- 30 Kasım 2016
- 57
- 23
- 38
- 29
- Konu Sahibi dalmatianballerina
Merhaba güzel hanımlar bu akşam eve geldiğimde Facebook bildirimlerimden başka bir cihazdan hesabıma giriş yapıldığını gördüm cihaz iphone 4 ip adresi de görünüyor arattım Büyükçekmece'den girildiğini gördüm hemen şifremi değiştirdim ben şifremi değiştirdikten sonra bu şahıs tekrar girmiş bende tüm fotoğraflar Mesajlar arkadaşlar her şeyimi sildim sonra facebooku biraz karıştırdıktan sonra gördüm ki şifreyi bilsen bile telefona gelen kodu yazmadan o kişi giremiyor hesabına hemen onu uyguladım neyse sonra 2 saat geçti ben girdim kodumla beraber hesabım kilitlenmiş... demek bu kişi girmek için uğraş verdi ama giremedi kodu olmadığı için şuan çok sinirlendim ben bu kişinin tanıdık olduğunu düşünüyorum çünkü görünüşte hesapta hiçbir şey yapmamış ve tekrar tekrar giriyor girmeye çalışıyor bana bir açık yakalamak istiyor gibi geldi bilemiyorum ama tanıdık olduğunu düşünüyorum sizce? Büyükçekmecede sadece ziyaret ettiğim huzurevinde çalışan 2 ablayı tanıyorum Facebook'umda ekliler ve şüphelendiğin biri var mı deseniz liseden beri bana aşık hala izimi süren bir çocuk var ama o da başka bir semtte oturuyor durum böyle iste kızlar
Ve ip adresini savcılığa vereceğim kimmiş bu hadsiz çok merak ediyorum... siz ne düşünüyorsunuz