Bu kocalar neden bazen böyle tuhaf?

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Merhaba hanımlar. Eşimle zorlukları aşarak (anlatsam film olur) seneler sonra evlendik ve birbirimizi çok seviyoruz. Ilgili bir eş, birbirimizi iyi tanıyoruz ve kafa dengiyiz. Ama bazen adama geliyorlar. Birden çok beklenmedik bir anda kırıcı oluyor. Kendimi hesaba çekiyorum benden mi kaynakli diye ama öyle bişey yok. Söylediği şeyler hep "senin dilin uzadi. Sesin cok cikmaya başlıyor. Çok muhalefetsin. Hep karşı geliyorsun bi defada olur de" hayir anlamsiz bişey ise fikrimi normal bir şekilde söylüyorum ama beni öyle bir duruma sokuyorki dırdırcının tekiymişimde hep ona karşı geliyormuşum. Kendisinde dedim sana geliyorlar galiba durup dururken noldu şmdi diye ama gercekten sinirlerim yıpraniyor. Tecrübeli hanımlar lutfen akil verin bana

Senin dilin çok uzadı ! çok sinir bozucu bir söz . Hatta bana göre hakaret .

Söz hakkından ödün verme .

Makul ve doğru bildiğini savunmaktan da .

Ha yerli yersiz , saçma sapan konuşup duruyorsan da .... bunun karşılığı senin dilin uzadı olamaz zaten .

Eşine rahatsız edici uslübunu değiştirmesini söyle .

Sen susmayı değil , o fikirlerine saygı duymayı öğrenecek .

demek ki bir zaman sonra herkesin yaşayacağı bir durum Allah sabır versin ne diyelim

Böyle adamları bir güzel pataklamak lazımne demek dilin uzadı sanki kendilerine köle alıyorlar..
Lütfen kendinizden ve düşüncelerinizden ödün vermeyin!

erkek milleti %99 tuhaf

Alışırsa böyle gider. Evliliğmin ilk zamanlarında eşimde bana dilin uzadı demişti. Bi konuyu yorumluodum oysaki.
Neyse bende ona dedim ki bana bir daha bu lafı söylersen bende bunu söyleyen dilini keserim demiştim.
Valla etkisi hala geçmedi çok dikkat eder.

Biz ayda bir ketr regl donemine yakin nasil agresiflesiyorsaz herhalde erkeklerdede oluyor .. Boyle bir durumda hayirdir hastalaniyormusun derim

Cevaplarınız için teşekkür ederim:) bugün yine bi olay yaşandı, ben gerildiğimde yorulduğumda kendimce iç cekerim yada nefes alış verişimi kendimce kontrol ederim ama tabii abartmadan yani anlarsinız ya. Yine bana kızdı ve dedim ki "bende bir insanım neden senin moralın bozuk olabilir başın agriyabilir sevdiğin bir program olabilirde bana gelince öyle imada bulunma bana laf sokar gibi diyorsun neden kendi gözünde kendini büyütüyorsun ben seni o an düşünmüyorum bile.bende huzursuz yorgun veya aç olabilirim koşturacam diye mesela adam gibi yemedim.benimde fikrim var beni kaliba sokma diyorsunda sende sus resmen diyosun " dedim. Bu laflardan sonra biraz durgunlaştı "ben öyle mi demek istiyorum sanki" dedi.
Bana saygısıni yitirmis gibi halbuki dünya görüşü cok guzel benim fikrimin olması onu gururlandırırdi neden böyle oldu anlamadim...1 yaşında oğlum var günümüzü düzenli planli geçirmeye çalısıyorum pasaklida degilim ama sanki dahada evde şık olabilirim ama nası olur bunun saygı kazanmakla alakasi varmı hofff

Senin dilin cok uzadi demekte ne ya resmen hakaret etmis

Senin susup asla cevap vermemeni bekliyo herhalde , her erkek gibi tabiki ..

Asla taviz verme zamanla alisacaktir

Benim eşiminde en çok söylediği cumle.ne zaman bunu soylese hep bi tartışmayla geciyor günümüz nefret ediyorum bu cumleden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…