bu kızın derdi nedir sizce

NoktaylaVirgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
171
96
118
selam kızlar hemen başlayayım derdimi paylaşmaya;
liseden beri arkadaş olduğum bi kız var sıra arkadaşımdı genelde birlikte gezerdik falan, altı senedir tanışıyoruz... son zamanlarda çok saçma sapan davranmaya başlamıştı daha doğrusu facebook'ta falan aptalca sözler paylaşıyor benim ve hatta çevremizdeki herkesin bildiği kadarıyla bu kızın tek arkadaşı benim zaten. ben de dedim ki sen benim yakın arkadaşımsın, ama orda burda yazdığın sözler banaymış gibi hissediyorum, haksız mıyım? tepkisi hep amaan beğendiğim için paylaştım oluyor... sömestr tatilini hasta yatarak geçirdim haberi de vardı nasıl oldun demedi tüm gün whatsapp, facebook tan çıkmamasına, elinde telefon olmasına rağmen :26: daha önce aramızda bi sorun mu var gibisinden çok konuştum ama yoo öylesine yazıyorum diyo hep. en son da "Birini sevmemek, sevememek suç mu ?
Orası tartışılır çünkü bazı insanlardan size sadece arkadaş olur." yazmış alınmayı geçtim direkt bana bu yani annem bile X le aranız mı bozuk dedi bunu okuduğunda ne yapayım sizce yapıcı yorumlar bekliyorum teşekkürleerr :100:

Arkadaşınız dediğiniz gibi yanlız olduğu için ve beğendiği için paylaşıyor olabilir,bunu çok fazla uzatmayın ve bence üzerinize alınmayın veya neden direk bu yazıyı üzerine alındınız ki, sevgili durumunda yazmış olamaz mı

Bu bana daha cok bir erkege yazilmis gibi geldi.

İlk baslarda sizin gibi dusunuyordum sonra bi gun bisey oldu tartistik bes dakika sonrasinda yine malum sitede dost bildiklerin dusman cikar yazinca haliyle alınıyor hatta anlıyor insan :26: huyudur cunku biseye bozulsa soylemez ama bes dk sonra gider igneleyici sozler yazar... Keske kafaya takmasam

hiç bir şey yapma canım böyle kıymet bilmeyen insanlardan da uzak dur sonra çok üzülürsün..ben olsam direk hayatımdan çıkarırım böyle bir insanı..
belliki hepsini sana yazmış yoksa en yakın arkadaşın olduğunu o da düşünse "ne alakası var alınma lütfen sana yazmadım onları şu kişiye yazdım" diye seninle paylaşırdı..

Bu bana daha cok bir erkege yazilmis gibi geldi.

Sevgilisi yok kiii... Hoslandigi cocuk var onun ilgisini cekmek icin kendisini kucuk dusurdugu anlar cok oldu yine de destekledim, hayirlisi olsun acele etme falan dedim yani. Erkege soylenmis gibi bakildiginda su anlam cikiyo -biri ondan hoslaniyor ama o hayir ben seni sevemiyorum diyor- bildigim kadariyla oyle birisi de yok

Valla ben son yazdığını kendisine başka şeyler hisseden ama onun arkadaş gibi gördüğü bir erkeğe yazdığını düşündüm. Fazla alınganlık yapıyor olabilir misiniz? Eğer başka paylaşımlarını direk kendi üzerinize alındıysanız, hastalandığınızda da aramadıysa siz de ona size davrandığı gibi davranın olsun bitsin.

Haklisiniz yaa keske sizin gibi guclu kararli olsam. Ama ruyalarima giriyo bu arkadasim hep... Aciksozluyumdur kac kez soyledim bu yazdiklarin ayip oluyor diye, kiz okulda baska facebookta baska karaktere burunuyor resmen

Belki vardir belki yoktur , belki de dikkat cekmek icin yaziyor ama ben sana yazdigini dusunmedim. Sana yazsa bile bosver takilma , gul gec. Hatta seni bu kadar onemsedigi icin kendinle gurur duy.

Bence alın karşınıza yaptıklarını güzelce anlatın. ''Bir tek benimle bu kadar samimisin ve seni önemsediğim için yazdıklarını üstüme alındım, aramızda bir problem varsa çözmekten yanayım, çok kafama takıyorum, bir problem mi var'' de. Eğer yine yok falan derse bence yoktur. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır bence. Yumuşak bir dille konuşursan söyleyecektir bir problem varsa.

söylediğin kadarıyla pek arkadaş ortamı yok bu X şahsın.senin de arkadaş ortamının iyi olduğunu düşünüyorum seni kıskanmış olabilir.bence tek açıklaması budur yoksa ortada başka sorun yok gibi duruyo.

Tesekkur ederim, aynen oyle takmamaya ve onun gibi davranmaya caliscam

Haklisiniz yaa keske sizin gibi guclu kararli olsam. Ama ruyalarima giriyo bu arkadasim hep... Aciksozluyumdur kac kez soyledim bu yazdiklarin ayip oluyor diye, kiz okulda baska facebookta baska karaktere burunuyor resmen

canım benim hayat insanı mecburen kararlı hale getiriyo bende çok acı çektim hala da çekiyorum ama böyle bir insanla baş edemezsin seni daha da çok üzer yaralar..boşver sil gitsin hayatından keyfine bak..kıymetini bilecek hastayken iyimisin nasılsın diye soracak insanlarla dost olmaya çalış..benim en yakın arkadaşım sandığım insan düğünüme gelmedi..kötü gününde yanında olmadılar mı iyi gün dostuymuş diyosun ama iyi gününde yanında olmadıklarında diyecek laf bulamıyosun o yüzden şimdiden kes ilişkini...

şeyy.. Kotu dusunmek ıstemem ama bız hep o ve erkek arkadasımla gezerdık aynı bolumdeyız dersler genelde ayni binalarda. bazen erkek arkadasim bana projelerde yardimci oldugunda falan cok sanslisin, sevgilin yakisikli falan derdi... Biraz bundan dolayi kendini cekmis olabilir benden. Ama bu sekilde kin gutmesi uzuyo beni. Kac yasinda kizsin ergen gibi davraniyosun hala di mi... neyse uzulmeyecegimm

o zaman hiç takılmayın bence insanlara gereğinden fazla değer verince kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar ben sizin yerinizde olsam biraz oluruna bırakırım, sonuçta oda gerçekten dostunuzsa değişimi fark edip sizle konuçma ihtiyqcı hissedecektir,o zaman daha açık konuşabilirsiniz, aksi halde siz sürekli üsteledikçe oda aynı şekildehatta daha da artarak devam ettirecektir.

evet ben de öyle hissettim, her yazdığının üzerine iki saat düşündüğümü görmek hoşuna gitmiş olsa gerek ki arttırdı saçmalıklarını
okumıycam bakmiycam söz

ben de onu düşünüyorum üç beş sene sonra evlenirsem kız kardeşlerimden başka dostum yok neyse ya dediğiniz gibi büyütmeyeyim; o da devam etsin oralarda sahte dostluklar kurmaya

bunun kötü düşünmekle bi ilgisi yok bence.senin erkek arkaşını kıskanmış olmalı onunda çevresinde kimse olmadığı için böyle hissetmesi normal yani yalnız kaldığını düşünüyo hatta ilerde senin bile onu yalnız bırakacağını düşünüyo olabilir:44::44:

ben de onu düşünüyorum üç beş sene sonra evlenirsem kız kardeşlerimden başka dostum yok neyse ya dediğiniz gibi büyütmeyeyim; o da devam etsin oralarda sahte dostluklar kurmaya

en azından kız kardeşin var ben de o da yok aynen öyle onu kendi dünyasında bırak boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…