• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kış bu işi çözmeliyim...

Bettybetth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
5
0
86
35
İstanbul
Merhaba, bu fazla kilolardan gerçekten çok sıkıldım ve ver-al olmayacak bir şekilde, sporla da destekleyerek ( kararlıyım:34: ) bu kış şu kilo olayını çözmek istiyorum. Dukan- Karatay - diyet listesi vs. hangi yöntemi önerirsiniz? 20 kg fazlam var. acaba lida'mı alsam diyorum bazen :50: aklım karışık. desteğinizi bekliyorum.

sevgiler....

Son düzenleme:
canım lida falan kullanma. zaten hep sahteleri kaldı piyasada onlar da işe yaramıyor ve sadece yan etki yapıyor inan bana. ben zamanında kaç paket kullandım en fazla ayda 1-2 kilo verdim ki onları da geri alıyorsun zaten.ilk yıl çıkan lidalar belki işe yaramış olabilirler ama şuan sakın alma derim.zayıflamazsın kalp ritmin bozulur

canım lida falan kullanma. zaten hep sahteleri kaldı piyasada onlar da işe yaramıyor ve sadece yan etki yapıyor inan bana. ben zamanında kaç paket kullandım en fazla ayda 1-2 kilo verdim ki onları da geri alıyorsun zaten.ilk yıl çıkan lidalar belki işe yaramış olabilirler ama şuan sakın alma derim.zayıflamazsın kalp ritmin bozulur

eskiden ben de kullanmıştım ama şimdi Lida almaya ben de cesaret edemiyorum. birkaç gündür diyetleri araştırıyorum. Dukan - Karatay - Taylan Kümeli listesi vs.
Dukan yapıp 12 kg verip seyirde bozup 15 olarak geri aldım. hangi sisteme başlasam kararsızım. fikrini almak isterim canım :)

eskiden ben de kullanmıştım ama şimdi Lida almaya ben de cesaret edemiyorum. birkaç gündür diyetleri araştırıyorum. Dukan - Karatay - Taylan Kümeli listesi vs.
Dukan yapıp 12 kg verip seyirde bozup 15 olarak geri aldım. hangi sisteme başlasam kararsızım. fikrini almak isterim canım :)

canım karatay yapabilirsin ama hemen kilo verilmiyor sanırım uzun vadede veriliyor ayda en fazla 3 kilo gibi biliyorum.
bence öyle dukan karatayı bırak.
sabah proteinli bi kahvaltı ekmeksiz en fazla 1 dilim light ekmekle domates salatalık yumurta peynir 1-2 zeytinle kahvaltı yap ya da benim gibi bazen 2 yumurta haşlayıp yiyorum bazen çorba içiyorum ki bu hazır çorba kalorisi düşük olanlardan 50 kalori falan yanına bir yeşil elma yiyorum

öğlede yemek ye sebze yemeği ama yağsız yap yanına da bol salata ama yağsız

aralardada bir elma ya da ben bim in neskafelerinden kullanıyorum paketi 40 kalori onun yarısını içiyorum aralarda ya da ikisini bir arada ye.

akşamda yine yemek ye ama yağsız ekmeksiz yanına yine salata.yagsız menemen yapabilirsin yine dediğim gibi hazır çorba yapabilirsin . men mesela şuan hazır çorba yaptım yanına 2 haşlanmış yumurta . sonralardan yine çorba içerim neskafe kesin içerim yoğurt bile yiyebilirim.

ben açlığa dayanamıyorum ve erken de yatmıyorum o yüzden geç saatlere kadar yiyorum ama dediğim gibi yediğim şeyler yağsız ve kalorisiz.bazen stiks çikolatalardan da yiyorum 54 kalorilik .bunları yiyorum bir yandan da kalori hesabı yapıyorum .devam ettirdiğim sürece ayda 5 kilo vermiştim ama devam ettiremeden yani her hafta bozuyordum dayanamayıp tatlı ne varsa yiyordum sonra toparlıyordum .tabi sen geç saatlerde yemezsen çok daha fazla verirsin ama ben dayanamıyorum

canım karatay yapabilirsin ama hemen kilo verilmiyor sanırım uzun vadede veriliyor ayda en fazla 3 kilo gibi biliyorum.
bence öyle dukan karatayı bırak.
sabah proteinli bi kahvaltı ekmeksiz en fazla 1 dilim light ekmekle domates salatalık yumurta peynir 1-2 zeytinle kahvaltı yap ya da benim gibi bazen 2 yumurta haşlayıp yiyorum bazen çorba içiyorum ki bu hazır çorba kalorisi düşük olanlardan 50 kalori falan yanına bir yeşil elma yiyorum

öğlede yemek ye sebze yemeği ama yağsız yap yanına da bol salata ama yağsız

aralardada bir elma ya da ben bim in neskafelerinden kullanıyorum paketi 40 kalori onun yarısını içiyorum aralarda ya da ikisini bir arada ye.

akşamda yine yemek ye ama yağsız ekmeksiz yanına yine salata.yagsız menemen yapabilirsin yine dediğim gibi hazır çorba yapabilirsin . men mesela şuan hazır çorba yaptım yanına 2 haşlanmış yumurta . sonralardan yine çorba içerim neskafe kesin içerim yoğurt bile yiyebilirim.

ben açlığa dayanamıyorum ve erken de yatmıyorum o yüzden geç saatlere kadar yiyorum ama dediğim gibi yediğim şeyler yağsız ve kalorisiz.bazen stiks çikolatalardan da yiyorum 54 kalorilik .bunları yiyorum bir yandan da kalori hesabı yapıyorum .devam ettirdiğim sürece ayda 5 kilo vermiştim ama devam ettiremeden yani her hafta bozuyordum dayanamayıp tatlı ne varsa yiyordum sonra toparlıyordum .tabi sen geç saatlerde yemezsen çok daha fazla verirsin ama ben dayanamıyorum

bende çok zayıflama hapları kullandım şu an isimleri bile aklıma gelmiyor hiç bir işe yaramadılar ve hala içerde lipo slim mi ne ondan var kullanmıyorum

Merhaba bende diyete başlayalı bir hafta oldu yaklasik 4 kg verdim önceden diyet listeleri takip etmeye çalışıyordum bu sefer sadece keyfime göre takıldım mümkün olduğunca sık ve az yedim mesela yarım kepçe çorba yaninda 4 küçük köfte veya 2 küçük dolma bir domates 2-3 yemek kaşığı yogurt gibi en azindan normal hayattaki gibi oldu yapmasi daha kolay

ben birçok diyet listesini denedim ama insan o moda girdiğinde hep canı listede olmayan seyler istiyor... mesela mesela sebze yemegı varsa aklın cıkolatadaysa bı tencere de yesen o yemekten ınsanınyeme ıstegını kesmıyo.... bence hıcbı dıyet lıstesını arastırma baglı kalmaya calısma.... su yolu ızlersen kılo verebılecegını dusunuyorum.... canın ne ıstıyorsa sadece onu ye.... tatlıysa tatlı tuzluysa tuzlu ... acıkmadan yemek yemek bana bıraz sacma gelıyo .... bıde sunu yapabılırsın o gun canın et ıstıyosa (proteın) yanında karbonhıdratla yeme makarna pılav vs.... eger canın karbonhıdrat olan gruptan bsy ıstıyosa yanında proteın yeme peynır yogurt et gıbı....

Back
X