bu kışı hamile geçirenler yada geçirmek isteyenler buyrun yoldaş olalım :)

Biz 6 aydır deniyoruz olmadı. Doktora gittik bu ay, klomen verdi, adetlerim çok düzensizdi benim. Klomen bittikten sonra 9 eylülde folikül dökülecek dedi doktor. 9 eylülde gidicem doktora. Bakalım durumlar ne olacak.
anladım canım ALLAHIM yardımcın olsun,yumurtalama günlerini belirlemek zor oluyor adet düzensizliğinde ,ovülasyon testleri varmış yumurtalama gününü test etmek için haberin varmı canım

anladım canım ALLAHIM yardımcın olsun,yumurtalama günlerini belirlemek zor oluyor adet düzensizliğinde ,ovülasyon testleri varmış yumurtalama gününü test etmek için haberin varmı canım

Evet adet düzensizliğinde yumurtlama ne zaman belli olmuyo. Haberim var da canım çok araştırdım çok sordum oturduğum yerde yok. İnternet aracılığıyla almayı düşünüyorum artık.

Merhaba kızlar ben hamile olarak geçirmek istiyorum ama cook cok istiyorum 15 aydır istiyorum adetime 5 gun var kizlar dua edin bana bu ay rahim filmi cekildim tuplerimi açtılar

Merhaba kızlar ben hamile olarak geçirmek istiyorum ama cook cok istiyorum 15 aydır istiyorum adetime 5 gun var kizlar dua edin bana bu ay rahim filmi cekildim tuplerimi açtılar

Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah herkesin yardımcısı olsun. İnşallah bebeğin seninle olur.

Evet adet düzensizliğinde yumurtlama ne zaman belli olmuyo. Haberim var da canım çok araştırdım çok sordum oturduğum yerde yok. İnternet aracılığıyla almayı düşünüyorum artık.
Eczanelerde oluyor diye biliyorum canım,hiç bulamazsan adetin 3 gününden itibaren ultrasyonla doktorda takip ediyor

İNŞALLAH canım Allahım dualarımızı kabul etsin,aşılamamı yapıldı canım anlamadım konunu açarmısın biraz

Eczanelerde oluyor diye biliyorum canım,hiç bulamazsan adetin 3 gününden itibaren ultrasyonla doktorda takip ediyor

Buradaki eczanelerde yok bende anlamadım. Bu ay biraz daha fazla ümitliyim çünkü klomen için folikül dökülecek ya belki bu ay hamile kalırım inşaallah. umudum var biraz da olsa :)

Buradaki eczanelerde yok bende anlamadım. Bu ay biraz daha fazla ümitliyim çünkü klomen için folikül dökülecek ya belki bu ay hamile kalırım inşaallah. umudum var biraz da olsa :)
İNŞALLAH canım Allah istedikten sonra neden olmasın,Allahım dualarını,dualarımızı kabul etsin

İNŞALLAH canım Allahım dualarımızı kabul etsin,aşılamamı yapıldı canım anlamadım konunu açarmısın biraz
Amin insallah yok sadece hsg cekildim 16 ağustosta tüplerim ikiside tikanikmis acildilar sukur doktor 2 ay gelme dedi olmazsa asilamaya gecicek iste birinci ayim bu

seninde inşallah iyi haberlerini alırız aşılaman sonuç verir

iki yıllık evliliğimde iki kere hsg çektirdim, hiç sorun görünmemekle beraber hiç gebe kalmadım

belli bir oranda arttırıyormuş bütün yollar açılıp temizlendiği için ama seninki kısmet değilmiş,zaten herzaman olcak diyede bişey yok.senin neydi sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…