• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kişiyi şikayet etsem mi ben? ne yapsam?

Burdaki insanların ayrılık konuları eften püften değil bence saygısızlaşma bence laf olsun diye açılmış eften püften bi konu
terbiyesizleştiğimi düşünmüyorum ayrıca her ayrılık konusuna saçma demedim ancak bazıları var ki cidden bir bitmediniz demelik cinsinden. onlara da aynı eleştiriyi yapıyor musunuz merak ettim doğrusu? evet bu konuyu öylesine açtım diyorum ya manyağım ben. dediğim gibi madem açtığım konulardan rahatsızsınız cevap vermezsiniz olur biter kimseye silah zoruyla cevap verdirtmiyorum ben.

Bosver sen milleti, sadece sunu önemse, üniversiteye gitmek demek disiplinli olmak demek yani ögretmenlerin derslerin disinda bile, her zaman arastirmak, ders calismak, kendini egitmek ama bu arkadasinin yaptigi düpedüz terbiyesizlik.
Herkes isini, dersini, görevini ciddiye alacak yok öyle hileyle bir yerlere gelmek.

evet demek istediğim de bu işte. yalnız buradaki insanların çoğu sınavımı nasıl eve getirmişim ona taktılar. evet hocamızın buna izin vermesi biraz ters bir durum ancak demek istediğim bu kadar iyiliğe rağmen bu kişiyi şikayet etmem gerekmez mi? bunun cevabını almak istedim sadece. millet eleştirmeye ne meraklıymış yahu.
Sınav kağıdını eve vermek iyi niyet midir?
Hayır neyi kime şikayet etmeyi düşünüyorsunuz öğretmenin yaptığı zaten suç, bütün sınıfın yaptığı suç. O öğrencinin yaptığı sadece +1 katmak.
Millet eleştirmekten ziyade iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diyor.

Bosver sen milleti, sadece sunu önemse, üniversiteye gitmek demek disiplinli olmak demek yani ögretmenlerin derslerin disinda bile, her zaman arastirmak, ders calismak, kendini egitmek ama bu arkadasinin yaptigi düpedüz terbiyesizlik.
Herkes isini, dersini, görevini ciddiye alacak yok öyle hileyle bir yerlere gelmek.
evet ben onca şeye rağmen hep bileğimin hakkıyla çalıştım, Allah var yukarda sınavlara çalışmaktan sabahladığım zamanlarım oldu, uykusuzluktan sinirlendim hırçınlaştım gene de uykumdan fedakarlık verip en iyisini yapmaya çalıştım.. benim verdiğim o sınavı eve getirme olayı sadece o sınavda asıl önemli olanın hocanın yaptığı sözlü olmasıydı, çevirileri evde yapmamıza izin vermişti yoksa sınav yetişmeyecekti. millet de buna takmş durumda.

Anladim canim. Ama biz herseye Banane sanane dersekm bir duyarsizlik olusur. Kimsenin Hakki kimseye gitmemeli diye düsünüyorum. Belki öyle bir ülke`de büyüdügüm icin benim icin cok önemli herseyin düzenli gitmesi.

Sınav kağıdını eve vermek iyi niyet midir?
Hayır neyi kime şikayet etmeyi düşünüyorsunuz öğretmenin yaptığı zaten suç, bütün sınıfın yaptığı suç. O öğrencinin yaptığı sadece +1 katmak.
Millet eleştirmekten ziyade iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır diyor.
o derste neden çeviriyi eve getirdiğimizi anlattım. tekrar söylüyorum o sınavda önemli olan hocanın sözlüsüydü, sınavmız yetişmeyecekti ve ondan izin verdi evde çevirimizi tamamlamamıza. bütün bunlara rağmen hala hak yiyen insanlara sinir oluyorum ondan yazdım bunu ancak hata yapmışım herhalde.

ha ali veli
ha veli ali
hiçbirinizin birbirinizden farkı yokmuş ki.
okulunuzu toptan temelden kendinizde hocanızda dahil şikayet etmek gerekir.
nasıl mezun olup çeviri yapacaksınız.

Bizim aynı bölümü dötümüzden kan ter akıtarak geçtiğimizi hesaba katarsak, en az sizin sınav kağıtlarıyla eve gidiyor olmanız kadar adil bence bahsettiğin olay. Değinmeden edemedim.

evet ben onca şeye rağmen hep bileğimin hakkıyla çalıştım, Allah var yukarda sınavlara çalışmaktan sabahladığım zamanlarım oldu, uykusuzluktan sinirlendim hırçınlaştım gene de uykumdan fedakarlık verip en iyisini yapmaya çalıştım.. benim verdiğim o sınavı eve getirme olayı sadece o sınavda asıl önemli olanın hocanın yaptığı sözlü olmasıydı, çevirileri evde yapmamıza izin vermişti yoksa sınav yetişmeyecekti. millet de buna takmş durumda.
Hadi o zaman olaya başka boyuttan bakalım özel üniversite kavramı komple haksızlık

Bizim aynı bölümü dötümüzden kan ter akıtarak geçtiğimizi hesaba katarsak, en az sizin sınav kağıtlarıyla eve gidiyor olmanız kadar adil bence bahsettiğin olay. Değinmeden edemedim.
olabilir siz bizden daha iyi bir çevirmen olup daha iyi yerlere gelebilirsiniz, bu da sizin artınız olur yani ben sadece bir rahatsızlığımı dile getirdim bunu dile getirirken başkaları da benden rahatsızlık duydu sanırım, kusura bakmayın bunun için.

o derste neden çeviriyi eve getirdiğimizi anlattım. tekrar söylüyorum o sınavda önemli olan hocanın sözlüsüydü, sınavmız yetişmeyecekti ve ondan izin verdi evde çevirimizi tamamlamamıza. bütün bunlara rağmen hala hak yiyen insanlara sinir oluyorum ondan yazdım bunu ancak hata yapmışım herhalde.
İyi de diğer insanların hak yemediğinden emin misiniz? Belki onlar da bilen birilerine çeviriyi yaptırdılar. Bunun kanıtı yok zaten, olsa da şikayet etseniz hepinizin başı yanar bence.

O nasıl bir okul hemde özel?
Bende özel ünide okudum değil kağıdı eve yollamak sınavda 3-5 gözetmen oluyo kafanı kaldıramıyodun.

Ayrıca yaz okuluna kalıp bursun nasıl kesilmedi?

Sınav esnasında yakalamazsa bişey yapamaz. İstediğin yere şikayet et sonuç alamaSın.

sen sınav kağıdınla eve gitmiş doldurmuş getirmişsin suistimal olmamış da o arkadasın sınav kagıdını evden getirince mi suistimal olmuş oluyor şimdi bencilliğin bu kadarına pesssss
hocalarınıza hiç bişey demiyorum zaten asıl onlar şikayet edilmelik

O nasıl bir okul hemde özel?
Bende özel ünide okudum değil kağıdı eve yollamak sınavda 3-5 gözetmen oluyo kafanı kaldıramıyodun.

Ayrıca yaz okuluna kalıp bursun nasıl kesilmedi?

Sınav esnasında yakalamazsa bişey yapamaz. İstediğin yere şikayet et sonuç alamaSın.
kesildi ancak dönem içinde notlarımı yüksek tuttuğum için geri alabildim..

sen sınav kağıdınla eve gitmiş doldurmuş getirmişsin suistimal olmamış da o arkadasın sınav kagıdını evden getirince mi suistimal olmuş oluyor şimdi bencilliğin bu kadarına pesssss
hocalarınıza hiç bişey demiyorum zaten asıl onlar şikayet edilmelik
sadece benim için değil o sınavda hoca herkesin götürmesine izin vermişti.

İyi de diğer insanların hak yemediğinden emin misiniz? Belki onlar da bilen birilerine çeviriyi yaptırdılar. Bunun kanıtı yok zaten, olsa da şikayet etseniz hepinizin başı yanar bence.
evet işte işin orasını düşünmemiştim sanırım en iyisi kendi işime bakmak. teşekkürşer.

kesildi ancak dönem içinde notlarımı yüksek tuttuğum için geri alabildim..

Okulda aldığın notların iş hayatında pek bi önemi yok. Önemli olan ne öğrendiğin.
Okul dediğin kaç sene işhayatı kaç sene?

Şimdi gider başkasına yaptırır ee bu demekki bilmiyo bu şekilde nasıl çalışıcak?

İsterse okul 1.si olsun ortada kalır.

Şikayeti falan boşver.

Back
X