Bu Kışta Karalar Bağladık

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698

Kış gelince gardırobunuzdaki tüm renkliler yerini karalara mı bırakıyor? Kışın kombinlerinizi , detaylarla renklendirip çok renkli giyinmeyi sevmeyenlerden misiniz? O zaman bugünkü yazı tam sizlik!

Minimal olmak bu kışın en önemli hareketlerinden biri. Seçeceğiniz parçaların neredeyse aynı tonlar olması, sade bir şıklığı yakalamada önemli rol oynuyor. İster kat kat giyinin isterseniz tek bir deri ceketle zirveye oynayın. Tek yapmanız gereken sizi gün içerisinde zorlamayacak ve hareket özgürlüğünüze ele geçirmeyecek parçalar seçmeniz. Siyahla siyah kombin edilmesi zor bir renk olsada ben uyumsuzluğun bile kendi içerisinde bir uyum yarattığını düşünüyorum. Siyah benim için, en asil ve vazgeçilmez renklerden biri!

Sezonun en hit parçalarına bakmak, ilham almak için doğru bir yol! Fakat aman ilham alacağım derken moda kurbanı olmayan! Örneğin yırtık denimler ne kadar moda olsa da, ölçüsü tutturulamayınca şorttan bir farkı kalmıyor:) Uzun hırka ve kabanların boyu da kendi boyunuzla çok alakalı. Bu sene maxi boy parçalar altın çağını yaşıyor. Bu tarz parçalara da gardırobunuzda yer vermek isterseniz, denemeden almayın ve en yakın arkadaşınızla alışverişe birlikte çıkın:)

Gideceğiniz yer, katılacağınız davet ne olursa olsun sizi asla mahcup etmeyen siyah, kombin olduğu parçalar arasında her zaman öne çıkmayı başarıyor. Unutmayın bu kış, minimal karalar bağladık!:)

buseterim.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…