Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kıza ve saç rengine bayıldım yardım lütfen

19 yaşındaki birine uygun renk değil?:23:sen kaç yaşındasın..
o yaş için fazla kadınsı geldi..

arkadas bu kızı bı begenmeyen benım sanırım :1: bu jurı fılan bu kızı nıye bu kadar abarttı anlamadım acıkcası :44:

benım goremedıgım neyı goruyorsunuz da bu kadar sıradası guzel ılan edıldı bu hatun hıc bırsey anlamadım:27:

sac rengıne gelıcek olursak ; bılıgımız bebek sarısı

kız greysikeli greysikeli diyo meğer grace kelly den bahsediyormuş :S bu kızı ben de sevmedim, küçük sırlardan fırlamış gibi.

kız porselen bebek gibi çok güzel ama fazla yapay duruyor kendini barbileştirmiş çok fazla.

bebek sarısı yapma derim, altın sarılarına yönel doğallıktan yanayız.

bende şu an palettenin altın parıltılı bal ı var.
açık sarı istiosan altın sarısını öneririm hoş duruyo,

kaşların koyu ise boyamayı unutma =)

kız porselen bebek gibi çok güzel ama fazla yapay duruyor kendini barbileştirmiş çok fazla.

kaşlarım da açık. açık kumralım palettenin 9.0 ı nasıl sizce ?

9.0 numara ile bu rengi elde edemezsin. Saçların 8.0 numara ve sadece bir ton açılır bu renkle. Kızın saçı açık bir sarı 11.0 ile elde edilebilir, turunculaşma olmaması için 11.1 kullanmak daha doğru tabi.

buse-narci-juri-bugun-ne-giysem.jpg

[video=dailymotion;xr6kyo]http://www.dailymotion.com/video/xr6kyo_bugun-ne-giysem-funda-yylmaz-hazyrlyk-ayamasy_lifestyle[/video]
bende bu kızı cok begendım

9.0 numara ile bu rengi elde edemezsin. Saçların 8.0 numara ve sadece bir ton açılır bu renkle. Kızın saçı açık bir sarı 11.0 ile elde edilebilir, turunculaşma olmaması için 11.1 kullanmak daha doğru tabi.

buse-narci-juri-bugun-ne-giysem.jpg

Bu kız 19 yaşında mıymış,çok yapay duruyor beğenmedim:53:

Bana da bu renk 11.0 gibi geldi :44: evde kendimizin yapabileceği bir renk değil bence .

Arkadaşlar benim saç rengim bu kızın gibi önceden röfle yaptırıyordum zamanla yaptıra yaptıra saçlarım uçlara doğru platin sarı oldu bende artık evde boyamaya başladım.
Koleston perfect serisi 12.0 ekstra platin ile alix avienin 11.0s ekstra açıcı beyazı karıştırıp 30 volume kullanmak lazım oksidan aynı bu renk çıkıyor ortaya röfle yaptıran varsa boşuna kuaföre gitmeyin kolestonun boyası 15.00 tl alix avienin fiyatı 3 tl 18 tlye saçlarım röfleli gibi oluyor.

Baya eski bi konu ama okurken baya dikkatimi cekti sss_1 arkadasimizin yorumu :) sarı sac konusunda biseyler danismak istiyorum

Back
X