canım karatay yapabilirsin ama hemen kilo verilmiyor sanırım uzun vadede veriliyor ayda en fazla 3 kilo gibi biliyorum.
bence öyle dukan karatayı bırak.
sabah proteinli bi kahvaltı ekmeksiz en fazla 1 dilim light ekmekle domates salatalık yumurta peynir 1-2 zeytinle kahvaltı yap ya da benim gibi bazen 2 yumurta haşlayıp yiyorum bazen çorba içiyorum ki bu hazır çorba kalorisi düşük olanlardan 50 kalori falan yanına bir yeşil elma yiyorum
öğlede yemek ye sebze yemeği ama yağsız yap yanına da bol salata ama yağsız
aralardada bir elma ya da ben bim in neskafelerinden kullanıyorum paketi 40 kalori onun yarısını içiyorum aralarda ya da ikisini bir arada ye.
akşamda yine yemek ye ama yağsız ekmeksiz yanına yine salata.yagsız menemen yapabilirsin yine dediğim gibi hazır çorba yapabilirsin . men mesela şuan hazır çorba yaptım yanına 2 haşlanmış yumurta . sonralardan yine çorba içerim neskafe kesin içerim yoğurt bile yiyebilirim.
ben açlığa dayanamıyorum ve erken de yatmıyorum o yüzden geç saatlere kadar yiyorum ama dediğim gibi yediğim şeyler yağsız ve kalorisiz.bazen stiks çikolatalardan da yiyorum 54 kalorilik .bunları yiyorum bir yandan da kalori hesabı yapıyorum .devam ettirdiğim sürece ayda 5 kilo vermiştim ama devam ettiremeden yani her hafta bozuyordum dayanamayıp tatlı ne varsa yiyordum sonra toparlıyordum .tabi sen geç saatlerde yemezsen çok daha fazla verirsin ama ben dayanamıyorum