kilo vermek hedefim. 4 ay var önümde. 3er 3er verip son iki ay 2şer olsa yine tamamdır o iş. Bir ayda 3 kilo vermek çocuk oyuncağı .
İnan bana , çok basit. En başta zor gelse de, verince ne kadar kolay olduğunu göreceksin :1:
Yahu ben 27 verdim ama daha fazlasını, azmedip verenler var.
Ameliyatmış yok bilmemne hapıymış filan bunlara inanmasın kimse.
Kendi iradesi dışında yaptığı her şey fıstır ,insanın.
Ayrıca seni bu kilo ile ameliyat etmezler 100'ün üstünde olman lazım sanırım.
Ameliyat risk işi. 95 kiloya "aaaa, ooooooo,, uuuuuuu" yapanlar olmuş da, bana az geldi 95 kilo .
Verilemeyecek kadar yüksek değil . 130,150 kilo insanlar tanıyorum.
Lütfen canım silkelen kendine gel .
Bu işin sırrı şu bence, klasik. 3 BEYAZDAN UZAK DURMAK. Sabah kahvaltında istediğin gibi tabi yine de nutella filan çok abartmadan ye.
4 dilim mi ekmek yiyeceksin? Ye. Fakat sonra hiçbir öğünde ekmek yemek yok .
Bol yoğurt,peynir, süt vs bunlarla aranı iyi tut.
Salatalık yeşillik çok önemli. Ayrıca kırmızı biber tok tutar her öğünde yiyebilirsin.
Tarçın şeker,tatlı krizini önler. Kullanabilirsin yediklerinde.
Mesela yulaf kepeğine de çok önemli diyorlar. Ben şimdi onu aldım. Sabah süt , bal ve tarçınla yiyeceğim. Tok tutuyor ve iyi besliyormuş.
95 kilo ne ki ? ilk hedefin 80 olsun. ben 4 ayda 10 kilo versem sen rahat 4 ayda 1 temmuza kadar 15 verirsin. Hatta ilk ay 6-7 kilo verirsin.
Sonraki ay 4-5 , son iki ayda 3, 3 versen 18 kilo eder :) Kilon bana göre yüksek olduğu için, ilk ay baya gider senden.
Ben işte 104 kiloyken, 40günde 9 kilo mu ne vermiştim yanlış hatırlamıyorsam :)
Bu arada boyumda 1.69 şimdi boyumun kilosuna düşmek 3. hedefim. Düştükten sonraki hedefim 58 kilo :52:
Ayyyyyyyyyyyy hayal gibi. düşününce çok heyecanlandım. Ayrıca nette araştır after-before fotoğrafları bul onları göz önüne as, dolabına vücudunu beğendiğin birinin fotosu ile kendi fotoğrafını as. Dolaba elin gitmez böylelikle.
Yapabilirsin. Başkaları yapıyor , sen neden yapamayacakmışsın ? :34:

MasaAllah 104 Kilodan 78 Kiloya .. Super ;)

MasaAllah 104 Kilodan 78 Kiloya .. Super ;)

Teşekkür ederim. Arkadaşım baya yüksek kilodaydı onun tüp mide ameliyatı sonrası oluşan fazla sarkıklarından ötürü olduğu estetik ameliyatlarını gördüm + aşık olmuştum ve ALLAH da yardım etti, kafamda bitmişti ama her şey. Zayıfladım.
Hiç bozmuyordum irademi. Yemiyordum ya . Gelmişlerdi üstüme. Önemli olan kafada bitmesi. Bir canın çeker, iki çeker. İkisine de dur dersen bitmiştir o iş. Hadi yürü ya kulum :)

Yemeklerini sadece öğlen 12 akşam 6 arası ye...........sadece tatlıyı çıkar hayatından......geri kalan saatlerde yağ yakıcı hormonların çalışacaktır

Yemeklerini sadece öğlen 12 akşam 6 arası ye...........sadece tatlıyı çıkar hayatından......geri kalan saatlerde yağ yakıcı hormonların çalışacaktır

Hatun, ben kurulu gibi 8.45 te kalkarım. 12 ye kadar açlıktan ölürüm ya. 12 ye kadar 2 kere yemek yiyorum ben :1:
neden 12 ? :26:

Back
X