bu kızların akılları nezaman bacak aralarından çıkacak

hani diyorlarya namus ahlak iki bacak arasında olmamalı .ama bence aşk sevgide iki bacak arasında olmamalı .benmde kızım var allah şaşırtmasın hiç bir zaman kınamıyorum kimseyi allah doğru yolu göstersin inşallah bu mubarek günlerde.

şimdi onlara toz pembe geliyor her şey,aşkmış,sevgiymiş
akılları bir karış yukarda,iş işten geçince anlıyorlar
ALLAH akıl fikir versin kızlarımıza,yanlış yola saptırmasın

bu arada konu sahibi,böyle konularda kendinizi tutamıyorsunuz yorum yazıyorsunuz hak veriyorum tabi ki
1-2 gün sonra bir bakıyorum pasif duruma düşüyorsunuz,üzülüyorum böyle olunca da ama

en çok kızdığımda ne
bakireyim demeleri
her haltı yapıyolar
sonrabakireyim elinzi bi vicdanınıza koyun
siz bakireyseniz hiöç eli eline şeyi şeyine değmemişler ne oluyo
ya töbe estağfurullah

valla iste bakirelik ustunde durunca anal yolla deniyolar bunu bedenleri bakire ancak beyinleri delik genclere sahip olmusuz...

Alay etmek, küçümsemek, ötekileştirmek dışında çözüm önerileriniz nedir mesela?

biz buna kisaca KACINILMAZ SON diyoruzz...

artık insanlarımız okadar rahat ki!!!
kızlar "sevgili" kavramını idrak edemiyorlar
erkek arkadaşı olunca sanki o onun kocası oda karısı
erkek arkadaşı olunca kızlarımız herşeylerini teslim ediyorlar
önce masum öpücükler sonra sürtünmeler(bu sürtünme olayınıda bu yaşıma kadar ilk defa kk da açılan konular sayesinde öğrndim)
sanki kızımız bir eş edasında erkeğine daha nikah yok ortada hemen boyun büküyorlar
ağlamalar sızlamalar yakınmalar intihar edip canına kıyan okadar çok kişi varki
neden? erkek arkadaşım beni terk etti......!!!!!
bir erkeğe neden bu kadar bağlanılır ki!!!!
bu adam senin kocan mı? değil!!!!
ee kızım ne diye bu kadar kendini kaptırıyorsun???

doğru söyleyeni dokuz kövden kovarlar

ben suan siyasi anlamda cok guclu hatta turkiyenin ankardan degilde burdan yonetildigini dusundugum bi sehirdeyim ki oyle zaten
buna ragmen belediyecilik sifir
insanlari cebinde paralri ve kat kat evleri var
ama bedenlerini ruhlarini doyuracak bir aktivite yok bu nedenle
gencler okuma yanlisi degil
herbiri sahilde ve oyle bir goruntuleri var ki inanin sahilde yurmye bile dayanamiyorsunuz..
ben bunun engellenmesi taraftariyim..

Konu doğru konu, ama yorumlara bakınca , küçümsemekten başka hiçbir şey yapılmamış.

Ya yaşayan yaşar ama sonradan ahh ailem duymasın yok toplum böyle yok erkek milleti işte kandırdı diye konuşuyorsan onu erkekeğe evet demeden önce düşüneceksin. Zorla yapmıyor sonuçta sende ortaksın bu işe hele sürtünme anal takılanlar var onlar tam komedi ruhu bozulmuş hala kızlığım yerinde diyorlar. Liseliler şuan neler yapıyor ve konu açanların çoğu ünv.öğrencisi bunlarda ortak kanı evlenince diktiririm bişey yaparım. Kararının arkasında dur yapması zevkli madem sonra bu ülkede kadın eziliyor kadın kendini ezdiriyor başka bişey değil et parçasına layık görüyorlar kendini başka bişey değil kız değilim nasılsa tadını alıp duramayanlar oldukça erkek işini görür arkasına zaten bakmaz. Hele o diktirip kocamı kandırırım diyenler onlarda çok komik biri yazmış jiletle görünmeyen yerimi kessemmi acaba dikiş tutmazsa inşallah panikle derin kesip kan kaybı yaşamazsın.

benim merak ettiğim asıl erkekler ne zaman akıllacak

kızlar bunu tek başına yapmıyor sanırım

aynı erkeklerde her haltı yiyip ben bakire kız isterim dediklerinde bu sorunlar olmuyor mu

niye bi tek kızlara yüklendiniz ben onu anlamadım

o zaman hak vermiyor musunuz

erkek tabi el değmemiş! kız ister ee ne fark var

evlilikte bile durulmuyor erkekler

evlenmek bile sakinleştirmiyor

zaten insanlarin dikkatlerini baska yone cekmek lazim
ruhlarini sanatla kulturle doyurmak lazim
o zaman kesfettikleri yerleri ile oynamayi birakirlar
dun batuma gezmeye gittim
icler acisiydi turkiye sadece orayi kumar icin kullaniyor
halbuki cenneten bir kose botanik parki var ben doyamadim gezmye....

Affedersınde sana ne oluyo? Herkes namus bekcısı oldu ne kadar laftada olsa özgur bı ulkede yasıyoruz herkes ıstedıgını yasar sen ıyı evlatlar yetıstır yapmasın mılletı kınayıp basına getırme!

bu konuyu ben de açmayı düşünüyodum ama arkadaşım SANA HELALİ HOŞ OLSUN ALNINDAN ÖPÜLECEK İNSANSIN CANIMSIN

konuları okuyorum bende aynen bu kızların aklı fikri o işte ,insanların ne dertleri var tasası var yok arkadaşımla şunu yaptım yok bunu yaptım:18::18::18::18:
ne kadar ucuz muş bu kızların oraları
yok ben bide merak ediyorum bu kızların anaları babaları aileleri nerde ya yokmu
ay sinirlerim oynadı şimdi
yarın öbürgün evlenecekler vay kızlıgım yok,
veya eşiyle öncede bu işleri yapmışsa eşim bana laf soktu ki önceden beraber olduk öncen neydi senin dedimiydi kalk o lafın altından
benim annem beni öldürürdü okuldan beş dk geç gelsem
yaada beni nasıl sıkılardıki'' aman ha kızım o senin en degerli malın
kayayı yerinden kaldıramazlar ,hafif taşı kaldırır kaldırır atarlar
yüzüne vurgu olur o lafın altından kalkamazsın alın yarası olur ''
diye beni sıkı sıkı ögüt verirdi
iyikide yapmış canım annem
ama ben şimdiki kızlara nlam veremiyorum ne kadar ucuz kendilerine degerleri yok bu kızların bacılarım yok
allaha büyük söylemeyim benim de kız evladım var ama ben çok çok annem gibi yaparım kızımla konuşurum
yazık yazık bu kızlarımız gençlerimize

kesinlikle katılıyorum sana...ama malesefki bilinen en büyük gerçek bizim ülkemizde bakirelik kızlar için edep namus meselesi... anadoluda oğlu geneleve gitti diye gurur duyan o kadar çok baba varki! namus beyindedir..vücudunu önüne gelenle paylaşan erkede namus tan yoksundur kadında...

bu tip ilişkiler o kadar çok yaygınlaştı ki
bir zehirli sarmaşık gibi gençlerimize bulaştı...
toplum olarak topyekün ne yapılır bilemem
gerçi bir takım kısıtlamalar getirilincede bazı kesimler ayağa kalkıyor yok burası iranlaştırılıyor
arap kafasında bir türlü sıyrılamadık gibii söylemler vsvsvs....
iş çocuk yetiştiren anne babada
ailenin rolü burda çok önemli
toplum o kadar çok kötüye gidiyor ki tv ler gzeteler boy boy çarpık ilişkileri gözümüzün içine sokup sanki normalmiş gibi bizlere gösteriyor
şu devirde anne baba olmak evlat yetiştirmek o kadar zor ki!!!!!1

bende gitmek istiyorum batumaa ama arabaların camlarını filan kırıyolarmış diye duydum doğrumuki? sakinse yeniden düşünebilirim gitmeyi:)

Evlenmek bile sakinleştirmiyor erkeklerin çoğunu doğru!
Ama genc kızlar bu yaşadıklarına izin vermese keske.
Erkekleri şımartanda kadınlar değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…