- 27 Nisan 2013
- 1.050
- 374
- 83
Slm kızlar.benim halen güvenemediğim bir kocam var.bundan 2yıl önce bana düşkün her dediğimi yapan kocam artık beni takmayan içine kapanık benimle muhabbet etmeyen biri olmuştu.gece işine başlamış arkadaş çevresi değişmişti.kokusu çıktı tabi.beni tatile yollamaya çalıştı annesiyle sonra oda gelecekti ama nedense gelmedi zar zor kıskandırarak getirtmiştim.geldiğinde aynı kocam yoktu bana bağırıp çağıran ha bide ailesine pek bi düşkün olmaya başladı önceden pekte umursamazdı.neyse birkaç ay sonra bana vurmaya azarlamaya başladı.sonra 2 .telefonu olduğunu öğrendim.cebinden faturasını yakaladım aradım.ama telefonu elime almaya cesaret edemedim.kendimi üzücem hasta edicem unutamıcam diye.neyse sonra babası bizi barıştırdı.annem bana destek olmadı koca görmemişsin sen dedi.çok zor ama çok zor günler yaşadım dualara tutundum herşey düzeldi.sonra kocam düzelmeye başladı.bazıları 30yaş sendromu yaşıyor genç olduğunu hissetmek yaşlanmayı kabullenememek dedi. ha bu arada 5yaşında oğlum var o ara hocaya bile gittim para almıyordu ama büyü yapılmış dedi fazla inanmadım.insan denize düşünce yılana sarılıyor saçmalıyor.ama eşim arkadaşınada çok seviyorum karımı ama yüzünü görünce konuşunca çıldırıyorum eve gitmek istemiyorum diyormuş.konumuz bu değil gerçi.2yıl geçti bunların yaşanalı.halen aklıma geliyor ben bu adama eskisi gibi güvenmelimiyim yoksa birikim yapıp temkinlimi olmalıyım neyapmalıyım karar veremedim.ailemde bana destek değil.yaşlanırsam beni beğenmezse başkasını bulursa neyaparım hergün aklıma geliyo.görselliğede pek düşkün.herkes nekadar şanslı eşin çok güzelsin diyor ama ben özgüvenimi kaybettim.kime artıysam derdimi uzaklaştı benden.ben bugünleri çıkaramıyorum aklımdan.gururum yıkıldı herkes küçümsedi beni.akrabalarıma annem anlattı bunları ve akrabalarım beni küçümsedi artık görüşmüyorum bile onlarla.söyleyin siz olsanız güvenirmiydiniz.herkes hata yapar deyip geçermiydiniz?