Mermaid26 evrekkaaaa Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2009 3.612 353 198 20 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Mermaid26 #1 kizlar bi sorum olacakti ben kendimi bildim bileli, yani uzun yillardir yanagimin ustune dogru kucuk kirmizi bi nokta var ne yaptiysam gecmedi... makyajla kapaniyo tabi ama ben onu ordan yok etmek istiyorumbilmiyorumkismile bi kere yanlislikla hafif igne batti , azicik kanadi yani derimin bi parcasi gibi bsy anlamadim gitti bu ne olabilir ve nasil yok edebilirim? simdiden yardimlariniz icin tsk ederimopuyorumnanaktan
kizlar bi sorum olacakti ben kendimi bildim bileli, yani uzun yillardir yanagimin ustune dogru kucuk kirmizi bi nokta var ne yaptiysam gecmedi... makyajla kapaniyo tabi ama ben onu ordan yok etmek istiyorumbilmiyorumkismile bi kere yanlislikla hafif igne batti , azicik kanadi yani derimin bi parcasi gibi bsy anlamadim gitti bu ne olabilir ve nasil yok edebilirim? simdiden yardimlariniz icin tsk ederimopuyorumnanaktan
S SUTASAYRAN Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ocak 2008 2.950 24 0 20 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Mermaid26 #2 canım olabilir ben gibi bişise..oynama zararı olabilir..lazerle falan geçebilir istersen bi estetikçiyle falan konuş
canım olabilir ben gibi bişise..oynama zararı olabilir..lazerle falan geçebilir istersen bi estetikçiyle falan konuş
Mermaid26 evrekkaaaa Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2009 3.612 353 198 20 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Mermaid26 #3 SADRAZM_33 .!.: canım olabilir ben gibi bişise..oynama zararı olabilir..lazerle falan geçebilir istersen bi estetikçiyle falan konuş Genişletmek için tıkla... benimde aklima ben geldi ama kirmizi olunca anlayamadimbilmiyorumkismile
SADRAZM_33 .!.: canım olabilir ben gibi bişise..oynama zararı olabilir..lazerle falan geçebilir istersen bi estetikçiyle falan konuş Genişletmek için tıkla... benimde aklima ben geldi ama kirmizi olunca anlayamadimbilmiyorumkismile
kertenkelebe peki pekiii anladıkkkk Kayıtlı Üye 24 Haziran 2010 672 3 46 31 İstanbul 21 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Mermaid26 #4 bende de çıkıyo bazen kırmızı noktalar ama geçiyo bir süre sonra hiç dokunma bence canım sonra daha kötü olursa üzülürsün
bende de çıkıyo bazen kırmızı noktalar ama geçiyo bir süre sonra hiç dokunma bence canım sonra daha kötü olursa üzülürsün
Mermaid26 evrekkaaaa Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2009 3.612 353 198 21 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Mermaid26 #5 kertenkelebe .!.: bende de çıkıyo bazen kırmızı noktalar ama geçiyo bir süre sonra hiç dokunma bence canım sonra daha kötü olursa üzülürsün Genişletmek için tıkla... dokunmuroum zaten korkumdan ama bu bende senelerdir var bekliyorum kendi kendine gecermi diye ama yok normal yuzumu temizlemek icin kullandigim urunlerinde faydasi olmuyo demekki :sm_confused::sm_confused:
kertenkelebe .!.: bende de çıkıyo bazen kırmızı noktalar ama geçiyo bir süre sonra hiç dokunma bence canım sonra daha kötü olursa üzülürsün Genişletmek için tıkla... dokunmuroum zaten korkumdan ama bu bende senelerdir var bekliyorum kendi kendine gecermi diye ama yok normal yuzumu temizlemek icin kullandigim urunlerinde faydasi olmuyo demekki :sm_confused::sm_confused: