Burayı uzun zamandır takip ediyorum ama bir derdim olmadığı için üye olmamıştım. Konunun sahte olduğunu düşünenler olabilir düşüncelerine saygım var tabi, neyse konuya giriyorum;
Geçenlerde evde otururken mahalleden bir arkadaşım var kız o çağırdı evde canı sıkılıyomuş gel oturalım dedi gittim bende. Kafa dengidir öyle düşünüyodum yani. Neyse bişeyler yiyorduk ya sana bişey sorucam dedi. Sor dedim. Hani anneler bebeklerini emziriyoya sence acıyomudur göğüsleri emzirirken dedi bilmiyorum ama acımıyodur heralde ne alaka niye sordunki dedim çok merak ediyorum ya dedi. Aman boşver ilerde bebeğin olunca öğrenirsin dedim. Sonra bi 5 dk geçti ya sana bişe dicem ama sakın kızma dedi noldu dedim x varya (x=komşumuzun 8 aylık oğlu) annesi geçen gün bana bıraktı işi varmış yarım saat bakarmısın dedi bende aldım evde kimse yoktu emzirmeye çalıştım dedi. Şok oldum ağzım açık kaldı şaka yapıyosun dedim çok merak ediyodum ama dedi ya sen sorunlumusun amacın ne merakını böylemi gidermek zorundaydın dedim bağırdım sakın söyleme annesine lütfen falan dedi bende git tedavi ol cidden diyorum dedim kapıyı çarptım çıktım.
Kızlar bi akıl verin yorumlarınıza ihtiyacım var kafam çok karışık..[/QUO
Bu Yazınızı tam 3 kez okudum ama bunda bir tuhaflık bulamadım açıkçası...çocukta bir darp,steres veya zorlama yoksa bence hiçbir sorun yok...kızlar dönem dönem butür hisler veya davranışlarda bulunması doğal diye düşünüyorum,sonuçta anne adayıdır,her an çocuk sahibi olup zaten böyle bişey yapabilir...bence sen kıza çıkışman onda kötü etkiler bırakmıştır ,git ve özürdile conum.