• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kızın foyasını nasıl ortaya çıkartırım?

Senin yapabilecegin bir şey yok, kız o kadar iyi ve sağlam bir imaj çizdiler sana kimse inanmaz . Çocuk da yaşayarak.ögrensin karşısındakinin nasil.biri olduğunu. Çok hoşlaniyorsan başkasının foyasını ortaya çıkarmanın arayışına girmek yerine onun dikkatini nasıl çekeceğine yoğunlaşırsan daha
Iyi olur.

Haklisin ona odaklanmam lazm

O değil kızı gomeyim derken ovmussun,niyeyse gözümde cana yakın sempatik bir kız canlandi olmadı bu,başka yerden vur kizi,bulabilirsen ki bu kıskançlıkla bulursun.

Dedikodu ve iftira sana sempatik geliyosq yapabilcegim bisey yok :D

Bu arada o kiz icin sonrada ama olmaz kendisi kardesim dedi. Ve bu arada bu cocuk bana mesaj atip duruyor hatta bunu kiza sotledigimde baya kiskanmsti

Senin hoslandigin biri kizdan hoslaniyorsa kizin sucu ne? Bir foyasini da gormedim ben.
Cocugun arkasindan konusuyor demissin de sen de kizin arkasindan konusmuyor musun sanki?
Kisi nasilsa karsisindakini de oyle gorurmus.
Surasi net ki bu kiskanclik huyundan vazgecmelisin. Iyi niyet goremedim ben sende.

Bu arada kiskancsin deyip durmayin evet KISKANCIM ve bunu sizden daha iyi biliyorum :D

Bu arada o kiz icin sonrada ama olmaz kendisi kardesim dedi. Ve bu arada bu cocuk bana mesaj atip duruyor hatta bunu kiza sotledigimde baya kiskanmsti

Bence sen kıza kafa yoracağına bu çocuktan uzak durmaya çalış. Yanlış yere odaklanıyorsun.

Önce hoşlanıyorum onla çıkarım diyerek sonrada kardeşim filan ne alaka..:KK53:
Ayrıca neden kıza gidip de hemen mesaj attığını çocuğun söyledin ki?
Kız neden kıskandı o da mı çocuktaan hoşlanıyor? :deli:
Ne bu böyle Brezilya ya da gençlik dizisi gibi yahu.. saçma sapan şeyler.. :KK53:

Senin dediğin gibi kız çok kötü kalpli madem bırakta bunu adam kendisi görsün.. dizilerde kötü kadınlar gibisin ha...

Sinifta hoslandigim bi cocuk var gecen gun okulun bahcesinde sohbet ediyoduk ondan hoslandigimi anladigi icin mi dedi bilmiyorum ama "siniftan biriyle cikcak olsam X ile cikarim pirlanta gibi kiz" dedi X de foyasini ortaya cikartmak istedigm kiz bu arada. Bu kizi herks cok seviyo cnku tavirlari sempatik bnde birz soguk durusluyumdur. Bide bu kiz kapali falan giyinir elinden her is gelir vs yani erkklern tam evlenmek istedigi kiz tipi ama gelin gorun ki bu kizin gercek yuzunu bi tek bn biliyorm. Mesela kapali giyinmesine ragmen cok erkek duskunu bi kiz. Ayrica bnm hoslandigim cocugn dedikodusunu yapiyo surekli, iftirada atiyo birazda begeniyo onu tabi hoslandgm cocuk bnu bilmiyo ee gidip de cocuga "bak x arkndan boyle boyle dedikodunu yapiyo sana iftira atiyo" vs diyemem. Yani anlicaginiz bu kiz benimkinin sandigi kadar "pirlanta" degil. Ve ben bu kizin foyasini ortaya cikarmak istiyorum.Ne yapmam gerek?

Bu arada kizi ben sevmiyorm cok fesat biri. Sevmedigimi kendisinede belli ediyorum ama pesimden ayrilmiyo. Tabi bende git diyebilen biri degilim.
Yazim tarzinizdan buranin bi lise oldugunu dusunuyorum.ama bu evlenme islerini neden bu kadar erken dusunur oldu bizim genclerimiz anlamiyorum.hergun bi evden kacan kiz haberi duymaktan artik gina geldi.okuyun okulunuzu alin isinize elinizi ondan sonra dusunun.tmm ben demiyorum ki bu duygulari biz yasamadik.yasadik ama gic o yasta evlenmeyi dusunmedim yani.hem bu kistasi yapan bi erkektende bi halt olmaz.omu karar veriyomus evlenilecek kiz standartlarini.hem bu isin bi standardi olmaz seversin ve evlenirsin bu kadar.ama bu yasta degil.

Basit insanlar basit düşüncelerle uğraşır.
Bu kız gerçekten dediğin gbiyse zamanla ortaya çıkar.
Foyasını meydana çıkartıcam diye uğraşırsan sen kötü olursun.

Ah gençlik ah...
Sadece şunu düşün bırak kızı şimdi oğlan seni sevmiyor ve istemiyor ki zorlama bence. Hadi o kızı kötüledin bu çocuk sana bakacak mı dersin?

Zorlama boşver uğraşma insanlarla. O sınıfta başkasının dedikodusunu yapıyor sen burda hiç tanımadığın insanlara onun dedikodusunu yapıyorsun!

Aranızda pek fark yok gibi görünüyor buradan. S sonsuzzaskkm

Son düzenleme:
Boyle seylerle ugrasma sen kotu olursun, cocuk zaten seni sevmiyo vazgec falan demeyin o cocuk benm icin cok degrli arkasindan yapilan kotulugu bilsin istiyorum
Ahha ahhh daha ne değerliler olacak :KK70:bak burada kaç kişi lise aşkıyla evli:confused:

Edit: neee üniversite mi?? Ayy şimdi gençliğe üzüldüm hayır ergen falan da değilsin niye ağır ergence yazdın acaba? Canım ünide yanlış ata oynama derim vakit kaybı o çocuk senin için

Kız da çıkacak bir foya görmedim. Ama sen dikkat et içindeki kıskançlık dışarı vurmasin.

Back
X