• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kişi tanıdık mı?

dalmatianballerina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
57
23
38
29
Merhaba güzel hanımlar bu akşam eve geldiğimde Facebook bildirimlerimden başka bir cihazdan hesabıma giriş yapıldığını gördüm cihaz iphone 4 ip adresi de görünüyor arattım Büyükçekmece'den girildiğini gördüm hemen şifremi değiştirdim ben şifremi değiştirdikten sonra bu şahıs tekrar girmiş bende tüm fotoğraflar Mesajlar arkadaşlar her şeyimi sildim sonra facebooku biraz karıştırdıktan sonra gördüm ki şifreyi bilsen bile telefona gelen kodu yazmadan o kişi giremiyor hesabına hemen onu uyguladım neyse sonra 2 saat geçti ben girdim kodumla beraber hesabım kilitlenmiş... demek bu kişi girmek için uğraş verdi ama giremedi kodu olmadığı için şuan çok sinirlendim ben bu kişinin tanıdık olduğunu düşünüyorum çünkü görünüşte hesapta hiçbir şey yapmamış ve tekrar tekrar giriyor girmeye çalışıyor bana bir açık yakalamak istiyor gibi geldi bilemiyorum ama tanıdık olduğunu düşünüyorum sizce? Büyükçekmecede sadece ziyaret ettiğim huzurevinde çalışan 2 ablayı tanıyorum Facebook'umda ekliler ve şüphelendiğin biri var mı deseniz liseden beri bana aşık hala izimi süren bir çocuk var ama o da başka bir semtte oturuyor durum böyle iste kızlar :( Ve ip adresini savcılığa vereceğim kimmiş bu hadsiz çok merak ediyorum... siz ne düşünüyorsunuz

Ay bugun banada oldu aynisi..aklima geldi simdi.. bende sifremi degistirdim.. zaten genelde tanidiklar yapar heralde.. suphelendigin biri varmi ?

Tamam gidin verin uğraşın.
İlla o semtte oturması gerekmiyor ki o konumdan denemişte olabilir.
Kodmatiği etkin kılın ve eposta adresinizi değiştirin.

Benim yıllardır telefon kodu ile açılıyor facebook hesabım. çünkü 2011 yılında çalındı aynı sizinki gibi girip durdu bende sildim tüm mesajları ve fotoğrafları. Sonra mesaj sistemine çevirip tekrar aktif olmasını bekledim.
Bir de şifremi unuttum seçeneğini telefona yönlendir ve tanıdıklarıma yönlendir kısmını aktif et. 3 kişi seçiyorsun hesabın çalınir ise onların hesabı ile de işlem yapılabilir.
Bilişim suçlarına gidip şikayet edebiliyorsunuz

Tamam gidin verin uğraşın.
İlla o semtte oturması gerekmiyor ki o konumdan denemişte olabilir.
Kodmatiği etkin kılın ve eposta adresinizi değiştirin.

Kodmatiği etkinleştirdim epostamda da bir haller şifrem değişmedi falan şimdi hesabım donuk istemiyorum valla face falan yeterli olur mu kodmatik ve donuk hesap e-postaya gerek var mı?

Benim yıllardır telefon kodu ile açılıyor facebook hesabım. çünkü 2011 yılında çalındı aynı sizinki gibi girip durdu bende sildim tüm mesajları ve fotoğrafları. Sonra mesaj sistemine çevirip tekrar aktif olmasını bekledim.
Bir de şifremi unuttum seçeneğini telefona yönlendir ve tanıdıklarıma yönlendir kısmını aktif et. 3 kişi seçiyorsun hesabın çalınir ise onların hesabı ile de işlem yapılabilir.
Bilişim suçlarına gidip şikayet edebiliyorsunuz

Bunu bilmiyordum bak sağol şuan hesabımı dondurdum peki siz bulabildiniz mi kim olduğunu?

Ay bugun banada oldu aynisi..aklima geldi simdi.. bende sifremi degistirdim.. zaten genelde tanidiklar yapar heralde.. suphelendigin biri varmi ?

Liseden beri bana takık bir çocuk var hala takipte beni gizli gizli o merak edip hesabıma girmiş olabilir diye düşünüyorum sizde kodmatiği etkinleştirin ben şifreyi değiştim tekrar girdi bu şahıs hiçbir işe yaramadı

Evet dağa çıkan terör grubuna küfür etmiştim bir sayfada. ergenlik işte. onlar yapmıştı.

E postayı değiştirin mutlaka.
Hesabınızı geri açabilir çünkü.
Yeni eposta alıp facede kayıtlı olanı iptal edip yenisini ekleyin.
Muhtemelen epostayla kırmıştır şifreyi.

E postayı değiştirin mutlaka.
Hesabınızı geri açabilir çünkü.
Yeni eposta alıp facede kayıtlı olanı iptal edip yenisini ekleyin.
Muhtemelen epostayla kırmıştır şifreyi.

Facebook adresimde e-postam bile görünmüyor gizliydi daha 14 yasında aldığım E-posta hayret bir şey :KK43: Tamam onu da değiştireceğim çok teşekkürler

Linkle de kırılıyor
hem de çok rahat en rahat
Linkten e posta adresi çıkartanı da görmüştüm :)
Konuma güvenmeni tavsiye etmem .
Orada çalışanlar ne yapsın senin e posta şifreni filan
Faceni hackleyen biri face ile giriş yaptığın bütün hesaplarını hackler
İnstagram twetter varsa varsa wattpad filan daha uzar gider

Linkle de kırılıyor
hem de çok rahat en rahat
Linkten e posta adresi çıkartanı da görmüştüm :)
Konuma güvenmeni tavsiye etmem .
Orada çalışanlar ne yapsın senin e posta şifreni filan
Faceni hackleyen biri face ile giriş yaptığın bütün hesaplarını hackler
İnstagram twetter varsa varsa wattpad filan daha uzar gider

Linkle kırmakta neymiş o_O Ben bunu bir araştırayım kim bu manyak ya

Facebookta yazan ip'ye guvenmeyin. Ben kendim girdigimde girilen konumlara bakiyorum her seferinde farkli yer gosteriyor. Ozellikle kontrol etmistim bi ara suphelendigim icin. İzmirden girmeme ragmen bi ankara bi istanbul gosteriyordu.

Facebookta yazan ip'ye guvenmeyin. Ben kendim girdigimde girilen konumlara bakiyorum her seferinde farkli yer gosteriyor. Ozellikle kontrol etmistim bi ara suphelendigim icin. İzmirden girmeme ragmen bi ankara bi istanbul gosteriyordu.

Yaaa :( o zaman savcılığa versem de bir işe yaramaz mı

Yaaa :KK43: o zaman savcılığa versem de bir işe yaramaz mı
Şöyle söyleyim facebook ip adresini vermez ama facede ki ip adresinede güvenmeyin farklı farklı yerleri gösterebilir ben komple sildim mesela ama kullandığım dönemde konumumda hep farklı yerleri gösteriyordu hatta bende süphelendim ama o saatte giren bendim konum farklı çıkabiliyor.Eğer silmek istiyorsanız komple silin internetten yazınca silme işlemi çıkar 14 gün boyunca açmazsan komple silinir,kitlenen hesapta bir süre sonra tekrar aktif hale gelebilir bir kaç ay sonra şuan giriş için güvenlik sorusu vs soruyorlardır ama bir süre sonra açılabilir.

IP adresini internette arattığınızda çıkan ilçe her zaman doğru olmuyor. Özellikle mobil internetse kşinn bulunduğu yer birebir çıkmayabiliyor. Kendim denedim. İl konusunda yanıldığını görmedim ama.

Benimde ikidir üye olduğum büyük bir yemek sitesindeki hesabımın şifresiyle uğraşıyorlar ne alakaysa

Ya bide illa o semt olmuyor yakin semtlerden birinden de girebilir mesela ben ankara cubuk da oturmadigim halde cubuktan hesabiniza girilmek istendi diyor halbuki kaydetmedigim pcden ben girdim oan

Ya bide illa o semt olmuyor yakin semtlerden birinden de girebilir mesela ben ankara cubuk da oturmadigim halde cubuktan hesabiniza girilmek istendi diyor halbuki kaydetmedigim pcden ben girdim oan
bende biraz önce kendi ip adresime baktım tekirdağdayım güya ama aslında istanbuldayım... bu ne saçmalık anlamadım o zaman savcılığa da versem bir şey çıkmayacak

Şimdi öyle ahim sahim anlatacak kadar bilgim yok acikcasi ama linklede kırılıyor .

Facebook cok saçma bir ortam cok net . ottan b*ktan kırılıyor . :KK43:

haklısın :( nefret ediyorum sosyal medyadan!

Back
X