Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dediğini yaptım ama o kişiden hala mesaj geliyorkişinin isminin üzerinde tıkla açılan sayfada gözardı et diye bi buton var oraya bas
Mesajlara gel, o kişinin yazdığı mesajı tıkla ve bu kişiden bir daha mesaj almak istemiyorum seceneğini seckişinin isminin üzerinde tıkla açılan sayfada gözardı et diye bi buton var oraya bas
kalbini kırmak istemiyorsunda burayı okuduğu an kendi olduğunu anlar herhaldearkadaşlar özel mesaj kısmından bir bayan mesaj atıyor ama ne yazdığını anlatmayım bu kişiyi engellemek istiyorum yani kalbini de kırmak istemiyorum ama engelleyemiyorum yeni üye olduğum için bilmiyorum nasıl engelliycem
evet KKdan. yeni üye diyo galiba sahte hesap bende yeniyim ama ben buraya dertleşmek ve sorunlarımı çözmek için geldim ama o kişinin amacını anlayamıyorum yardımın için sağol bacımKK'dan mı? Yöneticilerle iletişime geçebilirsin buradansa
Ben yanlış biliyomuşum :)Mesajlara gel, o kişinin yazdığı mesajı tıkla ve bu kişiden bir daha mesaj almak istemiyorum seceneğini sec
Rica ederim canım. ..evet KKdan. yeni üye diyo galiba sahte hesap bende yeniyim ama ben buraya dertleşmek ve sorunlarımı çözmek için geldim ama o kişinin amacını anlayamıyorum yardımın için sağol bacım
kim olduğundan öte ne yazdığını merak ettim ben dekim la o?
valla tatlım anlasında gitsin işte:) ya eşiyle ilgili bişeyleri anlatıyor ama anlattıkça sanki ne bileyim anlattıkları gerçek değil... şimdi burda anlatamıyorumda saçmaladığımında farkındayım çok özür dilerim:) kısacası bu kişinin artık bana ulaşmasını istemiyorumkalbini kırmak istemiyorsunda burayı okuduğu an kendi olduğunu anlar herhalde
bu arada konu ne neden rahtsız ediyor msjları?
bacım çok sağol çok teşekkür ederim:)Ben yanlış biliyomuşum :)
kim olduğundan öte ne yazdığını merak ettim ben de
merak etme verilen tavsiyelere uyarsan istese de ulaşamazvalla tatlım anlasında gitsin işte:) ya eşiyle ilgili bişeyleri anlatıyor ama anlattıkça sanki ne bileyim anlattıkları gerçek değil... şimdi burda anlatamıyorumda saçmaladığımında farkındayım çok özür dilerim:) kısacası bu kişinin artık bana ulaşmasını istemiyorum
Valla göze aldım ben öyle görünmeyi, ve çatlıyorum şu an meraktandirekt onu sorup meraklı gibi görünmeyeyim didim