• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kız bana gıcıkmı değilmi?

Vallah ifade problemim yok arkadaslar;)
Cocuk birakmadi zar zor yazabildim. acele ettigim ve isaret kullanmadigim icin olabilir. netice olarak bana gelince merakli biri, soru sorar sorarken ses tonu ve yuz sekli hoş olmaz. arada böyle patavatsiz olur. ayni seviyeye inmek istemiyorum ama ben mi abartiyorum yoksa gercekten kendisimi biraz kiskaniyor sizinle bunu paylasmak ve ogrenmek istedim. burada isaretsiz ve w q gibi harfler kullanarak pespese yazan arkadaslar var ki, simdi bana bazilariniz boyle geri dönüs yapinca ssasirdim:D

Çok fazla -se, -sa yazmışsınız, cümle düşüklüğünden bir şey anlaşılmıyor.
Olsayla bulsayı ekmişler hiç biçmişler.

Vallah ifade problemim yok arkadaslar:KK66:
Cocuk birakmadi zar zor yazabildim. acele ettigim ve isaret kullanmadigim icin olabilir. netice olarak bana gelince merakli biri, soru sorar sorarken ses tonu ve yuz sekli hoş olmaz. arada böyle patavatsiz olur. ayni seviyeye inmek istemiyorum ama ben mi abartiyorum yoksa gercekten kendisimi biraz kiskaniyor sizinle bunu paylasmak ve ogrenmek istedim. burada isaretsiz ve w q gibi harfler kullanarak pespese yazan arkadaslar var ki, simdi bana bazilariniz boyle geri dönüs yapinca ssasirdim:KK70:
peki varsayalım ki kıskanıyor. bu durumu öğrenmeniz ne işinize yarayacak ? kiskanabilir insanlık hali. Fesatlik cikarmiyorsa sorun etmeye değmez ki. Bazı insanlar alakası olmayan işlerle ilgili olmayı severler. Belki muhabbet kurmak için sacmaliyordur.

Herkes abartmışsın diyecek. Evet bazı şeyler çok çok basit ama anlaşılan bu ufak şeyler birikip seni rahatsız edecek seviyeye ulaşmış. Çünkü eltin biraz görmemiş mi desem görgüsüz mü bilemedim..

Belki çok yol yordam bilmiyordur sen boşver deliyle deli, hasetle haset olma. Sen bildiğinden şaşma o kıskanırsa kıskansın çekemezse çekemesin. Herkes anlar kim nedir, nasıldır. Onun mizacını da elbet anlamışlardır.

Sen sakın kışkırtsa da karşılık verme yer arıyor belli ıt dalaşına dönüyor sonra. Uzaktan uzağa kendi kendine hallensin umursama bak en azından yakın değilsin bayramdan seyrana.. Boşver.

Konuma girş yaparken sizin eltiniz böyle yapsa söyle yapsa nası düşünürsünüz diye başladım ancak sonunu istedigim gibi getiremedim ama gercekten o kadar anlasilmayacak kadar kötü degil yapmayin allah askina:)

Dün kv ile konusurken konusu acildi, kv benim hamilelik belirtilerimin oldugunu ancak testin nrgatif ciktigini anlatmiş.eltimde demiş " biz gecen görüştük hiç bahsetmedi"

Dedim ki kv" ne zaman gecen? biz gecen göruşmedik ama en son 2 ay önce yine ben yazdım kendisi aylardır yazmaz en son anneler gününde yazdi. onun şaşrmasina ben şasırdim
Olsa onada söylerdim gizlemezdim ama kendisi hal hatir sormadigi icin bilemezki"
Kv de tabii düzeltmeye calisti hani bosver idare et beklentin olmasin gibi..bende zaten olmadigini söyledim sadece gecen diyince ona sasirdimi tekrar ifade ettim.

Zaten kv rahat duramaz biraz konuskandir iyi niyetinden. gider söyler mutlaka.

He ayrica bunlar 3 gündür bi aradalarmıs.kv bunu anlatınca ayrica ekledim"...sasirmasina sasirdim....hic hamilelikle ilgili bana yazmadı..." bunuda laf arasına sıkiştırdim.
Testi erken yaptigim icin negatif cikmisti bu arada. bugun yine belli olur.
Yani dogal olani eltimin bana msj atması.(kv dayanamamis belirtileri var kesin hamile erken testden dolayi negatif cikti demis bu durumda hamile sayilmisim xD)

Hiiic dertsiz basima dert aramiyorum. kimseyle sorunum olsunda istemiyorum. olayların akisina normalligine dogallina birakmak istiyorum. beklentim yok önceleri bahsettigim gibi. ama bi insan bazi standartlari normalleri uygulamiyorsa bu beni düşündürüyor...kv karşı eltimin kiskanma potansiyelinden bahsetmedim,fitne fesat cikarmak istemiyorum bide kiz onlarin emektari gibi bisey 7 senedir gelinleri. belli bi cizgim var esimin ailesi beni cok sever komsulari bile kvye benden icin cok sanslisin derler kalitemide dusurmek istemiyorum...

elti kim ya kıskanıyo yada kıskanmıyo kafaya takmaya değmez muhatap olmamaya çalışın o zaman kıymetli olursunuz
samimiyet böyle durumlarda iyi bişey değil yüz vermezseniz sinir bozamaz diye düşünüyorum sonuçta sizin hanenizde dış kapının dış mandalı oluyo

Back
X