arkadaşın senı hayatının merkezıne koymuş
hanı saplantılı ılışkıler vardır ya, kız kaçar esas oğlan peşınden koşar arar sorar, yolunu keser ona benzemış
lezbıyen değıl bu kızcağız değıl mı, kıskanıyor senı
arkadaşın senı hayatının merkezıne koymuş
hanı saplantılı ılışkıler vardır ya, kız kaçar esas oğlan peşınden koşar arar sorar, yolunu keser ona benzemış
lezbıyen değıl bu kızcağız değıl mı, kıskanıyor senı
aksine gür gün birine aşık olan bir tip :) kıskançlık derken bir arkadaşımızı kıskandığını seziyorum ama bana karşı bilmiyorum ben fark etmemiştim.
kıskanıp kıskanmaması benim umrumda değil. beni kendi halimde bıraksa keşke. sürekli uğraşıyor ne yapacağımı şaşırdım. kızdan da korkuyorum
aynen, ya lezbiyen ya da kafayı sıyırmış
bir gün kendi kendine konuşurken de yakalamıştım... ne yapmalıyım sizce. nasıl rahat bırakır beni bu kız. yani taklit ettiği detaylar o kadar rahatsız edici ki. lise arkadaşlarımla her hafta görüştüğüm bir mekan var o hayatında gitmemişti oraya. her gün de orada. ben yemek yiyorum afedersiniz, kız izliyor beni ama lezbiyenlik filan değil. sırf rahatsız olayım diye. sürekli bir göz hapsindeyim
allah allah, ılgınç
kıskanıyor derken şeyı kastettım aslında, sırf onunla ılgılenmenı ıstıyordur
onunla konuş, gez, dolaş.. vs
paylaşamıyordur
kı bu bıle bı hastalık bence, tamam seversın sayarsın arkadaşını ama bu nedır yanı :26:
ılışkını kessen, hastalıklı bı tıp bu kız, konuşsanda konuşmasanda ıstese anlatır başkalarına senın sırlarını
sorsana açık açık neden benı taklıt edıyorsun dıye
çok rahat bı hatun bellı
amma sorunlu bı tıpmiş
sırlarını ifşa etse çokmu şey kaybedersın bundan kurtulman için iyi bı kavga etmen lazımbılmıyorum ozamanda kurtulabılırmısın ama
bunları yaşatmaya sana hakkı yok sırlarından korkmuyorsan herkesın içinde azarla hadddını bıldır dıycem ama başka ne şekilde kurtulabılırsın bılmıyorum
benim sırlarımı ifşa ederse insanlar beni yanlış tanıyabilir. yani kimseyi kaybetmem ama kızın nasıl anlatacağı da önemli. çünkü öyle çok çekinceğim şeyler değil. söylediklerimin arkasındayım. burdasizle paylaşmak beni o kadar rahatlattı ki hepinize çok teşekkür ederim. dediğim gibi kız normal değil neyi nasıl anlatacağını kestiremiyorum. kavgadan da anlar mı ki ya daha çok dadanırsa. inanın sorunumu sizle paylaşmak bile beni rahatlattı. kız normal biri gerçekten değil. bir paronyaklık var. şu anda okuldan dershaneden toplamda iki öğretmene aşık otobüste gördüğü çocuğa aşık. flört ettiği çocuğa aşık böyle bir tip. çok sonradan fark ettim böyle olduğunu
ozaman işin dahada kolaylaşıyor bır konuşan zaten sorunları olduğunu anlar ve prim vermez
şikayet edılıyorsa şikayet et ama bu kızı kendınden uzak tut dahada buyuk dertler açabılır başına
yanı ınsanın bıyandada yardım edesı var doktora falan yönlendırlse dıycem ama gerçekten
uğraşmak ister terste tepebilir yazık ailesı barı fark etsede bu kızı tedavı ettırseler
Karşılıklı konuşmaya çalışsanız , paylaştığınız onca şeyden sonra düşman gibi olmak istemediğinizi falan söyleseniz belki bu kadar sarmaktan vazgeçer size.
Ama anladığım kadarıyla epey saplantılı ve psikopat bir tip, anlattıklarınız normal bir insanın yapacağı
şeyler değil.
Bu arada anlamsızca size küsen yada uzaklaşan insanlar olursa gidin konuşun ve durumu düzeltin yoksa etrafınızdaki herkesi yalan dolanla tek tek uzaklaştırır ve yalnız kalırsınız , bu tiplerden herşey beklenir.
bence sessiz kalırsan iyice üstüne gelir tepki vermen lazım sen tepki verdikçe cesaret edemez o da uzaklaşır bide şey yap ortak arkadaşlarınıza onun davranışlarından rahatsız olduğunu falan anlat burda anlattığın gibi bu şekilde anlatırsan o senin hakkında istemediğin bir şey söylerse ona inanmazlar ve yani onun dediklerinin etkisi azalmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?