Bahsettiginiz kadin direkt gozumun onune geldi, hic sevmedigim insan tipi...
Sevimli, guleryuzlu, herkesle kanka, herkesle cok iyi arkadas, ince dusunceli bla bla bla goruntusu altinda, dikkat cekmeye bayilan, yarin bir gun isim duser benim buna diye herkesi yedekleyen, dedikoduya bayilan ve birinin kotu durumu ile kendi egosunu tatmin eden kurnaz kadin...
Adim gibi eminim, ben artik bunlari 500 m.den taniyorum ve katiyen yanima yaklastirmiyorum, cunku simdiye kadar herkesle arasi iyi olan herkese gulumseyen guvenilir degildir dedim, hic bir zamanda yanilmadim...
Fakat anladigim kadariyla sizin hadi ben kactim sansiniz pek yok...
Cocukluk ortaminda esinizi uzaklastirmak onu uzer, fakat bu durumu onunla acik acik konusmaniz lazim, tamam esinizi uzmeyelim derken sizin de hayat kalitenizi dusurmeye gerek yok, surekli istemediginiz bir insanla cat kapi gorusmek, gorusmek zorunda kalmak...
Esinize anlatin, biraz mesafe koyun, gene gorusulur fakat dozunda olur, sizin iliskide ki yonlendirmenizi goruncede bir telefon acmayi cok goren hatun kendine bir ceki duzen verir...
Benim esimin de cocukluk arkadaslarindan pek hayir gormedik, bir dolu masum dusunceyle, hatirla yaklasirsin, ilk zor aninda bir bakarsin yuzunde keyifli bir gulumseme, boyle hesapli kitapli insanlari uzak tutmak lazim, zerre faydalari yok, zarar desen girla...