• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kilolarla bas edemiyorum ya :'(

Canım kafana koyduktan sonra hedefinden kimse şaşırtamaz. Seninki kadar değildi ama ben de 72 kg.dan 59kg.a düştüm ortalama 3 ayda. Ben bunu yaparken 17 Gün diyeti diye bir kitaptan faydalandım. Sebze meyve protein ve yeşil çayı düzenli tükettiğim, karbonhidratı da yavaş yavaş ve ölçülü dahil ettiğim bir diyetti. Arada 1-2 kg alsam da birkaç gün dikkat edip yine aynı kiloya geri dönüyordum. Korkma yapabilirsin, birkaç ay sonra buraya başarı öykünü koyabilirsin.

Son düzenleme:
konu sahibini getirelim de tokatlayın isterseniz bu ne yaa derdi olan bir insana böyle yaklaşılır mı ne koşullarda çalıştığını yaşadığını biliyor musunuz? belki hasta belki metabolizması aşırı yavaş belki bunalımda vs vs vs bu tip yorumlara da hastayım siz süpersiniz kendinize bakan bakımlı bir bayansınız ezin herkesi

Bosver arkadasim, isin icinde degiller ya yorum yapmasi cok basit, bazilari sizin gibi ince dusunemiyo iste..

Canım kafana koyduktan sonra hedefinden kimse şaşırtamaz. Seninki kadar değildi ama ben de 72 kg.dan 59kg.a düştüm ortalama 3 ayda. Ben bunu yaparken 17 Gün diyeti diye bir kitaptan faydalandım. Sebze meyve protein ve yeşil çayı düzenli tükettiğim, karbonhidratı da yavaş yavaş ve ölçülü dahil ettiğim bir diyetti. Arada 1-2 kg alsam da birkaç gün dikkat edip yine aynı kiloya geri dönüyordum. Korkma yapabilirsin, birkaç ay sonra buraya başarı öykünü koyabilirsin.

Ya ins cnm ya, bende su an ugrasiyorum her sabah tartilasim geliyo cok sabirsiz oldugumu anladim :26: ama ustesinden gelicem ins bi başını yakalasam devami gelir diye dusunuyorum bakicazz :18:

Ya ins cnm ya, bende su an ugrasiyorum her sabah tartilasim geliyo cok sabirsiz oldugumu anladim :26: ama ustesinden gelicem ins bi başını yakalasam devami gelir diye dusunuyorum bakicazz :18:

Ben de çok sabırsızdım. Bunun için bu diyeti önerdim sana. Bir araştır bak, çok ilgini çekeceğinden eminim.

Doğum kontrol hapı içerek zayıfla

Ya siz ve sizin gibilere sinir oluyorum ne demek dogum kontrol hapı iç zayıfla bunun için içilir mi?
Bi genç kıza, psikolojini bozan ne gerekirse yapacak olan bi durumdayken bu denir mi?

Dogum kontrol hapı ihtiyaç durumlarında doktor tavsiyesiyle içilir.
Ayrıca çoğu bünyede kilo yapar.
Bu zihniyetteyse birini ciddiye alıp lafını dinleyen varsa vay haline.

Kaç yasındasınız bilmiyorum ama ben bu yaşımda cehaletinizi kınıyorum.

Öyle haplarla sunlarla bunlarla verilmez kilo.

Düzgün beslenme + spor fıstık gibi yapar adamı.

Konu sahibi arkadasım, bende zayıflamak istiyorum.
Akıllı ol sakın ilaçmış şuymuş buymuş SaKIN.

Diyetisyene gitmen daha saglıklı olacaktır senin için.

SAĞLIKLA KAL..

arkadaşım ozaman buraya konu açmicaklar eleştiri duymak istemiyorlarsa,ayrıca kimse onu sert bi dille uyarmamış ki 95 kilo olmuş yarın siz gidin bakın konu sahibine hasta olunca ozaman.Ayrıca da diğer mesajımda belirttim hastalık vs durumlarını göz ardı ederek dedim okumuyosunuz sonra gelmiş yok şöyle yok böyle sen harikasın sen muhteşemsin,hayır harika değilim fit bi vücudum yok zaten söyledim önemli olan güzellik değil sağlık,lütfen komplekslerimizi bukadar belli etmeyelim ya

komplekslerimi mi? :) tatlı bi dille anlatsaydınız çok mu zordu eleştirinin de bi haddi var 95 kilo nasıl gösterilmez yaaa diye bir tepkimi olur Allah aşkına kendisi farkında olmasa buraya konu açar mı sadece yardım istemiş insanların onun üzerinden kendini tatminini değil!

şu açlık otu kafama takıldı denesem mı? acı çehre başta etkılıydı ama sımdı ılk günkü etkısını goremıyorum sankı?

Ya siz ve sizin gibilere sinir oluyorum ne demek dogum kontrol hapı iç zayıfla bunun için içilir mi?
Bi genç kıza, psikolojini bozan ne gerekirse yapacak olan bi durumdayken bu denir mi?

SAĞLIKLA KAL..

kesinlikle katılıyorum size cok haklısınız.konu sahibi için de şunu söylemek istedim;ben de yıllardır ugrastım 1 kg bıle veremedım ve dugunum agustosta. 5.gunum bugun ve 1.5 kg verdim.ekmegı azalt bitirme azalt.sonra su iç 2 lt ve aksam 6 dan sonra yeme asla yeme en fazla 1 elma 1 bardak cay olsun.ne bıleyım 3 kasık yogurt felan ye.her turlu sporu yaptm ama en etkilisi zumba oldu indir youtubedan 55 dk olan videoyu oyna her aksam onunla bak bende işe yaradı.sakın ilaca hapa vs yönelme tamam mı kuzum

kesinlikle katılıyorum size cok haklısınız.konu sahibi için de şunu söylemek istedim;ben de yıllardır ugrastım 1 kg bıle veremedım ve dugunum agustosta. 5.gunum bugun ve 1.5 kg verdim.ekmegı azalt bitirme azalt.sonra su iç 2 lt ve aksam 6 dan sonra yeme asla yeme en fazla 1 elma 1 bardak cay olsun.ne bıleyım 3 kasık yogurt felan ye.her turlu sporu yaptm ama en etkilisi zumba oldu indir youtubedan 55 dk olan videoyu oyna her aksam onunla bak bende işe yaradı.sakın ilaca hapa vs yönelme tamam mı kuzum

Ya zaten reklam amaçlı üyelik oldugu besbelli meslek estetisyen yaptıgı yorumlarda saçma sapan hep kısa net genel laflar sırf mesaj doldurmak için
Gezdiği topicler hep burun estetiği falan. Kibledim ayrıca
Millet ne gamsız

Sanada mutluluklar :16: Umarm tez vakitte saglıklı bi şekilde verirsin kilolarını

Kizlar :( Cok morelim bozuk cook. Artik iyice takinti haline geldi bu kilolarim. 23 yasindayim, 163 boy ve kilo 95 kilo ( gerci okadar gostermiyormusum).
Sabahim gunduzum aksamim kilolarimi dusunerek geciyor en kotusu de elimden bise gelmiyor. Ustume basima kiyafet alasim gelmiyor, almiyorumda zaten.
Spor yapmak, hafif yemekler vs vs bunlar benim icin soz konusu olamiyor bi turlu..
Calistigim icin ne kendime ne yemek hazirlamaya nede spora vaktim oluyor. Ben ne yapabilirim? Kosu bandi alsam diyorum ise yararmi sizce yoksa 2 gun kosup kenara atilan bi alet mi olur?
Son cagre ameliyat dusunuyorum ama cok korkuyorum vitamin eksikligi falan saclar dokuluyomus. Lutfen bi bilgisi olan tecrubesi olan yazmayi ihmal etmesin...

Yürüyüş yürüyüş yürüyüüşşş.. mamalarla haplarla verilen bütün kilolar geri alınıyor. biraz sık kendini zamanla miden küçülür zaten az yemeye başlarsın ve bol su bi doktor demişti istediğiniz kadar diyet yapın yürüyün bi bardağı bile on kere sabunlasanda suya tutmadn kiri gitmez diye yürüyüş bandı al bence eger dışarda yürümeye vaktin yoksa günde 1 saat yürü zevkli hale getirirsen sıkılıp bi köşeye atmazsın müzik dinle tv.nin karşısında yürü ve bol su tüket diyetini yavaş yavaş sıkı hale getir birden sıkı diyetlere gelemiyorsan. Ve sütlü kahve iç ama pişirmeden akşam vakti bi fincan soğuk süte bi çay kaşığı karıştır iç çok tok tutuyor sorarsan bu bilgiler nerden geliyo diye annem 15 kilo verdi halada veriyor maşallah allah yardımcın olsun :)

SAĞLIKLA KAL..

Arkadasim guzel dileklerin ve endişen icin tsk ederimm :16: canini sikma sen birinin lafiyla haplara baslayacak degilim ayrica dogum kontrol hapi kilo aldiriyor, zayiflatmiyor neye dayanarak yazmissa.. Biz boşverelim onu bunu. Ins bi kac ay sonra basari hikayemizi yazariz buraya buseferde biz baskalarina ilham oluruz. Kafama koydum olcak olcak olacaaakk !

Ilgin icin tsk ederimm :16: bende aynen simdi oyle yapmaya calisiyorum en son 1 bucuk kilo vermistim tartildigimda :1: ins sende dugununde istedigin formda olursun simdiden mutluluklar diliyorumm canmm

Kesinlikle yürüyüş yapın diyorum bende.Ancak koşu bandı alacaksanız ve kullanacaksanız şayet kendinizle anlaşın,inatlaşın ve kendinizi alıştırın.Zaten iki hafta dişinizi sıkarsanız, sonra kullanmadığınız zaman siz rahatsız olacaksınız.Benim hayatımı koşu bandı değiştirdi bunu çok net söyleyebilirim.Ayrıca akşam saat 6 bilemediniz 7 den sonra birşeyler yemek de kilo aldırıyor.Bol bol su ve yeşil çay içmeyi de ihmal etmeyin.Sevgiler.

amcam kullanıyor koşu bandı, iş stresiyle falan epeyce bi kilo almıştı, hatta göbeği çıkmıştı çok fazla..oysa çok atletik biriydi...
birden silkelendi hemen bir koşu bandı aldı, ve sabahları yarım saat erken kalkıp 15 dakka koşuyor, sonra duş alıp işe gidiyordu...bir anda eridi adam görsen sımsıkı bir vücuda sahip oldu...görenler şaşkına döüyor hala...
şimdi idealindeki kiloda...ama hala spor yapmanın faydaısnı ve zevkini kavrayınca hala koşuyor :1:
ben zayıfım kilo alamıyorum, ama sırf sağlıklı kalmak için koşu bandı almayı düşnüyorum, koşup kilo vermek istemem ama yürüyüş yaparak sağlık açısından istiyorum...

Arkadaşlar bende acayip sıkılıyorum spor salonuna gittğimde..
15 gün oldu salona yazılalı.. nerdeyse zorla arkadamdan biri itiyormuş gibi gidiyorum.:37:
bu nasıl bir piskoloji anlamadım gitti... hiç isteğim yok. bunun sebebide çok sıkılıyorum..
millete bakıyorum harıl harıl koşuyor aletlerde çalışıyor.. ben biran önce bitsede gitsem diye patlıyorum..
zoruma gidiyor orda duş al giyin ... gel havlu çamaşırı çıkart çantadan vs.....

Back
X