Bu kız beni sinir ediyor.

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Çok kısa özet geçeceğim.
Aklımda kurmak yapmak istediğim bi iş vardı. ( satışı internet üzerinden gerçekleştirecektim. )
Bazı şeylerle tek başıma uğraşmak istemedim. Çok yakın arkadaşımada teklifte bulundum.
Kız benim işi seri üretime dökerek yapmak istedi tembelliğinden. Tamamen amacımın dışına çıktı sinir etti beni.
Sen gideceksin şunların bunların toptancısını bulacaksın alacaksın dedim tembellikten gitmeyip gitmeyip gece olunca biz bu işi yapacağız diye gelip yapışıyor bana.
Çok sevdiğim arkadaşımdan soğudum resmen. İşi tek yapma kararı aldım bende. Onu kesinlikle dahil etmeyeceğim. Hiç bi işe yaramadığı gibi beni sinir ediyor. Nereden teklif ettiysem. Neyse dediğim gibi işi tek yapmak istiyorum. Kendi bildiğim gibi ilerleyeceğim. Bütün işide tek başıma halledeceğim yapacak bi şey yok.
Durum bu işte kızlar. Sinir oldum size içimi dökeyim dedim.

Tek başına yaparsan kafan rahat olur herşeyi istediğin gibi yaparsın

Konuş o zaman arkadaşınla işi tek başına yapacağını anlat
İşte oda benim için ayrı bi stres oldu. Ben vazgeçtim seni istemiyorum bu işte, tek yapacağım demek olmaz. Pek bi şey söylemeden zamana yayarak normalleştirmek istiyorum durumu. Beraber iş yapmak bambaşka bi şeymiş yani. Kesinlikle yürümüyor.

Hayırlı olsun ve ee yani ?
Teşekkür ederim. Eee si boşu boşuna aramıza bi şeyler girmiş oldu. Üzerimdeki yükü hafifletmeye çalışırken daha çok stres olmuş olmamda cabası. Vazgeçtim tek yapacağım demekte olmaz öyle. Zamana yayarak normalleştirmek istiyorum durumu. Beraber yürümüyormuş kesinlikle.
Yani işte içimi döküp düşüncelerinizi duymak istedim bej.

Bence bir sekilde soyle
zamana yayarsan kabahatki cikarsin ....
suclu durumuna dusersin
oyaladin derler yani....
sorumluluk sahibi olamazsan kendim sirtlanirim herseyi bir soyle bari...

Onun da işleri vardır yapmak zorunda değil ki.. Anlayış göster bence kinlenme hemen.
Zaten bu yüzden bu iş konusunu kapatmak istiyorum ya. Kinlenmedim kesinlikle. Sinir stres oldum. Yapamayacaksa yada yapmayacaksa durup durup yapmayacağı halde yapışmasının anlamı yok. Kapansın istiyorum bu mesele yani. Olay bu.

Eeee bende işin bi kısmını tek hallettim ? İşi bölüşmezsek nasıl olacak ? Emir vermek değil bu, işi bölüşmek.
İşi bölüşün de tatlım sen bunu yapcaksın denmez iş adabı olarak gel bölüşelim ben burayı yapayım sen de şurayı nasıl anlaştık mı filan denir
Yapcaksın yap bu tarz olmaz yani iletişiminizi düzeltmeniz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…