• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kız kafayı bana takmış

="Pamukpremsesss, post: 51213002, member: 776644"]İdare benim zaten :KK66: müdür benim
Ama girdiğiniz bir sınıf varsa yine de ders başlamadan haber vermeniz gerekmez mi? Biz beş dakika gecikeceksek bile haber veriyoruz ne bileyim garip geldi. Zaten meslektaşınızın ne olduğunu çözmüşsünüz eline koz vermişsiniz bu durumda.

Hahaaaaa :KK66: şuan çok güldüm...zaten bakışları ile yiyor beni.bu kadar olur ya bakışları bile değişti. Valla Allah bizi korusun...göze gelmeyelim insallah
kendisi de evli mi çocuğu var mı
eğer evli çocuğu yoksa kskançlık mı yapıyor ki ne saçma
samimi olmayıverin bundan sonra
kendi bilir:işsiz:

ya kac yillik dostluklar bitiyor is arkadasligi ne ki, terbiyesizlik etmis

Öncelikle geçmiş olsun.Ancak ben size hak veremiycem.Arkadaşınız muhtemelen daha önce yaşanan bazı şeylerden dolayı size kırılmış hatta arkadaşlığınızı bitirmiş gibi görünüyor.Bekar yada çocuksuzsuz ise sizi kıskandığını söyleyenler olmuş,lütfen saçmalamayın!!!Çalışan (bekar ve çocuksuz) biri olarak en çok kızdığım konulardan biri hamile kalan arkadaşların her konuda sınırsız iltimas istemesi.Kimse kimse için çocuk doğurmuyor,hamile olması işini gereksiz ihmal edip iş arkadaşına yüklemesini, onu zor durumda bırakmasını gerektirmez.Öyle insanlar varki tanıdığım yazın çok sıcak işyerinde bayılacak gibi oluyorum hamileliğim riskli diye rapor alıp, ertesi gün uçağa binip alanyaya tatile gidip sonra işyerindekilerin kendisine mobing uyguladığını söyleyen gibi.Tamam hamilelikte hormonlar değişiyor olabilir,zaten çoğu insan bunu bildiğinden özen gösteriyor,ancak bazılarımızda bunu çok abartıyoruz.İş arkadaşım hamile kaldı diye, çocuk doğurdu diye, ekstra izin alıp,rapor alıp gidip,işi bana yükleyip birde yasal izin hakkımı kullanamazsam,kusura bakmayın bende kızarım.Çünkü bekar ve çocuksuz insanlarında bir hayatı var,onlarında yaşamaya ,ailesiyle vakit geçirmeye,dinlenmeye tatil yapmaya ihtiyacı var.İşyerinde herkes eşittir,yasal haklarını herkes kullanır,onun dışındakiler sorun olabilir.Size abartmışsınızdır demiyorum lütfen öyle anlaşılmasın.Sadece şu bekar yada çocuksuz insanların hamile kadınları kıskandığı fikrinin saçmalığını anlatmaya çalışıyorum.Yalnız size sormak istediğim bir konu var.Evinize yakın olan okulda kadro olmasına ve oraya geçme imkanınız olmasına rağmen neden geçmediniz?gerçekten idealist bir öğretmen olarak ordaki çocukları düşünüp köy okulunda kalmak istediğiniz içinmi? Yoksa burda müdür kadrosuda bende ,karışan yok görüşen yok kafama göre takılıyorum, diğer okula geçersem hesap vermem gereken kişi sayısı çoğalacak diye düşündüğünüz içinmi?

Öncelikle geçmiş olsun.Ancak ben size hak veremiycem.Arkadaşınız muhtemelen daha önce yaşanan bazı şeylerden dolayı size kırılmış hatta arkadaşlığınızı bitirmiş gibi görünüyor.Bekar yada çocuksuzsuz ise sizi kıskandığını söyleyenler olmuş,lütfen saçmalamayın!!!Çalışan (bekar ve çocuksuz) biri olarak en çok kızdığım konulardan biri hamile kalan arkadaşların her konuda sınırsız iltimas istemesi.Kimse kimse için çocuk doğurmuyor,hamile olması işini gereksiz ihmal edip iş arkadaşına yüklemesini, onu zor durumda bırakmasını gerektirmez.Öyle insanlar varki tanıdığım yazın çok sıcak işyerinde bayılacak gibi oluyorum hamileliğim riskli diye rapor alıp, ertesi gün uçağa binip alanyaya tatile gidip sonra işyerindekilerin kendisine mobing uyguladığını söyleyen gibi.Tamam hamilelikte hormonlar değişiyor olabilir,zaten çoğu insan bunu bildiğinden özen gösteriyor,ancak bazılarımızda bunu çok abartıyoruz.İş arkadaşım hamile kaldı diye, çocuk doğurdu diye, ekstra izin alıp,rapor alıp gidip,işi bana yükleyip birde yasal izin hakkımı kullanamazsam,kusura bakmayın bende kızarım.Çünkü bekar ve çocuksuz insanlarında bir hayatı var,onlarında yaşamaya ,ailesiyle vakit geçirmeye,dinlenmeye tatil yapmaya ihtiyacı var.İşyerinde herkes eşittir,yasal haklarını herkes kullanır,onun dışındakiler sorun olabilir.Size abartmışsınızdır demiyorum lütfen öyle anlaşılmasın.Sadece şu bekar yada çocuksuz insanların hamile kadınları kıskandığı fikrinin saçmalığını anlatmaya çalışıyorum.Yalnız size sormak istediğim bir konu var.Evinize yakın olan okulda kadro olmasına ve oraya geçme imkanınız olmasına rağmen neden geçmediniz?gerçekten idealist bir öğretmen olarak ordaki çocukları düşünüp köy okulunda kalmak istediğiniz içinmi? Yoksa burda müdür kadrosuda bende ,karışan yok görüşen yok kafama göre takılıyorum, diğer okula geçersem hesap vermem gereken kişi sayısı çoğalacak diye düşündüğünüz içinmi?
Hanımefendi ben bu halimle okula gidiyorum zaten kendisi 5 gün rapor alıp tatile gitti ve ben bu durumu henüz belirtmedim. Maalesef ki sizin belirttiğiniz durumun tam tersini yaşadım;) size tavsiyem yaşadıklarınızı genellemeyin. Benim burda yaşadığım tamamen farklı. Ben iltimas isteyecek olsam sene başında merkeze zat3n gecebiliyordum. Geçmedim! Benim öğretmenliğimi sorumluluklarımi kimse sorgulayamaz.keske kendisi de öğrencilerini benim gibi sahiplenseydi

Müdür kadrosunda değilim ki müdür yetkiliyim.yani hergün zaten milli eğitimden birisi mutlaka geliyor.okuln tüm sorumluluğu benim üzerimde. Köyde elektrik internet yok.bilgisayara yok.o yüzden bütün işlerimi hergün 2 saat milli eğitimden yapıyorum.yani beni sorugulayamzsin bişey bilmeden.direk iftira atıyorsun.

Ama girdiğiniz bir sınıf varsa yine de ders başlamadan haber vermeniz gerekmez mi? Biz beş dakika gecikeceksek bile haber veriyoruz ne bileyim garip geldi. Zaten meslektaşınızın ne olduğunu çözmüşsünüz eline koz vermişsiniz bu durumda.
Canımm ben raporumu 1 gün önceden aldım yani 1 gün önceden haber verdim.

Konu sahibi müdür benim diyor raporun keyfi alındığını biliyormuş o zaman izin vermeseymiş bu duruma madem o zaman sustuğuna göre şimdi şikayet hakkı yok
O zaman dediğiniz şey birkaç gün önce oldu. Ben tatile gideceğini bilmiyordum sosyal medya sağolsun;)

Evlenmek cocuk sahibi olmak istiyorsa kiskanmis da olabilir, neden olmasin. Siz kiskanmazsiniz belki ama baskalari kiskanir.
Anladigima gore kendisi de rapor alip memleketine gidiyormus. Sadece konu sahibi tatil yapmiyor ki.

Hanımefendi ben bu halimle okula gidiyorum zaten kendisi 5 gün rapor alıp tatile gitti ve ben bu durumu henüz belirtmedim. Maalesef ki sizin belirttiğiniz durumun tam tersini yaşadım:KK66: size tavsiyem yaşadıklarınızı genellemeyin. Benim burda yaşadığım tamamen farklı. Ben iltimas isteyecek olsam sene başında merkeze zat3n gecebiliyordum. Geçmedim! Benim öğretmenliğimi sorumluluklarımi kimse sorgulayamaz.keske kendisi de öğrencilerini benim gibi sahiplenseydi
öncelikle hamilelik bir hastalık değildir bu halimle demenizin bir anlamı yok :) ben olayları genellemiyorum zaten.bahsederkende bekar insanların kıskandığı mevzusuna yazdığımı size bir ithamda bulunmadığımı belirttim size yazılmış bir bölüm değildi böyle durumlarda var demek istedim.sorgulama kısmına gelince,öğretmenlik gibi kutsal bir meslekse söz konusu olan herkesin yaptığı öğretmenlik sorgulanabilir, sıradan bir meslek değil, geleceğimizi oluşturanlar öğretmenlerdir,doğru yada yanlış yaptıklarıda söylenir,eleştirilebilirlerde.

Son düzenleme:
Müdür kadrosunda değilim ki müdür yetkiliyim.yani hergün zaten milli eğitimden birisi mutlaka geliyor.okuln tüm sorumluluğu benim üzerimde. Köyde elektrik internet yok.bilgisayara yok.o yüzden bütün işlerimi hergün 2 saat milli eğitimden yapıyorum.yani beni sorugulayamzsin bişey bilmeden.direk iftira atıyorsun.
iftiramı? :) komik olmayın lütfen ben size bir soru sordum,olasılığı olan 2 cevabıda yazdım.müdür kadrosu yada yetkilisi ne farkeder?madem bu kadar zor sıkıntılı bir görev ve daha iyi bir yere geçebileceksiniz neden orda kalmayı tercih ettiniz?şartlarınız ne yaptığınızı bilemem evet ama size yazdığım yorumlardan size iftira attığımıı söyleyebiliyorsanız,arkadaşınızın size kafayı taktığını söylemenizde normal!!!

Heyet raporu al evde yat milli eğitim görevlendirme gonderir hem işler yürür hem siz rahat bi hamilelik geçirirsiniz ben 4 kez düşük yaptım rapor almiyim aman teog geçsin alayım vs herkes kendini düşünüyo malesef siz de öyle yapin

Bir köy okulunda çocuklari egitmek için atanmış iki bayan ögretmensiniz. Fazla yakin olmaktan birbirinizin ters taraflarina sahit olabilir ve sogumus olabilirsiniz bu çok normal. Ama ayni is sorumlulugu ve bir 3. Yok o da sürekli benim basima kalacak bastan tavir alayim demis olabilir. Hamilelik bir bayanin yasayacagi cok guzel bir duygu ama siz kiii çocuklari egiten ögretmen olarak hamileligim kiskaniyo bu kiz bana taktii gibi bir tavir bence bir ogretmene yakismiyor. Tavrim size degil yanlis anlamayin ama cevremdeki tum ogretmenler ben atandim o dersanede calisiyor kiskandi. Ay ben hemen nikah yaptim tayinim cikacak o orda kalcak ustunum ondan. Ay ben hamileyim o daha hamile kalamadi kiskanir beni. Gibi o kadar cooooooook cumle duydum ki. Sizler yeni nesili egiten insanlarsiniz sorunlarinizi konusun. O da size yaptigi ayibi anlar. Dilerim hamileliginizi sorunsuz atlatip bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz :)

Back
X