Ya arkadaş adam bana 3gün önce arkadaşların yanında bağırıp çağırdı bide restorandaydık rezil etti kapıyı gösterdi hatta buraya yazmıştım dedimki Kuran'a el basacaksın bidaha dışarıda bana bağırmıcaksın diye adamın dediğine bak ozaman çıldırtmıcaksın beni.ulan napıyorum başka erkeğemi bakıyorum küfürmü ediyorum açıkmı giyiniyorum ne yani.o masayı kafaya geçirmediğime dua et diyo.öyle olsun bidaha senle biryere gitmiyorum muhattap olmuyorum böyle devam dedim öküz yattı uyudu şimdi hayvan ya ben babamı çektim abimi çektim bana hep bağırıp çağırdılar temizlikçi gibiydim geldim 29a hayatı yolda bulmadım ileride o masayı kafama geçirir sonra bıçakta çeker.daha dün okudum kadın gelmiş 50yaşına kocasından dayak yiyo intihar etmeyi düşünüyo ben güzelliğime gençliğime yazık edemem
Cnmm.yaaa.ne bicim bir adam.insan arkadaslarin yaninda da boyle yapar mi.normalde de dogru degil ama..ne yapmayi dusunuyorsun.valla ben ne diyecegimi bilemedim.
Cnmm.yaaa.ne bicim bir adam.insan arkadaslarin yaninda da boyle yapar mi.normalde de dogru degil ama..ne yapmayi dusunuyorsun.valla ben ne diyecegimi bilemedim.
Ya önceden böyle değildi en ufak şeyde böyle bağırıyor bundan sonra dışarı çıkmam onla oğlumla takılırım.inceldiği yerden kopar yani 1 sene sonra işe başlamayı düşünüyorum zaten ya bıktım onun bağırıp çağırmalarından defolup gitsin
İnsan icinde karisini azarlayan kocaya adam demem.
Orasi yeri mi ya.? Naparsan yap, cildirtirsan cildirt yeri mi? Gule oynaya git, adam burnundan getirsin
Ya önceden böyle değildi en ufak şeyde böyle bağırıyor bundan sonra dışarı çıkmam onla oğlumla takılırım.inceldiği yerden kopar yani 1 sene sonra işe başlamayı düşünüyorum zaten ya bıktım onun bağırıp çağırmalarından defolup gitsin
Gitme onunla hic bir yere.ne dugune ne dernege.ona bir kitap al.kadinlara nasil davranilacagini ogrensin...
Peki onceden biyle degildi diyorsun ya , acaba esini mutsuz eden kafasina taktigi bir sorunu mu var.
İnsan icinde karisini azarlayan kocaya adam demem.
Orasi yeri mi ya.? Naparsan yap, cildirtirsan cildirt yeri mi? Gule oynaya git, adam burnundan getirsin
Geçen haftada mc te yemek yiceklerdi oğlumla soğan halkası uzatırmısın dedim al işte oradan dedi bende neyse yemicem mağazaya bi bakınıcam dedim adamı hasta etme lan gibi şeyler deyip bağırdı o anda yan masadakiler bana bakınca kıpkırmızı çıktım oradan ay yeter ya bıktım dışarı çıkıp paramla rezil olacağıma evde otururum daha iyi
Gitme onunla hic bir yere.ne dugune ne dernege.ona bir kitap al.kadinlara nasil davranilacagini ogrensin...
Peki onceden biyle degildi diyorsun ya , acaba esini mutsuz eden kafasina taktigi bir sorunu mu var.
Ya 2 sene önce bi arkadaş edindi erkek ama onunla gece klüplerine takılmışlar kaşlar tipli kadınlarla ben tatile gitmiştim kaynanamla oda arkamdan gelecekti adam bi gelde huyu suyu değişmiş.ben hepsini öğrendim ama bitirdi o şeyleri hatta hocaya gittim büyü yapmış biri dedi bozulmuş dedi ama ben pek inanmadım o ara annesiyle çok görüşüyordu kocam normalde pek konuşmaz sevmezdi anlamadım ya
Halamda boyle bir adama 45 yasina kadar katlandi. Yanina sokuldugu kadina milletin icinde hakaret eden adam kotu ruhlu ve karakterlidir benim icin degismez..Sonra adam gitti aldatti bosandilar birde çocuk yapti adam 50sinde.
Halama hep bosan dedik yapamadi simdi de
keşke o zaman bosansaydim hayatimi
harcamisim o keyfinde ben cefasinda der. Olan susana kabullenene oluyor.
Halamda boyle bir adama 45 yasina kadar katlandi. Yanina sokuldugu kadina milletin icinde hakaret eden adam kotu ruhlu ve karakterlidir benim icin degismez..Sonra adam gitti aldatti bosandilar birde çocuk yapti adam 50sinde.
Halama hep bosan dedik yapamadi simdi de
keşke o zaman bosansaydim hayatimi
harcamisim o keyfinde ben cefasinda der. Olan susana kabullenene oluyor.